Sébastien Lefebvre

Allikas: Vikipeedia
Sebastien Lefebvre

Gaëtan-Jean Sébastien Lefebvre Pépin (rohkem tuntud kui Sebastien Seb Lefebvre; sündinud 5. juunil 1981) on prantsuse-kanada muusik, kes on eelkõige tuntud rütmikitarristi ja taustalauljana bändis Simple Plan.

Lefebvre kasvas üles Lavalis, Québecis ja töötas kojamehena oma endises keskkoolis.

Varasem elu[muuda | muuda lähteteksti]

Lefebvre kasvas üles Lavalis koos oma vanemate ja kolme õe-vennaga. Tal on vanem vend Jay, kellega nad on väga lähedased, ning kaks nooremat õde, Andrée-Anne ja Héloise. Vend Jay on ära märgitud ka Simple Plani albumitel ja saate "Man of the Hour" kodulehel, kus teda tänatakse bändi pideva toetuse eest.

Lefebvrede vanemad lahutasid, kui Seb käis keskkoolis. Hiljem abiellusid mõlemad vanemad uute elukaaslastega, albumil "Simple Plan" tänab Seb oma nelja vanemat. Sebi ema, Lorraine Pépin, töötab laste psühholoogina ja sotsiaaltöötajana Ida-Montrealis, tema isa Jean Lefebvre aga inimõiguste alal Québecis.

"Man of the Hour"[muuda | muuda lähteteksti]

"Man of the Hour" on taskuhäälingu saade (podcast), mida juhivad Lefebvre ja Simple Plani kodulehe tegija, fotograaf ja filmimees Patrick Langlois.

Saade sai kõrvalprojektina alguse, kui Lefebvre, Langlois ja Jaret Reddick otsustasid teha bändi. Nad ei olnud ühtegi lugu veel lindistanud, kuid T-särgid ja muud bändi promoks vajalikud asjad olid juba tehtud. Bändiga tegelemiseks neil aga aega piisavalt ei jätkunud, see-eest nende iTunes'i saatest "Man of the Hour" kujunes välja pikaaegne raadio- ja taskuhäälingu saade.[1]

Vaata ka[muuda | muuda lähteteksti]

Viited[muuda | muuda lähteteksti]

  1. Sebastien Lefebvre Vaadatud 22. jaanuaril 2019

Välislingid[muuda | muuda lähteteksti]