Arutelu:Allvar Gullstrand

Selle lehekülje sisule puudub teiste keelte tugi.
Allikas: Vikipeedia

No kurat! See artikkel oli mul ju pooleli. Mina tõesti enam ei kirjuta artikleid, kui need kohe ära solgitakse. Osa juttu on nüüd ju jälle topelt, eks ole. Võiks vähemalt olemasoleva asja enne läbi lugeda. Kas ma tõesti pean selle punase pläraka panema, kui kavatsen järgmisel päeval edasi kirjutada? --Epp 8. oktoober 2009, kell 14:05 (UTC)

Nobeli auhind on jah topelt, muud ma ei leidnud. Teen selle korda. Andres 8. oktoober 2009, kell 14:12 (UTC)
Ega ma poleks vist nii ägedalt reageerinud, kui see oleks esimene kord. Aga seda topeltjuttu on Taivo ka mujal tekitanud. (nt Amedeo Avogadro, kus olid peaaegu kõik asjad topelt, ja mille Mona ära parandas) Ma ei saa midagi teha, et sellina pealiskaudne surkimine hakkab närvidele käima. See ei käi tingimata selle artikli kohta, aga ega üldse pole mingit mõtet vaeva näha millegi sõnastamisega, kui see kohe lambist ilma süvenemata suvaliselt ümber kirjutatakse. Ja ma tõesti kavatsesin sellest korraliku artikli kirjutada, aga enam ma seda muidugi tegema ei hakka. --Epp 8. oktoober 2009, kell 19:48 (UTC)
Palun vabandust. Mille põhjal sa tahtsid kirjutada? Teistest vikidest ma ei osanud suurt midagi rohkem võtta. Taivo 8. oktoober 2009, kell 20:14 (UTC)

Mis asi see füüsikaline matemaatika on? Andres 8. oktoober 2009, kell 14:12 (UTC)


Pooleli peaks seda tähendama, et autor kavatseb edasi kirjutada. See ei tähenda seda, et ei võiks paranadusi teha. Kõige parem moodus redigeerimisi vältida, on oma kasutaja alamlehel kirjutada. --Rünno 8. oktoober 2009, kell 15:05 (UTC)

Aitäh hea nõuande eest. Ma tõepoolest võin ju artikleid kas või notepadis kirjutada, aga ei pidanud seda seni vajalikuks. Aga ma tõesti ei saa aru, miks on vaja sihilikult tüli norida, kui on ju lausa näha, et see on käigu pealt pooleli jäänud. --Epp 8. oktoober 2009, kell 19:48 (UTC)
Palun vabandust. Ma ei norinud tüli. Ma ei saanud aru, et oleks käigu pealt pooleli jäänud. Ja mina ei kirjuta artikleid notepadis, vaid eelvaate nuppu kasutades, see on viimasel ajal väga mugavaks läinud. Taivo 8. oktoober 2009, kell 20:14 (UTC)
No ma püüan edaspidi ka mitte üle reageerida. Ega ma ka Notepadis pole kunagi kirjutanud, see oli lihtsalt näide; vanasti oli jupikaupa vikis päris hea kirjutada, aga ega enam ei riski, sest sama mõtet ei saa enam pärast jätkata, kui keegi vahepeal asju muutnud on. --Epp 8. oktoober 2009, kell 20:27 (UTC)