Arutelu:Laurent Frapat

Selle lehekülje sisule puudub teiste keelte tugi.
Allikas: Vikipeedia

""Wild Opera" on esimene loodusfilm maailmas, millel puudub traditsiooniline narratiivi esitamine." – ei saa aru, mida selle lausega on tahetud öelda, väide "esimene maailmas" on selles lauses igal juhul vale. Viidatud allikas ütleb tõesti: "Wild Opera is the world’s first wildlife film, without narration, set entirely to classical music.", aga sellist asja väitev allikas ei ole kahjuks tõsiseltvõetav. Kuriuss 28. mai 2019, kell 04:03 (EEST)

Sama väidab ka allikas [1]. Kui tõsiselt seda võtta saab, on iseasi. --Hirvelaid (arutelu) 28. mai 2019, kell 08:51 (EEST)[vasta]
Loodusfilme on tehtud küll ja küll nii suvalise kui ka traditsioonilise (mida iganes see sõna narratiivi kontekstis võiks tähendada!) narratiiviga ning ka ilma igasuguse narratiivita. Just klassikaline muusika, sealhulgas ka ooperimuusika, valitakse sageli loodusfilmi helikujundusse. Ainus võimalus, mille poolest see film võiks ainulaadne olla, oleks see, kui seal oleks loodusfilmi taustamuusikana maha mängitud TERVE klassikaline (või miks ka mitte algupärane nüüdisooper), sest seda vist pole varem tehtud. Kuriuss 29. mai 2019, kell 00:35 (EEST)