Arutelu:Sändvitš

Selle lehekülje sisule puudub teiste keelte tugi.
Allikas: Vikipeedia

on jäänud kuskilt kõrva, et algselt oli sändvitši obligatoorne koostisosa hirveliha lõik--Hendrix 22. märts 2008, kell 18:44 (UTC)


Sändvitš on võileiva erisus, kus kahe või enama võileiva vahel...

Arusaamatu. Andres (arutelu) 20. mai 2014, kell 23:18 (EEST)[vasta]

See viimane muudatus oli jah veidi ebaõnnestunud sõnastusega, kuid "mitme leivakihiga võileib" on veelgi ebaõnnestunum. Tegelikult on termin sändvitš kaasajal laiem mõiste, millega kirjeldatakse ka tehnoloogilisi konstruktsioone. Mõte on selles, et kahe kandva pinna ühetaolise vahe säilitamiseks täidetakse nende vaheala mingi teise kergema ainega (vahtplast, balsapuu jne) . Tulemuseks saadakse kerge jäik kolmekihiline koorikkonstruktsioon ehk sändvitš.

Ka võileibadest valmistatud sändvitši mõte seisneb selles, et sellist kolmekihilist, võileib - lihaviil - võileib, moodustist on ühes käes hea hoida, sest see on jäigem kui prisket lihaviilu kandev üks võileib. Kasutaja: 77.233.68.34, 21. mai 2014, kell 11:05 (EEST)

Katsu siis selgelt sõnastada. "Erisus" ja mitmest võileivast koosnev võileib on arusaamatud. Andres (arutelu) 21. mai 2014, kell 14:38 (EEST)[vasta]