Arutelu:Heiki Valner

Selle lehekülje sisule puudub teiste keelte tugi.
Allikas: Vikipeedia

Anonüümne kasutaja on arvanud heaks selgituseta kustutada seekord sellised väited:

2010. a kevadel sai ta Eesti Loomakaitse Seltsi juhatuse liikme valimistel organisatsiooni liikmetelt rohkem vastu- kui poolthääli ja jäi seega juhatusse valimata [[1]].
Valner oli Äriregistri andmetel Eestimaa Roheliste liige 6. aprillist 2007 kuni 17. jaanuarini 2011.[1]

Panen mitte päris samas sõnastuses tagasi. --Ker 24. august 2011, kell 02:07 (EEST)[vasta]

Siin käib mingi edasi-tagasi muutmine. --Epp 26. august 2011, kell 05:33 (EEST)[vasta]

valner pole seda lehekülge avanud ega soovinud ka mingit infot jagada. Kogu segadus on tekkinud põhjusel , et tõenäoliselt keegi loomakaitse seltsi liikmetest püüab lihtsalt talle kohta kätte näidata ja seetõttu lisab siia seisukohti, mis on kallutatud või pole asjakohased.Seltsi enda käitumist kompromiteerida võivad seisukohad kustutatakse ja isikuteringi panust, kes seltsi tegevusse panustasid, vähendatakse. Tennisemäng käibki kahe konkureeriva organisatsiooni vahel ja els-i eesmärk,nii siin keskkonnas kui ka mujal,on neist lahku löönud liikmeid võimalikult halvas valguses näidata. Loomulikult on liidul võimalik ka oma kodulehel kogu lugu alates käputäie inimeste volituste kogumisest, veidra valimiskorra kehtestamisest kuni mtü-de seaduse rikkumiseni kirja panna, jasiis siin muudkui viidata, aga milleks. Eesmärk on olnud avalikku kaklust vältida. sestap kustutage see artikkel ära ja üks koht pori loopimiseks on vähem, endal vähem adminnimist. vastavalt kohtulahendile Valner vs Soidro pole telereporter ja mtü juhatuse liige avaliku elu tegelane ning seega ei kuulu ta tegemised ka avalikkusele.


Ma taastasin oma suva järgi ühe vana versiooni ja panin kaitse alla. Kui keegi jaksab süveneda, võib muuta või teha ettepanekuid muutmiseks. --Epp 27. august 2011, kell 01:07 (EEST)[vasta]


Katkine link[muuda lähteteksti]

Korduval kontrollimisel on leitud, et järgnev välislink ei tööta. Kontrolli selle toimimist ja vajadusel paranda vigane link.

--MastiBot (arutelu) 6. juuli 2013, kell 04:12 (EEST)[vasta]


Avalauses on "endine kurjategija", minu meelest pole see vajalik, pealegi arusaamatu. Allpool on asjast juttu. --Andres (arutelu) 23. märts 2024, kell 12:00 (EET)[vasta]