Mine sisu juurde

Faili arutelu:Pilliroolehetäid.jpg

Lehekülje sisu ei toetata teistes keeltes.
Allikas: Vikipeedia

Mulle meeldiks, kui seda pilti (veel) ei valitaks nädala pildiks. Seda paljudel põhjustel.

  • Pilti ei kasutata üheski artiklis. Peale fotograafist rääkiva artikli, millest on vähe. Kui me valime selle nädala artikliks, tahab lugeja võib-olla pillirootäidest rohkem teada ... ja ei saa midagi teada.
  • Puudub selgitus, miks osa täisid on punased ja osa rohelised ning miks rohelisi on märksa rohkem kui punaseid.
  • Pole aru saada, mis triibulise asja peal nad on. Pilliroolehed vist ei ole nii korrapäraselt triibulised ja nii laiad. On see ehk mõõtpind, millel kahe triibu vahe on kindlaks määratud? Kui pikk on kahe triibu vahe?
  • Pilt pole ligilähedaseltki nii suur kui Iffcool soovitavaks peab (pikem külg 1200 px). Suurem tihedus võimaldaks jällegi täist rohkem teavet saada.

Kui pillirootäist oleks korralik artikkel, lahendaks see mainitud probleemid (peale pildi suuruse). Taivo 30. august 2009, kell 18:04 (UTC)

Üldiselt ma püüan ikka niimoodi teha, et kui pilt millesti räägib ja selle kohta artiklit pole siis saaks see loodud. Siit üleskutse artikli loomiseks.
Ma olen täitsa kindel, et tegu ongi pilliroo lehega. Suurendus on lihtsalt selline, mis need triibud nii tugevalt eristatavaks muudab.
Eks ma vaatan, mis ma teha jõuan, et nimetatud puudusi vähendada. Ivo 30. august 2009, kell 22:36 (UTC)
ilmselt sellist putukat, nagu pillirootäi pole olemas. Commonsis on talle pandud kategooria "Unidentified Aphidoidea"--Estopedist1 (arutelu) 13. juuni 2019, kell 12:06 (EEST)[vasta]