Arutelu:Aurora juhtum 1897

Selle lehekülje sisule puudub teiste keelte tugi.
Allikas: Vikipeedia

See on artikli sisu, mis siin enne oli. Igaks juhuks hoian siin alles.


17 aprillil 1897a lendas lõuna suunast üle Aurora linnakese Texases suhteliselt suur hõbedane sigarikujuline objekt. Lendamine on maa suunaline ja suhteliselt kiire. Lennates purustas ta linna servas oleva tuuleveski ja plahvatas paar kilomeetrit eemal ühe rantso kaevu juures lennutades laiali metalli tükke ja vähemalt ühe elava olendi laiba. Järgmine päev maeti olendi keha mis meenutas tunnistajate ütluste kohaselt "suure peaga hallides riietes last". Rantso elanikud, mille territooriumil plahvatus juhtus, kannatasid järgnevate põlvkondade jooksul erinevaid haigusi ja imelike sümptomeid mis meenutasid radiatsiooni mürgistust. 1973a kohaliku piirkonna ajalehe reporter Bill Case leidis vanu ajalehti uurides selel kirjelduse ning asus uuesti asja uurima. Haud leiti kuid mõned kohalikud moodustasid ühisrinde hua lahtikaevamise vastu seletades et, "me ei taha , et meie vanaema luud välja tuuakse". Kui uurijad olid lahkunud siis paar nädalat hiljem selgus et keegi oli haua siiski lahti kaevanud ja sealt kõik mis enne metalliotsijale signaali andis oli kadunud.


Peep 25. august 2005, kell 19.33 (UTC)

Peep, kas Sa leiad, et selle teksti toimetamine on lootuseta, või Sa leiad, et nii üksikasjalist infot ei ole tarvis? Andres 26. august 2005, kell 05.39 (UTC)

Natuke üksikasjalik on kah, aga peamine on see, et seda infot tuleks kontrollida - kas keegi on sellist lugu kusagil rääkinud. Peep 26. august 2005, kell 09.10 (UTC)


Pealkiri on leidmatu. Andres 21. juuni 2007, kell 07:32 (UTC)