Arutelu:Astrid Böning-Nõlvak

Selle lehekülje sisule puudub teiste keelte tugi.
Allikas: Vikipeedia
(Ümber suunatud leheküljelt Arutelu:Astrid Böning)

Siit võeti välja:

Ta õpetab Käina kaunite kunstide koolis rahvamuusikat, kitarrimängu ja kandlemängu. Lisaks töötab ta Eesti Rahvusringhäälingus, kus toimetab ja teeb koos Ants Johansoniga Vikerraadios saadet "Pärimuster". Tema põhipillideks on kandled, lisaks mängib ta kitarri, eesti lõõtsa ja karmoškat.
Ta on kuulunud ja kuulub mitmetesse ansamblitesse (Ummaleelo, Hingekeeled, Zorbas, Karmoška) ning on teinud koostööd erinevate muusikutega (Anu Taul, Olavi Kõrre, Aivar Teppo, Juhan Suits, Janne Tamm, Margus Põldsepp, Kristi Mühling jt.)

--Epp 16. aprill 2010, kell 02:16 (EEST)[vasta]

"Pärimustrit" tegi ta mõni aeg tagasi, selle võiks varustada täpsema aja ja viitega ja tagasi panna. osalus nendes muudes ansamblites võiks minu poolest kah olla. aga Taul-Kõrre-Põldsepp-Teppo-Suits-Tamm-Mühling võib tõesti liigne olla — see on ysna loomulik, et sellise taustaga pillimehed aeg-ajalt koos mängivad-laulavad, sest nende repertuaaris on kattuvusi.
aga Kihnu Virvega tegi ta midagi koos, kas mitte tervet plaati mitte? see hoopis võiks vast märkimist väärt olla. Ohpuu 16. aprill 2010, kell 10:41 (EEST)[vasta]