Arutelu:Cantagallo vald (Itaalia)

Selle lehekülje sisule puudub teiste keelte tugi.
Allikas: Vikipeedia

See div-iga joondatud pilt ei tee mitte ainult süntaksit keeruliseks, vaid kuna tegu on ebastandardse lahendusega, siis see suure tõenäosusega ei toimi mõnes brauseris nii nagu vaja. Ühes vanemas brauseris, mis mul käepärast on, läheb pilt nii näiteks kõrvaloleva kasti peale. Kui see on oluline, et pilt oleks kindla lause juures (minu meelest Vikipeedias see kuigi oluline pole), siis sellise kitsa koha peal (kasti kõrval), võiks pildi vormistada pigem nii nagu Lodi artiklis Muzza kanali pildiga tegin. Pikne 16. oktoober 2013, kell 20:35 (EEST)

Eks nendega jama ole. "tühi|left" annab nt Operas tulemuseks, et loendi nupud jooksevad pildi peale; harilikult pannes jääb lühikese artikli korral liiga palju tühja/vaba ruumi ja pilt pole justkui teksti illustratsiooniks; panin <br style="clear:left" /> lõppu, mis pole samuti parim lahendus. Pietadè 16. oktoober 2013, kell 20:57 (EEST)
On veel selline template, nagu Multiple image, aga EST v-s seda pole, ja pole ka teada, kuidas ta nt infobox'i tabeli kõrval käituda võib. ~ Pietadè 16. oktoober 2013, kell 21:17 (EEST)
"Left" on liigne. Kas ka ilma selleta jookseb atribuudiga "tühi" Operas midagi pildi peale? Kas ka siis, kui proovid pilti panna loendi järele, mitte vahele? "Tühi" iseenesest peakski muu hulgast tegema seda, mis "clear:left". Pikne 16. oktoober 2013, kell 21:31 (EEST)
Ilma "left"ita kaob vaateväljalt ära (alla paremasse nurka) ja see oleneb juba vaatajast, kas ta viitsib allapoole kerida või ei; "tühi" ei tööta loendi keskel (praegu on pilt loendi lõpus); ilma "clear:left"-ita, loendi keskel, jooksutab kõik kokku. ~ Pietadè 16. oktoober 2013, kell 22:00 (EEST)

Selle nime all peaks kirjutama keskasulast. Andres (arutelu) 16. oktoober 2013, kell 21:39 (EEST)[vasta]