Tom Kaulitz

Allikas: Vikipeedia
Tom Kaulitz

Tom Kaulitz (kodanikunimi Tom Kaulitz-Trümper; sündinud 1. septembril 1989 Leipzigis) on saksa muusik, ansambli Tokio Hotel kitarrist.

Tom Kaulitz sündis 10 minutit enne oma kaksikvenda Bill Kaulitzit 1. septembril 1989.

Koolis vihkas Tom kõige rohkem matemaatikat ja loodusõpetust, kuid nautis väga kunsti ja mängis kitarri. Peagi leidis ta endas kire muusika vastu ning varsti tegid nad vennaga bändi Devilish, millest sai mõne aasta pärast Tokio Hotel. Ansamblisse kuulusid Tom (kitarr), Bill (vokaal) ning Gustav (trummid) ja Georg (basskitarr). Tokio Hotel saavutas rahvusvahelist edu, võites auhindu kogu maailmas.

Kaksikute vanemad Simone ja Jörg Kaulitz lahutasid abielu, kui poisid olid seitsmeaastased, pärast seda abiellus ema Gordon Trümperiga.

Väga noores eas osalesid Tom ja Bill Saksamaal telefilmis "Verrückt nach dir" (1994, "Hull sinu järele"). Umbes samal ajal avastasid poisid oma muusikaande. Bill hakkas laule looma ja Tom kitarri õppima.

Poisid otsustasid luua endale erilise imago. Tom valis gängsteri/räpparistiili. Tema stiili iseloomustavad ülilohmakad teksad, suured särgid ja pusad, New Erase'i mütsid, pesapallimütsid, peapaelad ja rastapatsid.

Tomi huvideks on muusika, peod, BMX ja grafiti. Ta armastab saksa hiphoppi, eriti hiphoppar Samy Deluxe'i.