Arutelu:Regula

Selle lehekülje sisule puudub teiste keelte tugi.
Allikas: Vikipeedia

Mida Regula veel tähendab? Jürka 23. september 2007, kell 14:19 (UTC)

de:Regula, en:Regula Geonarva 23. september 2007, kell 14:29 (UTC)
Arvad, et mingisugune tundmatu objekt ühest mingisugusest Star Treki osast, millest tõenäoliselt iial artiklit ei tule, on tähtsam kui Saaremaa vahet sõitev praam, mida kogu eesti rahvas teab? Jürka 23. september 2007, kell 17:02 (UTC)
Ei, ma ei arva niimoodi. Lihtsalt arvan, et kõikide laevade kohta peavad artiklid vormistanud sarnaselt. Veel regula on arhitektuuriline mõiste ja ladinakeelne sõna. Geonarva 23. september 2007, kell 19:31 (UTC)
Vaat', jah, see on kena, et ma pole ainus, kes arvab, et süsteem on oluline, aga... usu mind, sul on selles küsimuses vähe kaasvõitlejaid... Praegune kindel süsteem vikis on selline, et täpsustus on sulgudes juures vaid neil artiklitel, millel on seda vaja, et eristada teisest samanimelisest artiklist. Ka laevade seas on palju selliseid, mille nimi midagi muud suurt ei tähenda... kasvõi Titanic või Probo Koala või Silja Europa... Kui sa oled minuga nõus, et kõikide laevade artiklid peaksid olema vormistatud sarnaselt, tuleks rõhku pöörata: 1) sellele, et seda "M/L" ei oleks definitsioonis ühelgi ees... või äärmisel juhul oleks kõigil; 2) sellele, et igal pool oleksid laeva andmed ühtemoodi ja ühes järjekorras antud... ja ka pealkiri kas kõigil "Laeva üldandmed" (nigu mina eelistaks) või siis "Tehnilised näitajad" (mida ma ei eelista, sest võibolla satub mõnel laeval andmetesse ka midagi sellist, mis ei ole "tehniline"); 3) sellele, et ehitusaasta ja -koht oleksid kõigil ühtemoodi (inimestega sarnaselt) otse definitsioonis sulgudes laeva nime järel; 4) jne, mis silma hakkab... Jürka 23. september 2007, kell 19:41 (UTC)
Olen Jürkaga üldiselt nõus. Märkus sulgudes eeldab ilma märkuseta lehekülje olemasolu. Arvan siiski, et püha Regula ning Regula kui eesnimi ei ole vähem tähtsad kui laev. Andres 23. september 2007, kell 21:34 (UTC)
Regula kui eesnimi... no see niisama ei maksa küll minu meelest midagi... Kui keegi kindlasti tahab just niisama eesnimest (nagu Peeter, Jüri ja Mari) artiklit teha, siis läheb tollele kindlasti täpsustus "(nimi)" otsa, sest niisama nimena ta küll esikohal pole, ma arvan... Aga püha Regula? Sellest kuulen ma esimest korda... aga kui just on selline olemas, siis oleks ta laevast muidugi tähtsam... Samas... talle sobib ka Püha Regula, ma arvan... 82.131.21.12 23. september 2007, kell 21:54 (UTC)

Kasutaja:GarFyOfficial on tekitanud 14 tarbetut redaktsiooni, mängides olemasoleva fotoga. Kahjuks ei osanud ma neid eksitavaid redaktsioone mingil lihtsal viisil korraga kustutada. Ssgreporter (arutelu) 19. august 2017, kell 00:17 (EEST)[vasta]

Foto on vananenud, TS Laevade laevadel on teistsugune pardamaaling. Ssgreporter (arutelu) 6. august 2021, kell 00:34 (EEST)[vasta]