Abi Titmuss

Allikas: Vikipeedia
Abi Titmuss

Abi Titmuss (õieti Abigail Evelyn Titmuss; sündinud 8. veebruaril 1976 Inglismaal Lincolnshire'is Sleafordi lähedal Ruskingtonis) on Briti modell, telesaatejuht ja näitleja.

Elulugu[muuda | muuda lähteteksti]

Ta lõpetas 1998 Londoni Linnaülikooli, olles praktiseerinud haiglas St Bartholomew's Hospital, ning asus tööle Londoni haiglas University College Hospital.

Leslie afäär[muuda | muuda lähteteksti]

Aastal 1998 tutvus Titmuss ühel peol telesaatejuht John Lesliega. Neil kujunes peagi suhe. Praktika ajal elas Titmuss vaheldumisi haigla juures ja Leslie kodus Londoni edelaosas Barnesis.

Aastal 2002 avaldas telesaatejuht Ulrika Jonsson autobiograafia, kus ta vihjas, et üks tuntud telesaatejuht on teda vägistanud.

Mõne nädala pärast ilmusid ajalehe News of the World esiküljel pildid, millel John Leslie tõmbas ühes kohvikus kokaiini sisse. Järgmisel nädalal ilmusid samas lehes pildid, millel kujutati Leslie kodus toimunud seksiorgiat, milles osalesid Leslie ning Titmuss ja teised, sealhulgas sarivägistaja Lanre Onabowale, kes esines korvpallur Jayson Blayde'ina, ja tema sõbratar.

Järgmisel nädalal kuulutati Matthew Wrighti hommikutelevisioonisaates "Five", et John Leslie ongi Jonssoni vägistanud telesaatejuht.

Metropolitan Police Service arreteeris Leslie ning tema üle mõisteti kohut. Titmuss oli protsessi ajal tagasihoidlikult Leslie kõrval. Titmussi olek oli täielikus vastuolus enne protsessi avaldatud kirjelduste ja fotodega. Enamik juhtkirju suhtus temasse soosivalt.

Leslie mõisteti õigeks, kuid tema karjäär jäi soiku. Titmuss, kes esines kaamera ees vabalt, oli aga saanud nii tuntuks, et talle hakati pakkuma telesaatejuhi tööd. Ta võttis vastu osaajatöö Leslie sõprade Richardi ja Judy saate reporterina, jätkates töötamist õena.

Mõne kuu pärast kaotas Titmuss aga teletöö, sest Internetti ilmus koduvideo, mis kujutas grupiseksi Leslie, Titmussi ja veel ühe naise vahel. Leslie ja Titmussi suhe katkes kohe. Titmuss väitis, et Leslie on video ajakirjandusele müünud, et saada raha oma pillava elustiili finantseerimiseks.

Karjäär fotomodellina[muuda | muuda lähteteksti]

Titmuss tegi panuse oma uuele imidžile sekspommina. Näiteks ajalehele Sunday Mirror ütles ta nii: "Ma pole selline nagu need kaanetüdrukud, kes ütlevad: "ma olen tõesti ihar [dirty], ma olen tõesti paha," ja siis lihtsalt poosetavad [pose around]. Ma olengi ihar ja paha – ma armastan seksi."