Arutelu:Reisilennukite loend mootoritüübi järgi

Selle lehekülje sisule puudub teiste keelte tugi.
Allikas: Vikipeedia

Igastahes minul pole viitsimist Suursaadiku kirjatükkidega tegelda, ning miskipärast tekib mul alati tahtmine need koheselt kustutada, sest vabandan väga – eesti keeles need küll ei ole... pealkirjast ma mitte ei räägigi, sellelegi ei saa pihta... aga kui keegi viitsib tegelda siis juhin tähelepanu sellele, et kohe esimeses tabelireas mainitud lennukid ATR-42 ja ATR-72 küll reaktiivlennukid ei ole... kusjuures tolle firma nimi on Aerei da Trasporto Regionale või Avions de Transport Régional, ning lennuliinidega pole seal kah tegu jne. nii et kokkuvõtteks tegu on pehmelt öeldes jama kokku kirjutamisega - Ahsoous 10. detsember 2006, kell 18:52 (UTC)

Nõustun ja toetan kustutamist. --Metsavend 10. detsember 2006, kell 19:28 (UTC)
Pidage nüüd kinni. Mina olen kategooriliselt selle artikli kustutamise vastu, sest siin on ju tehtud terve nimekiri lennukimarkidest. See sobiks suurepäraselt kuhugi mallina.--Animagi 11. detsember 2006, kell 00:18 (UTC)
ega minagi seda kustutada ei plaani. Suursaadiku need tööd on tegelikult tänuväärt tegemised aga lihtsalt alati kui ma vaatan ta teksti siis enamasti tuleb lausetest aru saamiseks roppu vaeva näha. Ma kardan, et isegi läti keelest, millest ma tean üldse miski paarsada sõna, saan ma paremini aru. - Ahsoous 14. detsember 2006, kell 09:40 (UTC)
Parandasin ka väheke. Suursaadik on teinud suure töö ning minu meelest oleks patt see maha kustutada. Nagu ütlesin saaks seda kasutada mallina.--Animagi 11. detsember 2006, kell 00:20 (UTC)
Malli pealkiri võiks olla näiteks lennukimargid ning siis iga lennukimargi alla saaks selle malli panna. Keelevigu siin enam olla ei tohiks nii, et mis arvate.--Animagi 11. detsember 2006, kell 00:22 (UTC)
Lennukite jaotus mootorite järgi on siin ikkagist kergelt mööda. Osa nendest lennukimootoritest kannavad nimetust turboventilaatormootor ja propeller- ja reaktiivlennukite jaotuse peaks tõsiselt üle vaatama. Malli jaoks on siin aga teksti liiga palju... - Ahsoous 14. detsember 2006, kell 09:40 (UTC)
nüüd ma sain pihta, miks siin see mootorite jaotus jama on – nimelt inglisekeelse tabeli juures on öeldud: Note: Turboprops currently listed under Jets ... - Ahsoous 14. detsember 2006, kell 09:46 (UTC)
nii et siis kokkuvõttes ilmselt siis see reaktiivmootorite osa tuleks kolmeks jagada turboturbiin, turboventilaator ja turbopropeller (sellel viimasel pole reaktiivmootoriga miskit pistmist) ja propellerlennukitest tuleks samuti turbopropelleritega asjad eraldada - Ahsoous 14. detsember 2006, kell 09:55 (UTC)

Suursaadik tänab südamelt Animagit, et ta tegi mu teema artikli kustutamise vastu! Loodan, et edasipidi tuleb paremaks toimetama. Suursaadik 15. detsember 2006, kell 22:41 (UTC)