Arutelu:Nadar

Selle lehekülje sisule puudub teiste keelte tugi.
Allikas: Vikipeedia

Gaspard-Félix Tournachon ei olnud kodanikunimi vaid pseudonüüm --Dj Capricorn 20. november 2006, kell 15:28 (UTC)

Oli küll kodanikunimi. Andres 20. november 2006, kell 16:33 (UTC)

Ta ei kasutanud koos oma pseudonüümiga Nadar eesnime Felix, see on täiesti ülearune. Osad pseudonüümid lihtsalt ei sisalda eesnime.

Eestis on kasutatud nimekuju Félix Nadar. Seda tuleks kuidagi mainida. Andres 10. veebruar 2007, kell 12:47 (UTC)

Panin galerii tagasi. Minu meelest peaksid Nadari fotod olema just artiklis. Commons ei ole Vikipeedia osa. Andres 22. juuli 2007, kell 05:33 (UTC)

kui loomingut esitada siis kuluks ära ka selgitus mis ajal on näiteks osa pilte tehtud ja mis ajal teised, või mis stiili kasutas teatud ajal jne, niisama pilte toppida artiklisse ei anna asjale palju midagi juurde, teeb vaid artiklit aeglasemaks.
sama loogika järgi peaks siis paneme heliloojatele, muusikutele nende muusika taustale mängima ja kirjanike teosteist pikki lõike artiklisse et "huviline" ei peaks mujale vaatama minema.
ja kui väita et Commons ei ole osa Vikipeediat siis mis pärast me paneme linke teistesse keeltesse ja Vikisõnaraamatusse jne? --TarmoK 23. juuli 2007, kell 19:22 (UTC)
Lingi Commonsile võib panna küll, aga see ei asenda piltide kasutamist. Commons on mõeldud meediafailide varamuks, seega kirjutajale, mitte lugejale.
Piltide juures võiks muidugi olla üksikasjalikum seletus. Küll see tuleb. Kunstniku puhul on alati hea näha palju pilte korraga, see annab ülevaate iseloomulikust käekirjast. Kui teksti lisada, siis jääb kiirus ju samaks. Arvan, et kunstniku piltide reproduktsioonid peaksid artiklis kunstniku kohta leiduma. Andres 23. juuli 2007, kell 19:29 (UTC)

Kas kõik varasem on siin alles? Andres 21. mai 2010, kell 19:36 (EEST)[vasta]

varasem tekst[muuda lähteteksti]

Ma ei oska ütelda, aga kuna kasutasin Wikipedia artiklit baastekstina, siis võib info olla lihtsalt teise sõnastusega täpsemate andmetega . Ei usu, et midagi olulist sai ära kustutatud. Viitamisega asun täna tegelema, pole enne jõudnud, kuna artikkel paluti nii kiiresti üles laadida. Monrep 23. mai 2010, kell 17:54 (EEST)[vasta]