Venemaa raadiojaamade loend

Allikas: Vikipeedia

Siin on loetletud Venemaal tegutsevad avalik-õiguslikud raadiojaamad.

Raadio Suuniltus Asukoht Sagedus (asukohas) Veeb
Bussiness FM äriuudised Moskva 87.5 FM http://businessfm.bfm.ru/
DFM muusika Moskva 101.2 FM http://www.dfm.ru/
Love Radio kaasaegne meelelahutus täiskasvanutele Moskva 106.6 FM http://www.loveradio.ru/
Maximum muusika Moskva 103.7 FM http://dobriepesni.ru/
Megapolis FM tantsumuusika Moskva 89.5 FM http://www.megapolisfm.ru/
NRJ muusika Moskva 104.2 FM http://www.energyfm.ru/
Seven Skies muusika Moskva http://www.sevenskies.ru/
Avtoradio muusika/teated Moskva, Krasnojarsk 90.3 FM http://www.avtoradio.ru/
Vesti FM uudised Moskva 97.6 FM http://www.vesti.ru/
Glavnoje Radio uudised/muusika Moskva http://orrfm.ru/
Goloss Rossii uudised Moskva http://rus.ruvr.ru/radio_broadcast/
Dobrõe Pesni vene muusika Moskva 94.4 FM http://dobriepesni.ru/
Dorožnoje Radio liiklusinfo,meelelahutus,muusika Sankt-Peterburg 96.0 FM http://www.dorognoe.ru/
Detskoje Radio meelelahutus lastele Moskva 96.8FM http://www.deti.fm/online.html
Evropa Plus muusika Moskva 106.2 FM http://www.europaplus.ru/
Keks FM muusika Moskva 89.9 FM http://www.keks.fm/
Militseiskaja Volna politsei ametkonna raadio, info Moskva 107.8 FM http://radiomv.ru/
Nashe Radio vene rock muusika Moskva 101.7 FM http://nashe.ru/
Pervoje Populjarnoje Radio muusika, meelelahutus Moskva 102.5 FM http://pervoefm.ru/on-line-veshhanie/
Pomestnoje Radio muusika Moskva 102.7 FM http://radioradio.ru/
Radio 7 muusika, meelelahutus Moskva 104.7 FM http://radio7.ru/
Radio Romantika muusika Moskva 98.8 FM http://radioromantika.ru/
Radio Vanja muusika ja info Moskva 101.1 FM http://radiovanya.ru/
Radio Datša vene muusika Moskva 92.4 FM http://www.radiodacha.ru/
Radio Zvezda patriootlik Moskva 95.6 FM http://radiozvezda.ru/
Radio KP uudised,jutusaated, muusika Moskva 97.2 FM http://www.kp.ru/
Radio Kukuruza uudised,muusika Tomski 104.6 FM http://radiosibir.ru/
Radio Majak meelelahutus Moskva 103.4 FM http://www.radiomayak.ru/
Radio Mir uudised,muusika Minsk(Valgenvene) 107.1 FM http://mir24.tv/
Radio Orfei klassikaline muusika Moskva 99.2 FM http://www.muzcentrum.ru/orfeus/
Radio Rekord tantsumuusika Sankt-Peterburg 106.3 FM http://www.radiorecord.ru/
Radio Roks rockmuusika Sankt-Peterburg 102.0 FM http://www.roks.ru/
Radio Rossii uudised,kultuuri- ja jutusaated Moskva 66.44 FM http://radiorus.ru/
Radio SI muusika, meelelahutus Jekaterinburg 103.7 FM http://www.radioc.ru/
Radio Sibir muusika Tomski 104.6 FM http://radiosibir.ru/
Radio Šansoon muusika, info Moskva 103.0 FM http://chanson.ru/
Radio JUFM noorteraadio Moskva 68.84 FM http://radiou.ru/
Radio Juniton muusika Novosibirsk 100.7 FM http://r-uniton.ru/
Retro FM kultuur ja muusika Moskva 88.3 FM http://www.retrofm.ru/
Russkoje Radio uudised ja vene muusika Moskva 105.7 FM http://www.rusradio.ru/
Serebrjanõi Dožd muusika Moskva 100.1 FM http://www.silver.ru/
Hit FM muusika Moskva 107.4 FM http://hitfm.ru/online_player.asp
Echo Moskvõ info ja muusika vene kogukonnale maailma eri paigus Moskva 91.2 FM http://echo.msk.ru/
Jumor FM huumoriraadio Moskva 88.7 FM http://www.veseloeradio.ru/

Välislingid[muuda | redigeeri lähteteksti]