Tennisistide loend

Allikas: Vikipeedia

Siin on loetletud tennisiste.


# A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S Š Z Ž T U V W Õ Ä Ö Ü X Y

A[muuda | redigeeri lähteteksti]

Ivana Abramović • Monique Adamczak • Andre Agassi • Maret Ani • Arthur Ashe • Viktorija Azarenka • Erik Aunapuu • Tracy Austin

B[muuda | redigeeri lähteteksti]

Elisabeth Bagh-Malvet • Sybille Bammer • Marion Bartoli • Boris Becker • Iveta Benešová • Alberto Berasategui • Tomáš Berdych • Mahesh Bhupathi • Jonas Björkman • Cara Black • John Boland • Björn Borg • Sergi Bruguera • Rene Busch

C[muuda | redigeeri lähteteksti]

Jennifer Capriati • Pat Cash • Michael Chang • Dominika Cibulková • Kim Clijsters • Maureen Connolly • Jimmy Connors • Albert Costa • Margaret Court • Jim Courier • Petra Cetkovská

D[muuda | redigeeri lähteteksti]

Eléni Daniilídou • Lindsay Davenport • Nikolai Davõdenko • Nathalie Dechy • Casey Dellacqua • Jelena Dementjeva • Jelena Dokić • Novak Đoković • Alexandra Dulgheru

E[muuda | redigeeri lähteteksti]

Stefan Edberg • Roy Emerson • Thomas Enqvist • Chris Evert

F[muuda | redigeeri lähteteksti]

Roger Federer • David Ferrer • Maria Fraser

G[muuda | redigeeri lähteteksti]

Vitas Gerulaitis • Andres Gomez • Pancho Gonzales • Steffi Graf • Anna-Lena Grönefeld • Ernests Gulbis

H[muuda | redigeeri lähteteksti]

Tommy Haas • Sylvia Hanika • Daniela Hantuchová • Doris Hart • Julia Hayward • Justine Henin • Alejandro Hernández • Lleyton Hewitt • Martina Hingis • Lucie Hradecká • Anke Huber • Liezel Huber • Patricia Hy-Boulais

I[muuda | redigeeri lähteteksti]

Mikk Irdoja • Vladimir Ivanov • Jekaterina Ivanova • Ana Ivanović

J[muuda | redigeeri lähteteksti]

Andrea Jaeger • Jelena Janković • Mima Jaušovec • Mervana Jugić-Salkić

K[muuda | redigeeri lähteteksti]

Jevgeni Kafelnikov • Kaia Kanepi • Angelique Kerber • Billie Jean King • Marija Kirilenko • Alissa Kleibanova • Karin Knapp • Anett Kontaveit • Petr Korda • Evald Kree • Johan Kriek • Gustavo Kuerten • Maria Kull • Anna Kurnikova • Svetlana Kuznetsova • Petra Kvitová • Mait Künnap

L[muuda | redigeeri lähteteksti]

Laurent Lamothe - Rod Laver • Toomas Leius • Ivan Lendl • Armand Levandi • Li Na • Sabine Lisicki - Bruno Loit

M[muuda | redigeeri lähteteksti]

Iva Majoli • Marek Marksoo • Nicolás Massú • Hana Mandlíková • Todd Martin • Conchita Martínez • María José Martínez Sánchez • Julia Matojan • Amélie Mauresmo • John McEnroe • Miloslav Mečíř • Anabel Medina Garrigues • Jürgen Melzer • Sania Mirza • Alicia Molik • Ayumi Morita - Carlos Moya • Andy Murray • Jamie Murray • Thomas Muster • Anastassija Mõskina

N[muuda | redigeeri lähteteksti]

Rafael Nadal • Aiko Nakamura • Diego Nargiso • Ilse Nastase • Martina Navrátilová • John Newcombe • Jarkko Nieminen - Yannick Noah • Jana Novotná - Liidia Nurme

O[muuda | redigeeri lähteteksti]

Tom Okker • Andrei Olhovski

P[muuda | redigeeri lähteteksti]

Jaak Parmas • Tiiu Parmas • Charles Pasarell • Anastassija Pavljutšenkova • Víctor Pecci • Shaẖar Pe'er • Flavia Pennetta • Nicolas Pereira • Mikael Pernfors • Shenay Perry • Andrea Petkovic • Nadja Petrova • Mark Philippousis • Mary Pierce • Cédric Pioline • Andrus Pirn • Tsvetana Pironkova - Juan Martín del Potro • Larissa Preobraženskaja • Jaak Põldma

R[muuda | redigeeri lähteteksti]

Agnieszka Radwańska • Patrick Rafter • Kenneth Raisma • Aravane Rezaï • Renée Richards • Nancy Richey • Bobby Riggs • Marcelo Ríos • Laura Robson • Andy Roddick • Ken Rosewall • Dorothy Round Little • Arantxa Rus • Greg Rusedski • Virginia Ruzici • Margit Rüütel

S[muuda | redigeeri lähteteksti]

Kadi Liis Saar • Gabriela Sabatini • John Sadri • Dinara Safina • Marat Safin • Pete Sampras • Julia Sampson Hayward - Arantxa Sánchez Vicario • Francesca Schiavone • Patty Schnyder • Anett Schutting • Monica Seles • Katrin Sepp • Melanie South • Katarina Srebotnik • Ágnes Szávay • Michael Stich • Samantha Stosur • Ai Sugiyama • Helena Suková • Robin Söderling

Š[muuda | redigeeri lähteteksti]

Marija Šarapova • Lucie Šafářová • Karolina Šprem

Z[muuda | redigeeri lähteteksti]

Barbora Záhlavová-Strýcová • Klára Zakopalová • Zheng Jie • Jürgen Zopp • Vera Zvonarjova • Natasha Zvereva

T[muuda | redigeeri lähteteksti]

Roscoe Tanner • Friedrich Traun • Jo-Wilfried Tsonga • Anna Tšakvetadze • Jakov Tširkin • Meilen Tu • Merilin Tipp - Feliks Tõnuri - Harry Tõnuri

U[muuda | redigeeri lähteteksti]

Petra Uberalová

V[muuda | redigeeri lähteteksti]

Nicole Vaidišová • Fernando Verdasco • Guillermo Vilas • Andres Võsand

W[muuda | redigeeri lähteteksti]

Stanislas Wawrinka - Yanina Wickmayer • Mats Wilander • Helen Wills Moody • Serena Williams • Venus Williams • Todd Woodbridge • Mark Woodforde • Caroline Wozniacki