Arutelu:John Maynard Keynes

Selle lehekülje sisule puudub teiste keelte tugi.
Allikas: Vikipeedia

Kategooria "Inglise filosoofid" minu meelest siia küll ei sobi. Keynes ei olnud ju filosoof. Andres 15:39, 27 juuni 2005 (UTC)

Siiski, nagu ma aru saan, on ta kirjutanud tõenäosusteooria filosoofilistest alustest (artiklis sellest juttu ei ole). Andres 15:42, 27 juuni 2005 (UTC)

Kat. "inglise filosoofid" tuleks ka minu arvates eemaldada. Siim 07:11, 10 juuli 2005 (UTC)

koostatud artikkel on piisavalt pikk nind loogiliselt struktureeritud. Kirjutise esimene lause on defineeriv ning esimene lõik sissejuhatav. Artiklis on viidet kasutatud üks kord. Ülejäänud tekst pärineb eeldatavasti kahest allikast (kirjanduse all kirjas), kuid kui on soovi teada kuskohast mingi infokild täpsemalt pärineb, peab lugeja päris palju vaeva nägema. Artiklis esitatud väited ei ole hetkel viidete abil seostatav algallikaga. Olemasolevad viited on vormistatud korrekselt. Artikkel ei ole tõlketekst ingliskeelsest Vikipeediast.

Tekstiga edastatav sõnum on selge. Trükivigu ning puudu olevaid tühikudi esineb lõikudes: Liigne säästmine (eelviimane rida), Kordistaja mõju ja intressi tase (teine rida), Keinsism pealse sõda (alates kuuendast reast), Lõik kriitika (kolmas rida ja 9 rida, altpoolt kolmas punkt), Keinsism Eestis (4 rida)

Pildi litsentsiga tundub kõik korras olevat.

Mahlageni (arutelu) 4. november 2017, kell 19:38 (EET)[vasta]


Aitäh artikli täiendamise eest! Vikiartikli koostamise ülesanne on arvestatud. --Sirlizupping (arutelu) 7. detsember 2017, kell 23:13 (EET)[vasta]