Alpes-Maritimes'i departemangu haldusüksuste loend

Allikas: Vikipeedia

Alpes-Maritimes'i departemangu haldusüksuste loend toob ära kõik departemangu haldusüksused (alldepartemangud, kantonid ja vallad). Lisaks on toodud ka INSEE kood. Vallad Antibes, Cagnes-sur-Mer, Cannes, Le Cannet, Grasse, Menton ja Nice on jagatud mitme kantoni vahel. Igasse kantonisse mille vahel on vald jagatud kuulub ka kindel territoriaalne osa vallast.

Grasse'i ringkond[muuda | muuda lähteteksti]

Antibes-Biot' kanton (keskus Antibes)

  1. Antibes 06 004
  2. Biot 06 018

Antibes-Kesk kanton

  1. Antibes 06 004

Le Bar-sur-Loupi kanton

  1. Le Bar-sur-Loup 06 010
  2. Caussols 06 037
  3. Châteauneuf-Grasse 06 038
  4. Courmes 06 049
  5. Gourdon 06 068
  6. Opio 06 089
  7. Roquefort-les-Pins 06 105
  8. Le Rouret 06 112
  9. Tourrettes-sur-Loup 06 148
  10. Valbonne 06 152

Cagnes-sur-Mer-Kesk kanton

  1. Cagnes-sur-Mer 06 027

Cagnes-sur-Mer-Lääne kanton

  1. Cagnes-sur-Mer 06 027
  2. La Colle-sur-Loup 06 044
  3. Saint-Paul-de-Vence 06 128
  4. Villeneuve-Loubet 06 161

Cannes-Ida kanton

  1. Cannes 06 029

Cannes-Kesk kanton

  1. Cannes 06 029

Le Cannet' kanton

  1. Le Cannet 06 030

Carrosi kanton

  1. Le Broc 06 025
  2. Carros 06 033
  3. Gattières 06 064

Coursegoules'i kanton

  1. Bézaudun-les-Alpes 06 017
  2. Bouyon 06 022
  3. Cipières 06 041
  4. Conségudes 06 047
  5. Coursegoules 06 050
  6. Les Ferres 06 061
  7. Gréolières 06 070
  8. Roquestéron-Grasse 06 107

Grasse-Põhja kanton

  1. Grasse 06 069

Grasse-Lõuna kanton

  1. Auribeau-sur-Siagne 06 007
  2. Grasse 06 069
  3. Pégomas 06 090

Mandelieu-Cannes-Lääne kanton

  1. Cannes 06 029
  2. Mandelieu-la-Napoule 06 079
  3. Théoule-sur-Mer 06 138

Mouginsi kanton

  1. Le Cannet 06 030
  2. Mouans-Sartoux 06 084
  3. Mougins 06 085
  4. La Roquette-sur-Siagne 06 108

Saint-Aubani kanton

  1. Aiglun 06 001
  2. Amirat 06 002
  3. Andon 06 003
  4. Briançonnet 06 024
  5. Caille 06 028
  6. Collongues 06 045
  7. Gars 06 063
  8. Le Mas 06 081
  9. Les Mujouls 06 087
  10. Saint-Auban 06 116
  11. Sallagriffon 06 131
  12. Séranon 06 134
  13. Valderoure 06 154

Saint-Laurent-du-Var-Cagnes-sur-Mer-Ida (keskus Saint-Laurent-du-Var)

  1. Cagnes-sur-Mer 06 027
  2. Saint-Laurent-du-Var 06 123

Saint-Vallier-de-Thiey kanton

  1. Cabris 06 026
  2. Escragnolles 06 058
  3. Peymeinade 06 095
  4. Saint-Cézaire-sur-Siagne 06 118
  5. Saint-Vallier-de-Thiey 06 130
  6. Spéracèdes 06 137
  7. Le Tignet 06 140

Vallauris-Antibes-Lääne kanton (keskus Vallauris)

  1. Antibes 06 004
  2. Vallauris 06 155

Vence'i kanton

  1. La Gaude 06 065
  2. Saint-Jeannet 06 122
  3. Vence 06 157

Nice'i ringkond[muuda | muuda lähteteksti]

Beausoleili kanton

  1. Beausoleil 06 012

Breil-sur-Roya kanton

  1. Breil-sur-Roya 06 023
  2. Fontan 06 062
  3. Saorge 06 132

Contes'i kanton

  1. Bendejun 06 014
  2. Berre-les-Alpes 06 015
  3. Cantaron 06 031
  4. Châteauneuf-Villevieille 06 039
  5. Coaraze 06 043
  6. Contes 06 048
  7. Drap 06 054

L'Escarène'i kanton

  1. Blausasc 06 019
  2. L'Escarène 06 057
  3. Lucéram 06 077
  4. Peille 06 091
  5. Peillon 06 092
  6. Touët-de-l'Escarène 06 142

Guillaumes'i kanton

  1. Beuil 06 016
  2. Châteauneuf-d'Entraunes 06 040
  3. Daluis 06 053
  4. Entraunes 06 056
  5. Guillaumes 06 071
  6. Péone 06 094
  7. Saint-Martin-d'Entraunes 06 125
  8. Sauze 06 133
  9. Villeneuve-d'Entraunes 06 160

Lantosque'i kanton

  1. Lantosque 06 074
  2. Utelle 06 151

Levensi kanton

  1. Aspremont 06 006
  2. Castagniers 06 034
  3. Colomars 06 046
  4. Duranus 06 055
  5. Levens 06 075
  6. La Roquette-sur-Var 06 109
  7. Saint-Blaise 06 117
  8. Saint-Martin-du-Var 06 126
  9. Tourrette-Levens 06 147

Menton-Ida kanton

  1. Castellar 06 035
  2. Menton 06 083

Menton-Lääne kanton

  1. Gorbio 06 067
  2. Menton 06 083
  3. Roquebrune-Cap-Martin 06 104
  4. Sainte-Agnès 06 113

Nice 1. kanton

  1. Nice 06 088

Nice 2. kanton

  1. Nice 06 088

Nice 3. kanton

  1. Nice 06 088

Nice 4. kanton

  1. Nice 06 088

Nice 5. kanton

  1. Nice 06 088

Nice 6. kanton

  1. Nice 06 088

Nice 7. kanton

  1. Nice 06 088

Nice 8. kanton

  1. Nice 06 088

Nice 9. kanton

  1. Nice 06 088

Nice 10. kanton

  1. Nice 06 088

Nice 11. kanton

  1. Nice 06 088

Nice 12. kanton

  1. Nice 06 088

Nice 13. kanton

  1. Falicon 06 060
  2. Nice 06 088
  3. Saint-André-de-la-Roche 06 114
  4. La Trinité 06 149

Nice 14. kanton

  1. Nice 06 088

Puget-Théniers'i kanton

  1. Ascros 06 005
  2. Auvare 06 008
  3. La Croix-sur-Roudoule 06 051
  4. La Penne 06 093
  5. Puget-Rostang 06 098
  6. Puget-Théniers 06 099
  7. Rigaud 06 101
  8. Saint-Antonin 06 115
  9. Saint-Léger 06 124

Roquebillière'i kanton

  1. Belvédère 06 013
  2. La Bollène-Vésubie 06 020
  3. Roquebillière 06 103

Roquestéroni kanton

  1. Bonson 06 021
  2. Cuébris 06 052
  3. Gilette 06 066
  4. Pierrefeu 06 097
  5. Revest-les-Roches 06 100
  6. Roquestéron 06 106
  7. Sigale 06 135
  8. Toudon 06 141
  9. Tourette-du-Château 06 145

Saint-Étienne-de-Tinée kanton

  1. Isola 06 073
  2. Saint-Dalmas-le-Selvage 06 119
  3. Saint-Étienne-de-Tinée 06 120

Saint-Martin-Vésubie' kanton

  1. Saint-Martin-Vésubie 06 127
  2. Venanson 06 156

Saint-Sauveur-sur-Tinée kanton

  1. Clans 06 042
  2. Ilonse 06 072
  3. Marie 06 080
  4. Rimplas 06 102
  5. Roubion 06 110
  6. Roure 06 111
  7. Saint-Sauveur-sur-Tinée 06 129
  8. Valdeblore 06 153

Sospeli kanton

  1. Castillon 06 036
  2. Moulinet 06 086
  3. Sospel 06 136

Tende'i kanton

  1. La Brigue 06 162
  2. Tende 06 163

Villars-sur-Vari kanton

  1. Bairols 06 009
  2. Lieuche 06 076
  3. Malaussène 06 078
  4. Massoins 06 082
  5. Pierlas 06 096
  6. Thiéry 06 139
  7. Touët-sur-Var 06 143
  8. La Tour 06 144
  9. Tournefort 06 146
  10. Villars-sur-Var 06 158

Villefranche-sur-Meri kanton

  1. Beaulieu-sur-Mer 06 011
  2. Cap-d'Ail 06 032
  3. Èze 06 059
  4. Saint-Jean-Cap-Ferrat 06 121
  5. La Turbie 06 150
  6. Villefranche-sur-Mer 06 159