Arutelu:Morava (täpsustus)

Selle lehekülje sisule puudub teiste keelte tugi.
Allikas: Vikipeedia

Minu meelest Morava ei või olla Morava värav. Jõge võib heal juhul niimoodi nimetada. Algus tuleks kuidagi ümber sõnastada. Andres 12. juuli 2006, kell 16.33 (UTC)

Minu meelest võib olla küll. Kui tahad ümbersõnastamist, siis tee seda – toimeta-malle on isegi liiga palju. - Urmas 12. juuli 2006, kell 19.06 (UTC)
Urmas, tähelepanu vajavaid artikleid on väga palju, ma ei jäksa kõiki ümber sõnastada. mulle on praegune sõnastus vastuvõetamatu. Meil ei ole ühte asja, mis võib olla üks või teine, pealegi ei saa Morava väravat nimetada Moravaks. Samahästi võiks Viru väravat nimetada Viruks. Ka KNAB-is ei ole niimoodi tehtud. Andres 12. juuli 2006, kell 19.54 (UTC)
KNAB KNAB-iks. Rangelt võttes pole "Morava jõgi" samuti "Morava", eriti see serblaste oma, mis on "Velika Morava". Paraku on eestlaste kätte sattumas hulganisti erinevat kaardimaterjali, mille valmistajad (tšehhid, serblased või kes iganes) ei pruugi teada, kuidas vikipeedia või KNAB-i järgi asju õigesti kaardi peale märkida. - Urmas 12. juuli 2006, kell 20.25 (UTC)
Kas oled praeguse variandiga rahul?
Igatahes tohib minu arusaamise järgi ka Velika Morava kohta Morava öelda, sest serblased seda nime kasutavad. Andres 12. juuli 2006, kell 20.57 (UTC)

Teisaldada[muuda lähteteksti]

Adminnil ilma ümbersuunamist tegemata teisaldada pealkirja alla Morava (täpsustus) ja siis parandada link artiklist Morava--Estopedist1 (arutelu) 2. mai 2016, kell 21:59 (EEST)[vasta]