Arutelu:Regioon

Selle lehekülje sisule puudub teiste keelte tugi.
Allikas: Vikipeedia

Eri maailmajagude sisejaotuse osa tuleb siit artiklist viia vastavate maailmajagude artiklitesse. Esiteks ei puuduta nt Aasia sisejaotus mõiste regioon definitsiooni. Teiseks on sügavalt mõttetu ühe ja sama teksti esitamine ja mis veelgi tähtsam – toimetamine kahes või enamas eri artiklis. Vead ja vasturääkivused on vältimatud. - Urmas 23. september 2007, kell 09:56 (UTC)

Olen sellega nõus. Geonarva 23. september 2007, kell 10:01 (UTC)
Minu meelest peaks ÜRO jaotus regioonideks sellesse artiklisse kuuluma küll. Kuhu siis veel? Iseasi, et spetsiaalartiklis saab sellest rääkida üksikasjalikumalt.
Võib-olla mitte tingimata ühe ja sama teksti, aga igatahes ühe ja sama materjali esitamine mitmes artiklis on minu meelest vältimatu. See on vajalik, kui eri artiklites esitatakse materjali erineva detailsusastmega. Samuti on see teatud juhtudel vajalik lugejasõbralikkuse huvides.
Vead ja vasturääkivused võivad tekkida ka teistel põhjustel. Ma ei saa aru, miks just teksti kordamine vigu tekitab. Ja vasturääkivused tekivad ju ainult vigade tõttu, eks ole? Andres 23. september 2007, kell 19:29 (UTC)

Praegu on tehtud suunamine maa-ala -> regioon, aga regiooni artikli esimene lause väidab, et regioon on üks maa-aladest, aga iga maa-ala pole regioon. Kas vale on suunamine või artikli esimene lause. Valju 16. jaanuar 2009, kell 07:10 (UTC)

Arvan, et ümbersuunamine on vale. Andres 16. jaanuar 2009, kell 09:03 (UTC)
ehk on tegemist piirkonnaga ? suwa 22. mai 2013, kell 11:58 (EEST)[vasta]