"Simpsonite" jagude loend

Allikas: Vikipeedia
Jump to navigation Jump to search

Siin on loetletud joonissarja "Simpsonid" jaod.

Hooajad: 1 · 2 · 3 · 4 · 5 · 6 · 7 · 8 · 9 · 10 · 11 · 12 · 13 · 14 · 15 · 16 · 17 · 18 · 19 · 20 · 21 · 22· 23 · 24 · 25 · 26 · 27 · 28 · 29

1. hooaeg (1989–1990) [muuda | muuda lähteteksti]

  1. Simpsonite jõulud
  2. Kuldpea
  3. Homeri juhtumised
  4. Kodurahu
  5. Väepealik Bart
  6. Tujukas Lisa
  7. Kuulsad Simpsonid
  8. Kadunud pea
  9. Loomu poolest metsikud
  10. Homeri vaba õhtu
  11. Pariisis
  12. Krusty jääb vahele
  13. Hurmav õhtu

2. hooaeg (1990–1991) [muuda | muuda lähteteksti]

  1. Bart saab nulli
  2. Simpson ja Delila
  3. Õuduste maja puu otsas
  4. Igas garaažis kaks autot, igal kalal kolm silma
  5. Homer maskotiks
  6. Ühiskond tapab
  7. Vihkan tänupühi!
  8. Uljaspea Bart
  9. Maha multifilmivägivald!
  10. Bart saab autolt löögi
  11. Kalasööming
  12. Kuidas see kõik käis
  13. Homer pahuksis Lisa ja kaheksanda käsuga
  14. Sinine lõikus
  15. Kaua kadunud vennake
  16. Barti koer saab kahe
  17. Vana raha
  18. Harjad ja pintslid
  19. Asendaja
  20. Simpsonite sõda
  21. Kolm meest, koomiksitest rääkimata
  22. Verevaen


3. hooaeg (1991–1992) [muuda | muuda lähteteksti]

  1. Hullunud papake
  2. Mister Lisa sõidab Washingtoni
  3. Flandersi äpardused
  4. Mõrvar Bart
  5. Homer, uus inimene
  6. Nagu isa, nõnda kloun
  7. Õuduste maja puu otsas II
  8. Lisa poni
  9. Äikeselised laupäevad
  10. Leegitsev Moe ööklubi
  11. Burns müüb jõujaama
  12. Ma abiellusin Marge'iga
  13. Raadio Bart
  14. Kreeklane Lisa
  15. Homer üksinda
  16. Armuke Bart
  17. Homer palliplatsil
  18. Erinevad kutsumused
  19. Surmakoer
  20. Kolonel Homer
  21. Must leskmees
  22. Otto show
  23. Barti sõber armub
  24. Vennas, palun pisut pappi

4. hooaeg (1992–1993) [muuda | muuda lähteteksti]

  1. Krusty laager
  2. Tramm nimega Marge
  3. Ketser Homer
  4. Iluduskuninganna Lisa
  5. Õuduste maja puu otsas III
  6. Itchy ja Scratchy film
  7. Marge läheb tööle
  8. Uus tüdruk
  9. Mr Plow
  10. Lisa esimene sõna
  11. Homeri raske südameoperastsioon
  12. Marge versus raudtee
  13. Selma valik
  14. Vend samalt planeedilt
  15. Ma armastan Lisat
  16. Lisa eksperiment
  17. Viimane väljapääs Springfieldi
  18. Ja siit see tuleb: Simpsonite show
  19. Vale nime all
  20. Peksupäev
  21. Marge ahelates
  22. Krusty saate ärajätmine

5. hooaeg (1993–1994) [muuda | muuda lähteteksti]

  1. Homeri barbershop-kvartett
  2. Hirmu neem
  3. Homer läheb kolldžisse
  4. Roosinupp
  5. Õuduste maja puu otsas IV
  6. Marge jooksus
  7. Laps Barti hinges
  8. Skaudid
  9. Homeri viimne peibutis
  10. $pringfield
  11. Korravalvur Homer
  12. Bart saab kuulsaks
  13. Homer ja Apu
  14. Lisa vs. Malibu Stacy
  15. Avakosmose Homer
  16. Homer armastab Flandersit
  17. Bart saab elevandi
  18. Burnsi pärija
  19. Skinneri lahkumislaul
  20. Poiss, kes teadis liiga palju
  21. Leedi Bouvieri armuke
  22. Õnneliku abielu saladus

6. hooaeg (1994–1995) [muuda | muuda lähteteksti]

  1. Pimeduse Bart
  2. Lisa rivaal
  3. Mälestuste teel
  4. Itchy ja Scratchy maa
  5. Tsirkuse Bob Roberts
  6. Õuduste maja puu otsas V
  7. Nälgiv Marvin
  8. Lisa jääl
  9. Paha mees Homer
  10. Vanaisa ja seksuaalne küündimatus
  11. Hirm lendamise ees
  12. Homer Suur
  13. Maggie on kolmas
  14. Barti komeet
  15. Kloun Homie
  16. Bart vs. Austraalia
  17. Homer vs. Patty ja Selma
  18. Burns on staar
  19. Lisa pulmad
  20. Kaks tosinat ja üks hurdakoera
  21. Lastevanemate koosolek saadetakse laiali
  22. Ümber Springfieldi
  23. Springfieldi sidemees
  24. Trooja sidrun
  25. Kes tulistas mr Burnsi? (1. osa)

7. hooaeg (1995–1996) [muuda | muuda lähteteksti]

  1. Kes tulistas mr Burnsi? (2. osa)
  2. Radioaktiivne mees
  3. Kodu kullakallis
  4. Bart müüb oma hinge
  5. Taimetoitlane Lisa
  6. Õuduste maja puu otsas VI
  7. Ülisuur Homer
  8. Ema Simpson
  9. Tsirkuse Bobi viimane kiirgus
  10. Simpsonite 138. osa
  11. Marge pole uhke
  12. Homeri meeskond
  13. Kaks halba naabrit
  14. Springfieldi klassivõitluse stseene
  15. Ülesandja Bart
  16. Pühaduserüvetaja Lisa
  17. Homer Smithersi asemel
  18. Päev, mil vägivald suri
  19. Kala nimega Selma
  20. Bart teel
  21. 22 lühifilmi Springfieldist
  22. Vanaisa ja mr Burns
  23. Palju kära eimillestki
  24. Rock-staar Homer
  25. Suvevaheaeg

8. hooaeg (1996–1997) [muuda | muuda lähteteksti]

  1. Õuduste maja puu otsas VII
  2. Kolitakse vaid kaks korda
  3. Poksija Homer
  4. Burnsi poeg
  5. Õhtune Bart
  6. Jagatud Milhouse
  7. Armunud Lisa
  8. Orkaan Neddy
  9. Meie Homeri salapärane reis
  10. Springfieldi toimikud
  11. Marge Simpsoni pöörane maailm
  12. Hulluse mägi
  13. Lapsehoidja
  14. Šõutäht
  15. Homeri foobia
  16. Vend teisest seriaalist
  17. Mu õde, mu lapsehoidja
  18. Homer vs. konstitutsioon
  19. Kooli saladus
  20. Koeramäss
  21. Vana mees ja Lisa
  22. Me usaldame Marge'i
  23. Homeri vaenlane
  24. Simpsonite uus sari
  25. Lisa Simpsoni salasõda

9. hooaeg (1997–1998) [muuda | muuda lähteteksti]

  1. New York vs. Homer Simpson
  2. Direktor ja kerjus
  3. Lisa saksofon
  4. Õudustemaja puu otsas VIII
  5. Perekonna kaitsja
  6. Täht Bart
  7. Apu kaks naist
  8. Skeptik Lisa
  9. Kinnisvara teeb haiget
  10. Ime igihaljal terrassil
  11. Lauldes ja tantsides
  12. Karnevali-Bart
  13. Rõõm sektist
  14. Allveebuss
  15. Krusty viimane kiusatus
  16. Puupea kahjutasu
  17. Lisa Simpson
  18. See väike Wiggy
  19. Simpsoni tõus ja mõõn
  20. Hädas triljonitega
  21. Lasteuudised
  22. Titaanide prügi
  23. Mäekuningas
  24. Kaotsis Lisa
  25. Suudlejaks sündinud

10. hooaeg (1998–1999) [muuda | muuda lähteteksti]

  1. Searasva tants
  2. Igihalja terrassi võlur
  3. Ema Bart
  4. Õuduste maja puu otsas IX
  5. Komistades kuulsustele
  6. Midagi on õhus
  7. Lisa saab hea hinde
  8. Homer Simpsoni neeruhäda
  9. Nagu maffias
  10. Elagu Ned Flanders
  11. Bart juba alla ei anna
  12. Räbal pühapäev
  13. Homerist Maxiks
  14. Koos Cupidoga
  15. Marge omas elemendis
  16. Leidke Lisale koht
  17. Homer roolis
  18. Simpsonite piiblilood
  19. Ema ja popkunst
  20. Vanad ja noored
  21. Populaarsuse nimel
  22. Lisa ajud päästetud
  23. Pooltund Tokio kohal

11. hooaeg (1999–2000) [muuda | muuda lähteteksti]

  1. Kõuekupli all
  2. Venna väike abiline
  3. Toidukriitik
  4. Õuduste maja puu otsas X
  5. A-I-A-I
  6. Terekest, keegel
  7. Kaheksa probleemi
  8. Varastatud naine
  9. Ohtlik mänguasi
  10. Väike suur ema
  11. Kaotatud usk
  12. Rikas perekond
  13. Väle hobune
  14. Taas üksi
  15. Võimatu misjonär
  16. Edev Moe
  17. Tuleviku Bart
  18. Mineviku joomapäevad
  19. Tapa alligaator ja põgene
  20. Viimane stepptants Springfieldis
  21. Pöörane Marge
  22. Naer ja pisarad

12. hooaeg (2000–2001) [muuda | muuda lähteteksti]

  1. Õuduste maja puu otsas XI
  2. Kahe Springfieldi lugu
  3. Hull kloun
  4. Puukallistaja Lisa
  5. Homer vs. eneseväärikus
  6. Naljakate kingadega arvuti
  7. Rahatrikk
  8. Skinner ja lumi
  9. HOMR
  10. Abistaja ema
  11. Kehv seis
  12. Nuhtlus nimega Tennis
  13. Ahvide päev
  14. Uued kutid
  15. Näljane Homer
  16. Hüvasti, nohik
  17. Simpsonite safari
  18. Ekslikud lood
  19. Lähme Praiselandi
  20. Teistsugused lapsed
  21. Simpsonite pikad jutud

13. hooaeg (2001–2002) [muuda | muuda lähteteksti]

  1. Õuduste maja puu otsas XII
  2. Kahtlased vanemad
  3. Kõrtsmik Homer
  4. Armunud Burns
  5. Eksiaastad
  6. Tüdruk, kes enam ei uskunud
  7. Peretüli
  8. Magushapu Marge
  9. Lõuad kinni
  10. Poolkombekas ettepanek
  11. Bart teeb, mis tahab
  12. Lääne viimane relv
  13. Vana mees ja võti
  14. Avalikud jutud
  15. Lisa on süüdi
  16. Nädalavahetus Burnsi juures
  17. Gump'i lugu
  18. Vihast kollane
  19. Kallis Apu
  20. Väike tüdruk suure kümne seas
  21. Ohtlik mäng
  22. Papa uus amet

14. hooaeg (2002–2003) [muuda | muuda lähteteksti]

  1. Õuduste maja puu otsas XIII
  2. Minu puhkus trummarina
  3. Bart vs. Lisa vs. kolmas klass
  4. Suur Marge
  5. Varjupaik
  6. Osav detektiiv
  7. Eriline Edna
  8. Isa, kes liiga vähe teadis
  9. Ema tugev haare
  10. Ainult palveta
  11. Bart lahkub
  12. Veerin nii kuis jaksan
  13. Uuestisündinud staar
  14. Hr Spritz läheb Washingtoni
  15. Suur eksitus
  16. Igatsen taevast
  17. Kolme gei korter
  18. Kus on rantšo?
  19. Korisev kõht
  20. Saage naisest jagu
  21. Sõjakas Bart
  22. Moe jonnib

15. hooaeg (2003–2004) [muuda | muuda lähteteksti]

  1. Õuduste maja puu otsas XIV
  2. Autoärandajast ema
  3. Pärlitega president
  4. Regina monoloogid
  5. Rasvased ja karvased
  6. Täna olen kloun
  7. Pühade hooaeg
  8. Marge vs. vallalised, vanurid, lastetud paarid, teismelised ja geid
  9. I-Bot
  10. Koduperenaise rünnak
  11. Erakordne ajalootutvustus
  12. Milhouse enam siin ei ela
  13. Tark ja targem
  14. Ziff õhtusöögil
  15. Sõltuvuse päev
  16. Noor pätt
  17. Minu suur pulm
  18. Püüa nad kinni, kui saad!
  19. Lihtne Simpson
  20. Nii me polnud
  21. Barti õnnetus
  22. Petlikud uudised

16. hooaeg (2004–2005) [muuda | muuda lähteteksti]

  1. Õuduste maja puu otsas XV
  2. Reegliteta küpsetussõda
  3. Vaenlasega voodis
  4. Minu kunagine tüdruk
  5. Paks mees ja väike poiss
  6. Öised varastajad
  7. Emake õlu
  8. Homeri tants
  9. Räpp-värk
  10. Eriline abielu
  11. Selgel päeval õde ei näe
  12. Goo Goo Gai Pan
  13. Mobiilne Homer
  14. Seitse õlut ja saladus paljastatud
  15. Tulevikudraama
  16. Ärge kartke katuseparandajat
  17. Südamevaluga laps
  18. Kahtlane täht
  19. Viimnepäev
  20. Kaugel Homerist
  21. Isa, poeg ja püha külalisesineja

17. hooaeg (2005–2006) [muuda | muuda lähteteksti]

  1. Ohustatud liigid
  2. Tüdruk, kes liiga vähe magas
  3. Hägused lood
  4. Õuduste maja puu otsas XVI
  5. Ema ja poeg
  6. Homer jooksus
  7. Kuumad memmed
  8. Itaalia Bob
  9. Simpsonite jõululood
  10. Homeri uus isa
  11. Kummaline teekond
  12. Veetlev vanamees
  13. Lugu ei näi lõppevat
  14. Barti kaks emmet
  15. See on teie abikaasa, Homer Simpson
  16. Miljoni dollari Abie
  17. Suur plahvatus
  18. Kurvad lood
  19. Rikkad plikad
  20. Margie elu
  21. Ahvikostüüm
  22. Marge ja Homer hakkavad abielunõustajateks

18. hooaeg (2006–2007) [muuda | muuda lähteteksti]

  1. Pätt, kokk, naine ja tema Homer
  2. Jazzy ja ta bänd
  3. Ära neid maha koksa, Homer
  4. Õuduste maja puu otsas XVII
  5. Koloneli morn mühatus
  6. Moe ja Lisa
  7. Margie jäätis
  8. Naljakas paar
  9. Gili välja ajamine
  10. Veenaine
  11. Kättemaks on parim kolm korda järjest
  12. Väike suur tüdruk
  13. Springfieldi kroonikad
  14. Maakad
  15. Rooma-o ja Juuli-a
  16. Homerazzi
  17. Mängur Marge
  18. Laiskvorstid
  19. Pätt ja redel
  20. Seis, või mu koer tulistab!
  21. 24 minutit
  22. Kent räägib seda, mida sülg suhu toob

19. hooaeg (2007–2008) [muuda | muuda lähteteksti]

  1. Ta armastab lennata
  2. Sevilla Homer
  3. Kesköine puksiiripoiss
  4. Ma ei taha teada, miks puurilind laulab
  5. Õuduste maja puu otsas XVIII
  6. Väike orb Millie
  7. Mehed ja noad
  8. Maniaki matused
  9. Simpsoni meele igavene kohin
  10. E. Pluribus Wiggum
  11. See 90ndate saade
  12. Armastus Springfieldi moodi
  13. Bardijaht
  14. L nagu loll
  15. Suits ja tüdruk
  16. Ära loe moraali, isa
  17. Apokalüpsilehm
  18. Mistahes Sundance
  19. Lisadega Mona
  20. Kõik Lisa kohta

20. hooaeg (2008–2009) [muuda | muuda lähteteksti]

  1. Seks, pirukad ja idioodid
  2. Tants telefoni ümber
  3. Poistevahetus
  4. Õuduste maja puu otsas XIX
  5. Ohtlikud kurvid
  6. Homeri ja Lisa ristsõnalahing
  7. MyPodid ja relvad
  8. Burns ja mesilased
  9. Draamakuninganna Lisa
  10. Minu teine elu
  11. Kuidas võideti lääs
  12. Muidugi ei saa jälle laenu
  13. Maggie kaob
  14. Vanaisa nimel
  15. Hirmus pulm
  16. Üki kaki kommi Moe
  17. Hea, kurb ja pilves
  18. Isa ei tea kõike
  19. Waverly Hills, 9021-D'Oh
  20. Neli võrratut naist ja maniküür
  21. Saabumine Homericasse

21. hooaeg (2009–2010) [muuda | muuda lähteteksti]

  1. Superkangelane Homer
  2. Bart versus Krabappel
  3. Naissoost poksilootus
  4. Õuduste maja puu otsas XX
  5. Saatan ei kanna midagi
  6. Parim vembumees
  7. Maakad ja luuad
  8. Oo vend, kus Bart on?
  9. Neljapäevad Abie'ga
  10. Ükskord Springfieldis...
  11. Miljoni dollari võimalus
  12. Curling'u võlu ja valu
  13. Kollane minevik
  14. Tülitsevad pooled
  15. Varastatud suudlus
  16. Homeri suur rännak
  17. Ilus ajalugu
  18. Südamlik ülem
  19. Lapsuke ja vaal
  20. Armastav järelevalve
  21. Moe kurb kiri
  22. Naabermaja Bob
  23. Kulla kohtunik

22. hooaeg (2010–2011) [muuda | muuda lähteteksti]

  1. Algkoolimuusikal
  2. Laenu-Lisa
  3. Barti valem
  4. Õuduste puuonn XXI
  5. Lisa Simpson, see ei ole sinu elu
  6. Rumal Monty
  7. Maitsev linnuke
  8. Jõulueelne lahing
  9. Donnie Paksuke
  10. Emad, keda tahaks unustada
  11. Särav Moe
  12. Isa Homer
  13. Sinine ja hall
  14. Vihase isa film
  15. Skorpioni lugu
  16. Kaunis suveunistus
  17. Kägistav armastus
  18. Suur Simpsina
  19. Paksu Tony tõelised koduperenaised
  20. Homer Käärkäsi
  21. 500 võtit
  22. Saak nimega Ned

23. hooaeg (2011–2012) [muuda | muuda lähteteksti]

  1. Pistrik ja D'Oh-mees
  2. Bart nuusutab Roosevelte
  3. Õuduste puuonn XXII
  4. Asendatav sina
  5. Toidunaine
  6. Raamatutöö
  7. Mees sinistes flanellpükstes
  8. 10%-lahendus
  9. Tuleviku püha
  10. Poliitiline käpard Homer Simpson
  11. D'oh-võrgustik
  12. Laualapi uskumatu teekond
  13. Ka tütar tõuseb
  14. Lõpuks ometi lahkume
  15. Väljuge Kwik-E-Marti kaudu
  16. Kuidas ma teie ema märgasin
  17. Nemad, robotid
  18. Ettevaatust, Bart petab
  19. Lahe asi, mida Bart enam kunagi ei tee
  20. Spioon, kes mind õppis
  21. Nedi ja Edna segu
  22. Lisa Gaga

24. hooaeg (2012–2013) [muuda | muuda lähteteksti]

  1. Samakajõgi
  2. Õuduste puuonn XXIII
  3. Lastetoojate seiklused
  4. Kui Abie kaob
  5. Koonerdavad mafioosod
  6. Springfieldis kasvab üks puu
  7. Päev, kui maa oli lahe
  8. Krantsile armastusega
  9. Homer käib koolis
  10. Katse enne proovimist
  11. Hooldaja vahetus
  12. Armastus on pinde täis
  13. Vaevu Kirki moodi
  14. Imekaunis vanaisa
  15. Sinise silma palve
  16. Pimeduse rüütli õukond
  17. Mida joonistatud naised tahavad
  18. Vaimulike tüli
  19. Viskiäri
  20. Võrratu teeskleja
  21. Carli saaga
  22. Ohud rongi peal

25. hooaeg (2013–2014) [muuda | muuda lähteteksti]

  1. Homerimaa
  2. Õuduste puuonn XXIV
  3. Neli kahetsust ja üks matus
  4. YOLO
  5. Sünnitusvalud
  6. Laps on päris priima
  7. Kollane suitsukate
  8. Valgete jõulude nukrus
  9. Varasta see osa
  10. Abielus plönniga
  11. Prillid ja linn
  12. Diggs
  13. Mees, kes kasvas liiga palju
  14. Ta rahulolu talv
  15. Kunstisõda
  16. Sa ei pea elama nagu kohtunik
  17. Luca$
  18. Kauge tulevik
  19. Mida oodata, kui Bart ootab
  20. Minusugune klots
  21. Maksusõber
  22. Argpüksi häbimärk

26. hooaeg (2014–2015) [muuda | muuda lähteteksti]

  1. Kurblik kloun
  2. Suhtevrakk
  3. Võileivakett
  4. Õuduste puuonn XXV
  5. Vastandid lõhuvad
  6. Simpsorama
  7. Leegitsev ja segaduses
  8. Bändilood
  9. Ma ei tule jõuludeks koju
  10. Mees, kellest sai õhtusöök
  11. Barti uus sõber
  12. Musk, kes langes Maa peale
  13. Suured sammud
  14. Minu vedav leedi
  15. Printsess-giid
  16. Taevapolitsei
  17. Oodates Duffmani
  18. Piiluv ema
  19. Tülitsevad põnnid
  20. Tõuseme lendu
  21. Kiusupunn
  22. Mataklubi saavutus

27. hooaeg (2015–2016) [muuda | muuda lähteteksti]

  1. Iga mehe unistus
  2. Saatke uurija peale
  3. Ilma mahvita
  4. Õuduste halloween
  5. Õuduste puuonn XXVI
  6. Kasumiga sõber
  7. S-tähega Lisa
  8. Au ja hiilguse rada
  9. Bartipõli
  10. Tüdrukute kood
  11. Teismelised piimamutandid
  12. Palju Apu'd millestki
  13. Armastus on atmosfääris
  14. Pideva murekoormaga naine
  15. Loomaarst Lisa
  16. Marge'i kroonika
  17. Burnsi puur
  18. Kuidas Lisa sai oma Marge'i tagasi
  19. Flandi kanjon
  20. Kullerile armastusega
  21. Simprovisatsioon
  22. Oranž on uus kollane

28. hooaeg (2016–2017) [muuda | muuda lähteteksti]

  1. Monty Burnsi põgenev tsirkus
  2. Sõbrad ja sugulased
  3. Külm linn
  4. Õuduste puuonn XXVII
  5. Usalda, aga selgita
  6. Sõprus lööb õitsele
  7. Havanna metsik nädalavahetus
  8. Isalik käitumine
  9. Viimane haardekangelane
  10. Krustypüha-järgne õudusunenägu
  11. Sealiha ja põletushaavad
  12. Suur Phatsby (1. osa)
  13. Suur Phatsby (2. osa)
  14. Fatzcarraldo
  15. Kaabakas ja kaabu
  16. Krusty laager
  17. Peaaegu täistabamus
  18. Isa kell
  19. Haritud trikid
  20. Härra Goodbarti otsingud
  21. Moho maja
  22. Koeralinn

29. hooaeg (2017–2018) [muuda | muuda lähteteksti]

  1. ...