Arutelu:Kaitseluureagentuur

Selle lehekülje sisule puudub teiste keelte tugi.
Allikas: Vikipeedia
(Ümber suunatud leheküljelt Arutelu:DIA)

Kahtlen sygavalt, kas tõesti mitte keegi yhtki seal töötavat inimest ei tea. Kusjuures neil on väga lõbus lasteleht, mängud ja puha. --Oop 26. august 2005, kell 02.28 (UTC)

nooh neil avalike suhete osakonda pole - selliseid asju teeb Pentagoni vastav osakond. DIA töötajatel on ametlikult ALATI mõne teise osakonna/büroo/allüksuse jne lähetus ehk siis ametlikult töötab ta näiteks Kaitseministri referandina osakonnas mis tegelab talle Lääne-Samoa saare kaitseministriga suhete arengu planeerimisega - tegelikult on tema ülesandeks näiteks aga NSVL endiste luurajate jälgimine kes asuvad USAs jne jne mitte aga nii nagu meie EKJ peastaabi 2 osakond kelle pildid peaaegu et lehes seisavad ja kes haltuuritsevad Tallinna kasiinodes ja ööklubides ning omanikul hea teha muhe nägu pähe ja ütelda et näe mul töötab siin pea kogu 2 osakond ;-( makruss 26. august 2005, kell 04.43 (UTC)

kes see tarkpea oli kes DIA vandenõu teooriate alla pani !!!!!!!!!!!!!? see on ju ametlik USA riigiasutus - suht mitte avalik aga ikkagi !? makruss 26. august 2005, kell 05.07 (UTC)


Kõige avalikumalt salajane luureagentuur üldse.

Mis see tähendab? Andres 26. august 2005, kell 07.59 (UTC)


Ametlikult ei tohi töötaja teatada, et ta töötab DIAs, (peale nende üksikute kes on selleks loa saanud)

Kust see info pärineb? Andres 26. august 2005, kell 08.04 (UTC)

to:Andres. 1. igale mõtlevale isikule on selge et sõjaväel on luure seega fakti kui sellist varjata ei saa. tean paari DIA töötajat ja tean seda ainult selle pärast et nad sealt on kuna nende jutu formuleering ning neid huvitavate teemade ring on selline mida igat ühte ei huvita. kuid minule tutvustati neid stiilis "a'la laiaprofiiliga referent-asjaajaja". 2. seda ütles mulle isik kelle firmas ma USAs töötasin - kes on endine DIA töötaja, kes mulle muudki huvitavat rääkis aga ei usu et see siin erilist huvi tekitaks.

kas vastab sinu küsimustele ? makruss 26. august 2005, kell 09.22 (UTC)

Kas ma saan õigesti aru, et tegemist on mitteavaliku infoga? Konks on selles, et kui see info ei ole avalik, siis ei saa seda kontrollida. Võib ainult väita, et keegi ütles seda, aga sedagi ei saa kontrollida. Äärmisel juhul võib see ju seista arutelulehel.
Kui Sa, Makruss, ei ütle, mis tähendab, kõige avalikumalt salajane luureagentuur üldse, siis ma kustutan selle ära, sest minu meelest see ei tähenda midagi:) Andres 26. august 2005, kell 10.45 (UTC)

säästsin su vaeva ;-) --makruss 26. august 2005, kell 11.02 (UTC)

Kes see tarkpea oli, kes koma valesse kohta pani? :D Eelnev variant oli suhteliselt paranoilises toonis, praegune on parem. Aga mida rohkem asjalikku ja selget juttu, seda etemaks asi saab. Ega keegi ei keela eesti Vikisse USAs salastatud infot yles panna (ja vastupidi), ainult korrektselt vormistatud peab see toredus olema. --Oop 26. august 2005, kell 23.54 (UTC)

Vikipeedia põhimõte on kontrollitavus. Salastatud info võib siin ju olla, kui see kuskil on avalik. Aga sellisel juhul peab see ju olema kuidagi avalikuks saanud, ja seda tulebki alati selgitada, kuidas ta avalikuks sai. Andres 27. august 2005, kell 05.36 (UTC)

Minu meelest on "Vaata ka" liialdus. Andres 25. aprill 2007, kell 15:17 (UTC)

-tean paari DIA töötajat ja tean seda ainult selle pärast et nad sealt on kuna nende jutu formuleering ning neid huvitavate teemade ring on selline mida igat ühte ei huvita. kuid minule tutvustati neid stiilis "a'la laiaprofiiliga referent-asjaajaja".- Kahtlen väga kas luureohvitserid tõesti tegutsevad nii ebaprofessionaalselt ja avaldavad oma töö DIA-s või CIA-s. Ametlikult ja ka mitteametlikult ei teata ükski luuraja oma töökohta mitte kuskil mitte kellelegi. Ainult kõrged tippjuhid ja näiteks pressiesindajad avaldavad oma töökoha kuid sedagi vaid avalikkusega suhtlemiseks. Oleks tõesti tore kohata isikut kes kõigile kuulutab, et ta töötab luures!