Arutelu:1985. aasta Eesti meeste meistrivõistlused rahvusvahelises kabes

Selle lehekülje sisule puudub teiste keelte tugi.
Allikas: Vikipeedia

mõtlesin miski aja järele mispidi ikkagi panna sellistele artiklikestele pealkirjad ning leidasin viimaka, et ikkagi oleks hea kui see järjekorranumber seal sees on. Asi nimelt selles et 1958 aastal jäid sellised võistlused pidamata ning et kuna vene kabe Eesti meistrivõistluste tuleb numbrid nii ehk naa sisse võtta – nimelt mõnedel aastatel peeti mitmed meistrivõistlused –siis nagu ühtluse nimel leidsin, et las siis siin olla ka... - Ahsoous 30. oktoober 2006, kell 11.03 (EET)

Siis palun tee ümbersuunamised, nagu siia kindlasti lehelt Eesti meeste 30. meistrivõistlused rahvusvahelises kabes ja soovitatavalt ka lehelt 1985. aasta Eesti meistrivõistlused rahvusvahelises kabes. Andres 30. oktoober 2006, kell 10:49 (UTC)
tegin nendelt kujudelt ära... ning ilmselt rohkematelt kujudelt suunamisi tegema ei hakkaks... (ka mitte ENSV-lt) /... a muide mine tea mis võis veel mõne sovjeediaegse võistluse ametlik nimi olla... mäletad neid Suure Sotsialistliku Oktoobrirevolutsiooni 60. aastapäevale pühendatud... etc./ - Ahsoous 30. oktoober 2006, kell 12:04 (UTC)
Noh, ma ei tea. Kui tead konkreetselt mõnd ametlikku nimetust, võid panna. Eesti NSV-lt võid ju teha ümbersuunamise üldisele artiklile Eesti meistrivõistluste kohta. Suurt tähtsust sellel ei ole, sest neil võistlustel pole vist niikuinii fikseeritud nimetusi. Tähtis on aga see, et kui on märkus sulgudes, siis peab olema ka ilma sulgudeta lehekülg. Andres 30. oktoober 2006, kell 12:08 (UTC)