Arutelu:S2 (Berliin)

Selle lehekülje sisule puudub teiste keelte tugi.
Allikas: Vikipeedia

Millega on tegemist?--Kyng 28. juuni 2010, kell 22:46 (EEST)[vasta]

Kustutasin esialgu, kuna ta bussigraafikut meenutas. Viidatud S1 järgi peaks artikkel olema Berliini rongiliinist. Mis iseenesest tundub pentsik. Kui ühistranspordiliinidest entsüklopeedias üldse rääkida, siis piisab kui erinevate liinide marsruut samuses S-Bahnist rääkivas artiklis oleks (kui tõesti on näiteks raudteeliini puhul tegu väga püsiva nähtusega). Tsooni- ja ümberistumisinfo entsüklopeediasse ei kuulu – see on pigem juba samas pajas pilteihindade ja muu säärasega. Kuigi, jah, kui kogutud materjal hakkab sellist kuju võtma, on ka eraldi artiklil mõtet. Mis ei tohiks tähendada seda, et näiteks igast Saksamaa linna igast metroo- ja rongiliini jaoks tuleks kuskil link ette näha (nagu lehel S1), kuna igale liinile nii põhjalikku käsitlust pole ega kunagi tule. Tekitagem linke mõistlikkuse piirides ja vastavalt vajadusele (muidu tullakse selle peale, et teha asju nagu siinne praegu). Pikne 29. juuni 2010, kell 08:47 (EEST)
Meil on juba artikkel S1 (Berliin). Muutsin pealkirja analoogiselt. Leheküljele S2 tuleb teha täpsustusleht ning lingid sinna parandada. Ka siin tuleb lingid parandada.
Püsiva nähtusega tundub küll tegemist olevat. On mõeldav liinid ühe artikli alla kokku panna, aga kui juba eraldi nimed on olemas, siis on minu meelest parem eraldi artiklid teha.
Ümberistumisinfot jms saab võtta kahtemoodi. Ühest küljest on see praktiline info, teisest küljest transpordisüsteemi kirjelduse osa. Minu meelest on kõik korras, kui need asjad esitatakse kirjeldusena. Ja kui kirjeldusena esitada, siis on tähtis näidata ka ajaloolist muutumist.
Iga artiklit saab täiendada, ja iga artikkel võidakse teha. Mina pooldan linkide jätmist. Andres 29. juuni 2010, kell 12:33 (EEST)[vasta]

S2 tähendab ka kolonelile või madalamas auastmes ylemale alluva sõjaväeyksuse staabi (nt pataljoni või brigaadi staabi) luureohvitseri või luureosakonda. Ohpuu 29. juuni 2010, kell 10:22 (EEST)[vasta]

artiklis staap on numeratsioon ära toodud. Ohpuu 29. juuni 2010, kell 10:33 (EEST)[vasta]
Leheküljele S2 tuleb teha täpsustusleht. Andres 29. juuni 2010, kell 12:33 (EEST)[vasta]