Alfie Deyes

Allikas: Vikipeedia
Alfie Deyes

Alfred Sidney Deyes (sündinud 17. septembril 1993 Londonis) on inglise YouTube'i postitaja, vlogger, kinnisvarainvestor ja autor, kes juhib YouTube'i kanaleid PointlessBlog, PointlessBlogVlogs ja PointlessBlogGames.

Deyes sündis Londonis Enfieldis. Tema pere kolis Brightoni, Ida-Sussexisse, kui ta oli neli aastat vana. Deyes õppis Varndi koolis Brightonis ja seejärel Varndeani kolledžis, mille jättis pooleli, et pühenduda YouTube'ile.

Karjäär[muuda | muuda lähteteksti]

YouTube[muuda | muuda lähteteksti]

Deyes hakkas 2009. aastal pidama PointlessBlogi YouTube'i kanalit. Tema kanalil on 4,1 miljonit tellimist ja üle 884 miljoni vaatamise, tema mängukanalil on 1,8 miljonit tellimist ja üle 209 miljoni vaatamise. Tal on ka 5,42 miljonit jälgijat Twitteris ja 4,2 miljonit jälgijat Instagramis.

Deyes on teinud koostööd teistegi juutuuberitega, sealhulgas Tanya Burr, Louis Cole, Louise Pentland, Grace Helbig, Tyler Oakley, Troye Sivan, Miranda Sings, Joe Sugg, Zoe Sugg ja Jim Chapman. Ta lõi ka paar videot Ariana Grande'ga YouTube'i võrgu loomiseks.

Raamatud[muuda | muuda lähteteksti]

Deyes sõlmis 2014. aastal lepingu kirjastusega Blink Publishing. Debüütraamat "The Pointless Book" ilmus sama aasta septembris. Raamatus on osa ajakirjast, teine osa tegevusraamat ja sisaldab tasuta allalaaditavat rakendust ja sotsiaalmeediaga integreerimise võimalust.

26. märtsil 2015 ilmus "The Pointless Book 2", mis sisaldab sarnast sisu. Esimesel nädalal pärast ilmumist saavutas see mitteilukirjanduse seas suurima läbimüügi.

24. märtsil 2016 avaldas Deyes autobiograafia "The Scrapbook Of My Life".

2017. aastal teatas Deyes, et „The Pointless Booki” sarja lõpetab „The Pointless Book 3“. See ilmus 13. juulil 2017.

Isiklik elu[muuda | muuda lähteteksti]

Alates 2012. aasta oktoobrist on ta olnud suhtes YouTube'i kolleegi Zoe Suggiga, kelle esinejanimi on Zoella. 2013. aasta alguses kolis Deyes Londonisse, kuid naasis peagi koos tüdruksõbraga Brightoni. 2017. aasta juunis ostis paar seitsmetoalise maja ning renoveerisid selle.