Arutelu:Kaido Uduste

Selle lehekülje sisule puudub teiste keelte tugi.
Allikas: Vikipeedia

Järgnevad tekstilõigud on minu hinnangul laiema tähtsuseta enesereklaam. Iseenesest artikkel tema kohta võib minu poolest olla.

Ta on praktiseerinud Helsingis (advokaadibüroos Borenius & Kemppinen) ja Londonis (advokaadibüroodes Sinclair Roche & Temperley, Ince & Co ning Enterprise Chambers).
Aastate jooksul on Kaido Uduste läbi viinud hulgaliselt koolitusi (autoriõigus, äriõigus jms.) nii Eesti Vabariigis kui väljaspool seda, pidanud loenguid ning avaldanud hulgaliselt publikatsioone nii juristidele kui tava-ajakirjanduses.
Kaido Uduste on üks tunnustatumaid intellektuaalse omandi valdkonna spetsialiste Eesti Vabariigis, kelle praktiline tegevus on oluliselt positiivselt mõjutanud intellektuaalse omandi väärtustamist Eesti Vabariigis.
Kaido Uduste näol on ilmselt tegemist ka ühe parima kohtuvaidlusi pidava advokaadiga.

--Heiki e 8. mai 2007, kell 18:02 (UTC)

Tekst pärineb ka ta advokaadibüroo lehelt. Ma ei tea, ehk peaks siia autoriõiguste rikkumise malli panema. --Heiki e 8. mai 2007, kell 18:11 (UTC)

viitasin need lausejupid, mis sealt lehelt olid pärit; v-o mõnda lauset tuleks veel ümbersõnastada, üksjagu oli juba ümber sõnastatud võrreldes algallikaga--Bioneer1 (arutelu) 27. juuli 2012, kell 21:44 (EEST)[vasta]
Kustutasin hinnangulised osad tekstist. Ehk võib nüüd "neutraalsus vaidlustatud" sildi maha võtta? Muidu võib artikli lugeja arvata, et see advokaat üritab vikipeediat kasutada enese reklaamimiseks ja selline arvamus võib pigem antireklaamina mõjuda. Hele 7 19. mai 2007, kell 20:48 (UTC)