Arutelu:Freedom of Information Act

Selle lehekülje sisule puudub teiste keelte tugi.
Allikas: Vikipeedia

peaks siis olema kategoorias USA - lühendid. --makruss 28. august 2005, kell 16.35 (UTC)

ma ei saa aru mis haigus on kasutada sõna "väidetavasti" asjade kohta mis on riigi asutuste dokumentidel must-valgel kirjas !!! on olemas 100% tõrestatult kirjas (isegi mina kurat olen neid dokumente näinud) USA valitsus kogub andmeid UFOde kohta ja FBI ON Elvise koostöö ja Lennoni jälgimise kohta siis sõna väidetav kasutamine on just selle kodaniku julguse puudumine mille pärast meie eesti riik on nii persses nagu ta on - kallid inimesed tehke silmad lahti ja enne kui te proovited nii poliitiliselt korrekte et paha hakkab mõtelge milleni selline argus viib - just sellline argus on põhjuseks miks meid valitsevad pangad mitte riigikogu ja mix sellised "suured juhid" nagu hitler stalin võimule said ... --makruss 25. oktoober 2005, kell 03.52 (UTC)
Kus kohas neid dokumente näha saab? Priitp 25. oktoober 2005, kell 07.37 (UTC)
www.blackvault.com siis füüsiliselt USA Riigiarhiivis aadressil 601 Constitution Avenue NW, Washington DC 20001 USA - digitaalselt on veel paar kohta netis ja ja füüsiliselt on need olemas selle blackvaulti lehe omanikul - iga USA kodanik võib need omale pisikese tasu eest riigiarhiivist ja nüüdseks ka FBIst tellida tasudes posti kulud. --makruss 25. oktoober 2005, kell 13.50 (UTC)

"Seaduse abil hangitud info näitas, et laulja Elvis Presley ning mõnedki teised avaliku elu tegelased ja kunstiinimesed on teinud aktiivset salakoostööd USA föderaalasutustega, nagu Maksuamet ja FBI, ning need asutused on neid isikuid jälginud kahtlustades neid ebalojaalsuses riigi suhtes."

Ma ei saa se'st lõigust aru. On teinud nende asutustega koostööd ning need asutused kahtlustavad neid isikuid ebalojaalsuses riigi suhtes? Üsna vastu käiv lause. Nagu sõber, nagu vaenlane... Ehk oskab keegi seletada? Jürka 11. märts 2007, kell 13:45 (UTC)

Alguses kahtlustati ja siis tehti koostööd (sunnitult) - umbes nii. Tegelikult on teema pikema ja segasem aga lühi lause annab iva kätte. ~~


Sama nimega seadust on teistes riikides ka. Adeliine 30. märts 2015, kell 18:34 (EEST)[vasta]