Arutelu:Miksike

Selle lehekülje sisule puudub teiste keelte tugi.
Allikas: Vikipeedia

Siia ei viita midagi. Andres 5. mai 2007, kell 14:53 (UTC)

Ma ei ole siiani aru saanud, miks see artiklile viitamine nii oluline on... Jürka 5. mai 2007, kell 14:59 (UTC)
Asi pole ainult viitamises, vaid selles, et artiklini oleks võimalik jõuda esilehelt linkide kaudu liikudes (ka kategooriaid kasutamata), ning seda võimalikult ettearvataval teel. Andres 5. mai 2007, kell 15:13 (UTC)
Aga vot selle mõttest ma aru ei saagi... Milleks on seda vaja? Üks võimalik leheküljele jõudmine on "juhuslik artikkel", teine aga... kõige olulisem... on see, kui inimest huvitab just "Miksike" ja paneb otsingusse "Miksike", et saada informatsiooni just Miksikese kohta... Mingi esilehelt läbi labürindi Miksikeseni jõudmine... ma arvan, et on suht' mõttetu... Kui inimene selle läbi leheküljele jõuab, ma usun, et see lehekülg teda suurt ei huvita... Jürka 5. mai 2007, kell 15:17 (UTC)
Jah, kui ma otsin konkreetset artiklit ja tean täpselt pealkirja, siis küll. Oleks aga hea, kui oleksid loendid vms, kust oleks hõlbus linke leida. Kas või selle pärast, et ei pruugi nime täpselt mäletada. Andres 5. mai 2007, kell 15:36 (UTC)
Muidugi, kui vastav loend on olemas, oleks kena artikkel sinna kanda (antud juhul siis näiteks veebilehtede loend vm), aga kui ei ole vastavat loendit (näiteks juhtub olema artikkel, mis ei sobiks ühtegi loendisse), siis pole ka seda tarvis... Meeleheitlikult kuskilt sellele linke otsida pole mõtet, sest vaevalt, et kui inimene seda artiklit otsib, siis ta just sealt selle kohta infi koguma läheb (va loendid)... Jürka 5. mai 2007, kell 15:46 (UTC)
Ma mõtlengi, et tuleks otsida loendit või midagi sarnast, ja kui seda pole, tuleks see välja mõelda. Aga paistab, et mina olen ainuke, kes sellest hoolib, ja ma ei jõua seda iga kord teha. Andres 5. mai 2007, kell 16:36 (UTC)
Näiteks peaks olema veebisaitide loend. Ma pole jaksanud seda teha. Andres 5. mai 2007, kell 16:37 (UTC)

Antud juhul on veebisaitide loend norm idee, aga mina olen asjast aru saanud nii nagu põhipoint oleks, et igale artiklile mingisugune... kasvõi suvaline... vähemalt üks viide oleks... ja see paistab mulle mõttetuna... Jürka 5. mai 2007, kell 16:46 (UTC)