Tapa alligaator ja põgene

Allikas: Vikipeedia

"Tapa alligaator ja põgene" (ingl. Kill the Alligator and Run) on joonissarja "Simpsonid" 11. hooaja 19. jagu, mis jõudis eetrisse 30. aprillil 2000.

Sündmustik[muuda | muuda lähteteksti]

Homer teeb isiksuse testi, mille tulemustes oli kirjas, et tal on elada jäänud ainult 3 aastat. Ta läheb hulluks ja külastab psühhiaatrit. Psühhiaater soovitab tal pikale puhkusele minna. Simpsonite perekond läheb Floridasse reisile. Kui nad kohale jõuavad, avastavad nad, et parasjagu on kevadise koolivaheaja pidustused. Marge tahab, et Homer jääks hotellituppa, kuid Homer põgeneb ja läheb Kid Rocki kontserdile.

Kui pidu läbi saab üürib Homer hõljuki ja läheb sellega soo peale sõitma. Ta ajab kogemata alla ja tapab linna kuulsaima elaniku alligaator Captain Jacki. Ehkki Homer on ainus süüdlane, leitakse, et kogu perekond on süüdi. Nad põgenevad restorani ja seejärel lähedalasuvasse haagisesse, kuid šerif leiab nad ja Simpsonid pannakse sunnitööle. Ühel õhtul töötades leiavad nad Captain Jacki, kes polegi surnud, vaid oli ainult minestanud. Kuigi Simpsonid on süütud, ei tohi nad enam Floridasse tagasi tulla. Järgmisele reisile plaanivad nad Põhja-Dakotasse minna.

Välislingid[muuda | muuda lähteteksti]