Arutelu:Maire Aunaste

Selle lehekülje sisule puudub teiste keelte tugi.
Allikas: Vikipeedia

"Arvatavasti mitte keegi meist ei sünni siia ilma selleks, et olla tavaline. Me ei unista tavalisest tööst koos tavalise palgaga, me ei kavatsegi armuda tavalisse mehesse või naisesse, meil ei ole kindlasti tavalised lapsed ning üldse pole meile määratud elada kõige tavalisemat elu. Eriline on see sõna, mis paneb ninasõõrmed värisema ning teeb ainult mõttedki tulevikust mõnusalt erutavaks."

kas see on raamatu promost pärit? Minu arust üsna sisutühi jutt. Võiks rääkida, mis oli selles raamatus juttu--Hendrix 12. september 2008, kell 17:09 (UTC)

Mõlemad jutud on kuskilt "promost", aga tõepoolest, eriti see esimene jutt entsüklopeediasse ei sobi. Andres 12. september 2008, kell 20:20 (UTC)

Kuriuss, "Muid eluseiku" pole hea pealkiri. See materjal tuleks sobitada muu eluloo vahele. Või kui mõni neist seikadest on ehk muu sisu suhtes juhuslik või kõrvaline, siis võimalik, et parem on vastav seik artiklist välja jätta. Pikne 31. august 2022, kell 22:26 (EEST)[vasta]

See polnudki pealkiri, vaid ajutine vahepealkiri. Artikkel on ju veel pooleli. Kuriuss (arutelu) 1. september 2022, kell 23:18 (EEST)[vasta]