Arutelu:Mai 2006

Selle lehekülje sisule puudub teiste keelte tugi.
Allikas: Vikipeedia

Vietnami võimude teatel on suu- ja sõratõbi levinud riigi 20 provintsi. Haigestunud on vähemalt 26 000 lehma ja 105 000 siga.

Minu meelest ei ole see sündmus, vähemalt mitte kindlal päeval toimunud sündmus. Andres 11. mai 2006, kell 07.37 (UTC)
Sinu tähenärimine on vahel väga väsitav, aga peaaegu alati õigustatud ja asjakohane. Ka antud juhul. :D -- Sacerdos79 11. mai 2006, kell 07.39 (UTC)
Nojah, asi on selles, et siia me ei kirjuta mitte uudiseid, vaid sündmuste kirjeldusi. Seda panzootiapuhangut ei kirjeldata tagantjärele ju niimoodi.
Soovitatav oleks ka iga sündmuse puhul mõelda, millise artikli alla selle sündmuse kirjeldus võiks sobida, ning teha link vastava artikli pealkirjale. Kui on tegemist asjaga, mis sisaldab mitut sündmust eri päevadel, siis võiks alustada sündmuste kirjeldust artikli pealkirjast, selle järele panna koolon ning siis väikese algustähega alustada sündmuse kirjeldust. See töö tuleb tagantjärele niikuinii ära teha. Andres 11. mai 2006, kell 07.48 (UTC)
Selles osas on mul suhteliselt vastandlikud tunded ja mõtted, kas on parem see töö ette ära teha ja genereerida palju linke olematutele artiklitele, mida võib hiljem pealkirjastada hoopis erinevalt, või tegeleda linkide lisamisega siis kui on näha, et vastav artikkel hakkab sündima või on sündinud. Kumbki variant ei ole ideaalne, aga ühte lähenemist peab rakendama. Olen siiani teist veidi paremaks pidanud, aga pean selle enda jaoks korralikult läbi mõtlema. Ei ole seda probleemi primaarseks pidanud ja seega ei evi kindlat seisukohta. -- Sacerdos79 11. mai 2006, kell 08.05 (UTC)
Ette ära teha on mõtet selliseid pealkirju, mis kindlasti peaksid olema mõne tulevase artikli pealkirjad või vähemalt ümbersuunamismärksõnad. Üldiselt on parem panna lingid kohe, sest tagantjärele üles otsida, kuhu lingid panna, on keerulisem. Hoopis lihtsam on hiljem linke muuta või ära jätta. Asi ei ole aga ka nii tähtis, sest töö sündmuste kroonika kallal jätkub ka siis, kui sündmustest on rohkem aega möödas. Andres 11. mai 2006, kell 12.53 (UTC)

Merkel õnnistas sisse? Kas ta on siis vaimulik? Andres 27. mai 2006, kell 11.31 (UTC)

Kui nägid ilmselget eksimust, siis parandanud ära – oleks kiirem olnud kui siia kommentaar kirjutada. Varem oled mulle ise väitnud, et me kõik oleme autorid ja kui arutelu pole tulemas, siis selliseid kommentaare ei ole tarvis kirjutada, vaid asi ise ära teha (vaata diskussiooni teemas Saksamaa Sotsiaaldemokraatlik Partei). Hea teada, et see Sinu kohta ei kehti. -- Sacerdos79 27. mai 2006, kell 11.44 (UTC)
Ma mõtlesin seda naljana. Ma ei tea, mis oleks õige sõna, muidu oleksin parandanud. Palun ära pahanda. Vahel ma ei oska parandada, vahel ei jaksa või ei jõua. Enamasti ma isegi ei kommenteeri. Arvan, et parem on ikkagi puudustele tähelepanu juhtuda, isegi siis, kui ise ei paranda. Andres 27. mai 2006, kell 12.52 (UTC)