Arutelu:Primorsk (Leningradi oblast)

Selle lehekülje sisule puudub teiste keelte tugi.
Allikas: Vikipeedia

Puudub lehekülg Primorsk. Andres 12. juuli 2007, kell 07:20 (UTC)

Miks just selle linna rahvaarvule viidet vaja on? --Metsavend 2. märts 2008, kell 11:59 (UTC)

Seda on mitu korda parandatud ja pole selge, kust see on võetud. Aga põhimõtteliselt peaks mingi selgitus või viide alati olema. Andres 2. märts 2008, kell 12:17 (UTC)
Mina olen alati kasutanud Venemaa Statistikaameti andmed, mis on saadaval näiteks saidil mojgorod.ru. Urmas kasutab World Gazetteeri andmeid. Hea oleks, kui kasutataks igal pool sama allikat, aga siin on raske kokkuleppele jõuda. --Metsavend 2. märts 2008, kell 12:25 (UTC)
Minu arusaamise järgi on Urmas seisukohal, et kui võimalik, tuleb kasutada riigi ametlikke statistilisi andmeid. Arvan aga, et milliseid andmeid ka kasutataks, tuleb alati lisada märkus, mis andmetega on tegemist, ja võimaluse korral ka link. Kui andmed on võetud teistest vikidest, kus päritolu pole näidatud, pole mõtet päritolu näidata, küll aga tuleks lõpuks andmed iseseisvalt leida ning seejärel allikas ära näidata. Andres 2. märts 2008, kell 13:06 (UTC)
Viitamine mojgorodile on kaudne. Sealt ei selgu ka, kuidas statistikaamet andmed on saanud (kas või kuupäev, mille kohta need käivad, või midagi taolist). Statistikaameti lehele vist otselinki panna ei saa. Andres 2. märts 2008, kell 13:09 (UTC)