Arutelu:Evar Riitsaar

Selle lehekülje sisule puudub teiste keelte tugi.
Allikas: Vikipeedia

Evar Riitsaar ei ole setu, vaid võrukene. Sellepärast jätsin sõna "setu" välja. Andres 6. november 2006, kell 14:28 (UTC)

kindel? minu teadmisi, mis sellega vastuollu lähevad: 1) on ristitud õigeusku, käib Petseris palverännakul; 2) tema vanaisa on laulnud setu laule, vt "Ülgeq ütte" plaati, seal on yks jäädvustatud. Kauksi Ülle, tema naine, on kyll võrukene (see võib segadust tekitada). mida olen arvanud: minu meelest oli Evar ise ka Obinitsa kandist pärit (räägitakse tema tagasitulemisest Setumaale, aga see võib tähendada ka tagasipöördumist Lõuna-Eestisse). a kuda sa seda kontrollid...
pealegi on Andreas Kalkun päritolu poolest võrukene, aga identiteedi poolest ikka setu, kuivõrd on kasvanud Värskas. Ohpuu 7. november 2006, kell 05:54 (UTC)
Võro Vikipeediä on abiks Kui Riitsaarõ Evar on setude nimekirjas, aga võrokeste nimekirjas pole, siis 99% on ta ikka setu. Valju 7. november 2006, kell 06:08 (UTC)
Kirjutasin mälu järgi, aga eksisin. Panen tagasi. Andres 7. november 2006, kell 09:31 (UTC)

"esinenud koos meeste laulupargiga Liinatśuraq" – mida tähendab siin laulupark? Parkidega koos esinemine pole eesti keeles üldiselt kombeks. Kuriuss 23. august 2018, kell 16:00 (EEST)