Arutelu:Eesti kokkade loend

Selle lehekülje sisule puudub teiste keelte tugi.
Allikas: Vikipeedia

Kas võiks teha kategooria Biograafiate loendid alamkategooriaks "Kategooria:Biograafia loendid riigiti" ja selle alamkategooriaks "Kategooria:Eesti biograafiate loendid"? --Tiuks 1. jaanuar 2009, kell 22:37 (UTC)

Tõsi ta on, et praegu valitseb antud kategoorias täielik segadus. Kasutusel on isegi erinevaid lähenemisi nagu "Filosoofide loendid" ja "Kirjanike loendid riigiti".
Riigiti gruppeerimine oleks üks võimalikke lahendusi aga siis jääks muidugi üle sellised loendid nagu "Füüsikute loend", "Graafikute loend", Geoloogide loend" jpt. Kas nende jaoks moodustada üks eraldi kategooria nagu "Biograafiate loendid erialade kaupa" vms, kuhu mingi teema väga arvukal esinemisel annaks paar alamkategooriat luua nagu nt. "Biograafiate loendid muusikas"? Ivo 1. jaanuar 2009, kell 22:48 (UTC)
Muusikutes tegin kategooria Muusikute loendid. Ma arvan, et erialati jääks ikka biograafia loenditesse. Me saaksime sellest loendist riigiga loendid välja ja siis oleks kohe pilt ilusam. --Tiuks 1. jaanuar 2009, kell 22:55 (UTC)

Minude meelest ei ole tarvis teha eesti kokkade kohta eraldi loendit. Kokki, kellest artikkel tuleb, ei ole nii palju. Andres 2. jaanuar 2009, kell 08:48 (UTC)

Kas tuntud Eesti kokkade vähene arv peaks siis tingima artiklite liitmise? Ma usun, et lugejatel on mugavam, kui Eesti ja välismaa kokad on eraldatud. See peaks lihtsustama otsitava leidmist.
P.S: Ma ei ole kindel, kas Jevgeni Kazakov on just õige inimene, keda siia loendisse lisada.
Ivo 2. jaanuar 2009, kell 12:40 (UTC)
Ma pole üldse kindel, kas eraldi Eesti tegelaste loendid peavad olema. Aga kui peavad, las siis olla.
Minu meelest peaks siin olema ka elukutselised kokad,l kes on tuntud muus valdkonnas. Selline põhimõte on igatahes samalaadsetes loendites. Andres 2. jaanuar 2009, kell 12:58 (UTC)

Võtsin välja Alo Leegi, kes ei ole tuntud. Andres 16. oktoober 2009, kell 09:19 (UTC)