Var'i departemangu haldusüksuste loend

Allikas: Vikipeedia

Var'i departemangu haldusüksuste loend toob ära kõik departemangu haldusüksused (alldepartemangud, kantonid ja vallad). Lisaks on toodud ka INSEE kood. Vallad Hyères, La Seyne-sur-Mer ja Toulon on jagatud mitme kantoni vahel. Igasse kantonisse mille vahel on vald jagatud kuulub ka kindel territoriaalne osa vallast.

Brignoles[muuda | redigeeri lähteteksti]

Aupsi kanton

  1. Aiguines 83 002
  2. Aups 83 007
  3. Baudinard-sur-Verdon 83 014
  4. Bauduen 83 015
  5. Les Salles-sur-Verdon 83 122
  6. Vérignon 83 147

Barjols'i kanton

  1. Barjols 83 012
  2. Bras 83 021
  3. Brue-Auriac 83 025
  4. Châteauvert 83 039
  5. Esparron 83 052
  6. Pontevès 83 095
  7. Saint-Martin-de-Pallières 83 114
  8. Seillons-Source-d'Argens 83 125
  9. Varages 83 145

Besse-sur-Issole'i kanton

  1. Besse-sur-Issole 83 018
  2. Cabasse 83 026
  3. Flassans-sur-Issole 83 057
  4. Gonfaron 83 067
  5. Pignans 83 092

Brignoles'i kanton

  1. Brignoles 83 023
  2. Camps-la-Source 83 030
  3. La Celle 83 037
  4. Tourves 83 140
  5. Le Val 83 143
  6. Vins-sur-Caramy 83 151

Cotignac'i kanton

  1. Carcès 83 032
  2. Correns 83 045
  3. Cotignac 83 046
  4. Entrecasteaux 83 051
  5. Montfort-sur-Argens 83 083
  6. Saint-Antonin-du-Var 83 154

Rians'i kanton

  1. Artigues 83 006
  2. Ginasservis 83 066
  3. Rians 83 104
  4. Saint-Julien 83 113
  5. La Verdière 83 146
  6. Vinon-sur-Verdon 83 150

La Roquebrussanne'i kanton

  1. Forcalqueiret 83 059
  2. Garéoult 83 064
  3. Mazaugues 83 076
  4. Méounes-lès-Montrieux 83 077
  5. Néoules 83 088
  6. Rocbaron 83 106
  7. La Roquebrussanne 83 108
  8. Sainte-Anastasie-sur-Issole 83 111

Saint-Maximin-la-Sainte-Baume'i kanton

  1. Nans-les-Pins 83 087
  2. Ollières 83 089
  3. Plan-d'Aups-Sainte-Baume 83 093
  4. Pourcieux 83 096
  5. Pourrières 83 097
  6. Rougiers 83 110
  7. Saint-Maximin-la-Sainte-Baume 83 116
  8. Saint-Zacharie 83 120

Tavernes'i kanton

  1. Artignosc-sur-Verdon 83 005
  2. Fox-Amphoux 83 060
  3. Moissac-Bellevue 83 078
  4. Montmeyan 83 084
  5. Régusse 83 102
  6. Sillans-la-Cascade 83 128
  7. Tavernes 83 135

Draguignan[muuda | redigeeri lähteteksti]

Callasi kanton

  1. Bargemon 83 011
  2. Callas 83 028
  3. Châteaudouble 83 038
  4. Claviers 83 041
  5. Figanières 83 056
  6. Montferrat 83 082

Comps-sur-Artuby kanton

  1. Bargème 83 010
  2. La Bastide 83 013
  3. Le Bourguet 83 020
  4. Brenon 83 022
  5. Châteauvieux 83 040
  6. Comps-sur-Artuby 83 044
  7. La Martre 83 074
  8. La Roque-Esclapon 83 109
  9. Trigance 83 142

Draguignani kanton

  1. Ampus 83 003
  2. Draguignan 83 050
  3. Flayosc 83 058
  4. La Motte 83 085
  5. Trans-en-Provence 83 141

Fayence'i kanton

  1. Callian 83 029
  2. Fayence 83 055
  3. Mons 83 080
  4. Montauroux 83 081
  5. Saint-Paul-en-Forêt 83 117
  6. Seillans 83 124
  7. Tanneron 83 133
  8. Tourrettes 83 138

Fréjusi kanton

  1. Les Adrets-de-l'Estérel 83 001
  2. Bagnols-en-Forêt 83 008
  3. Fréjus 83 061

Grimaud' kanton

  1. Cogolin 83 042
  2. La Garde-Freinet 83 063
  3. Grimaud 83 068
  4. Le Plan-de-la-Tour 83 094
  5. Sainte-Maxime 83 115

Lorgues'i kanton

  1. Les Arcs 83 004
  2. Lorgues 83 072
  3. Taradeau 83 134
  4. Le Thoronet 83 136

Le Luc'i kanton

  1. Le Cannet-des-Maures 83 031
  2. Le Luc 83 073
  3. Les Mayons 83 075
  4. Vidauban 83 148

Le Muy kanton

  1. Le Muy 83 086
  2. Puget-sur-Argens 83 099
  3. Roquebrune-sur-Argens 83 107

Saint-Raphaëli kanton

  1. Saint-Raphaël 83 118

Saint-Tropez' kanton

  1. Cavalaire-sur-Mer 83 036
  2. La Croix-Valmer 83 048
  3. Gassin 83 065
  4. La Môle 83 079
  5. Ramatuelle 83 101
  6. Rayol-Canadel-sur-Mer 83 152
  7. Saint-Tropez 83 119

Salernes'i kanton

  1. Salernes 83 121
  2. Tourtour 83 139
  3. Villecroze 83 149

Toulon[muuda | redigeeri lähteteksti]

Le Beausset' kanton

  1. Le Beausset 83 016
  2. La Cadière-d'Azur 83 027
  3. Le Castellet 83 035
  4. Riboux 83 105
  5. Saint-Cyr-sur-Mer 83 112
  6. Signes 83 127

Collobrières'i kanton

  1. Bormes-les-Mimosas 83 019
  2. Collobrières 83 043
  3. Le Lavandou 83 070

La Crau kanton

  1. Carqueiranne 83 034
  2. La Crau 83 047
  3. Hyères 83 069
  4. La Londe-les-Maures 83 071

Cuers'i kanton

  1. Carnoules 83 033
  2. Cuers 83 049
  3. Pierrefeu-du-Var 83 091
  4. Puget-Ville 83 100

La Garde'i kanton

  1. La Garde 83 062
  2. Le Pradet 83 098

Hyères-Ida kanton

  1. Hyères 83 069

Hyères-Lääne kanton

  1. Hyères 83 069

Ollioules'i kanton

  1. Bandol 83 009
  2. Évenos 83 053
  3. Ollioules 83 090
  4. Sanary-sur-Mer 83 123

Saint-Mandrier-sur-Meri kanton

  1. Saint-Mandrier-sur-Mer 83 153
  2. La Seyne-sur-Mer 83 126

La Seyne-sur-Meri kanton

  1. La Seyne-sur-Mer 83 126

Six-Fours-les-Plages'i kanton

  1. Six-Fours-les-Plages 83 129

Solliès-Ponti kanton

  1. Belgentier 83 017
  2. La Farlède 83 054
  3. Solliès-Pont 83 130
  4. Solliès-Toucas 83 131
  5. Solliès-Ville 83 132

Toulon 1. kanton

  1. Toulon 83 137

Toulon 2. kanton

  1. Toulon 83 137

Toulon 3. kanton

  1. Toulon 83 137

Toulon 4. kanton

  1. Toulon 83 137

Toulon 5. kanton

  1. Toulon 83 137

Toulon 6. kanton

  1. Toulon 83 137

Toulon 7. kanton

  1. Toulon 83 137

Toulon 8. kanton

  1. Toulon 83 137

Toulon 9. kanton

  1. Toulon 83 137

La Valette-du-Var'i kanton

  1. Le Revest-les-Eaux 83 103
  2. La Valette-du-Var 83 144