Saatuslik valik

Allikas: Vikipeedia
"Saatuslik valik"
Žanr seebiooper
Peaosades Victoria Ruffo
Christian Meier
Ariadne Diaz
Africa Zavala
Riik  Mehhiko
Keel hispaania keel
Hooaegu 1 Muuda Vikiandmetes
Jagusid 116 Muuda Vikiandmetes
Tootmine
Jao kestus 45 minutit
Tootjaettevõte Televisa
Linastamine
Kanal Las Estrellas
Esmaeeter originaalmuusika
Eesti kanal TV3
Välislingid
Sissekanne IMDb-s

"Saatuslik valik" (originaal "La malquerida") on Mehhiko draamasari. Eestis näitas seda alates 29. oktoobrist 2014 TV3.

Sisu[muuda | muuda lähteteksti]

Lugu räägib ema ja tütre armastusest ühe mehe vastu.

Osatäitjad[muuda | muuda lähteteksti]

Näitleja Tegelaskuju Kirjeldus
Victoria Ruffo Cristina Maldonado Reyes Vda. de Rivas de Domínguez Hea ja armastav ema tütrele. Muutub täielikult pärast abikaasa Alonso surma. Ta abiellub Estebaniga ja tema elu muutub. Elu paneb ta raskesse olukorda, kui ta peab valima kahe inimese vahel keda ta enim armastab: oma tütre ja oma mehe vahel
Ariadne Díaz Acacia Rivas Maldonado Acacia on väga karismaatiline tüdruk, tal on tugev ja kirglik iseloom. Ta armastab oma isa ja kannatab rängalt pärast tema traagilist surma, armub Estebani, mehesse, kes aitab tema ema rantšosse tööle ning kellega tema ema hiljem abiellub
Christian Meier Esteban Domínguez Parra ta on tugev noormees, tal üsna atraktiivne välimus, Ta saab rantsho Hacienda Benavente ülemuseks, kus ta alustas tööd töölisena. Ta kohtab Cristinat, kes temasse armub ning kellega ta hiljem abiellub. Estebani õnn ei ole täielik, sest ta tahab võita tema kasutütre Acacia armastust kes vihkab teda hetkest kui ta otsustas abielluda tema emaga.
África Zavala Ana Alejandra Silva González / Turquesa ilus noor naine, kes müüdi 13aastaselt Danilole , tänu kellele sattus ta prostitutsiooni maailma ja nimetati ümber La Turquesaks. Siiski õnnestus tal Danilo juurest põgeneda ja ta kohtub Acaciaga, kes aitab ta elu muuta.
Guillermo García Cantú Norberto Palacios Rincón Ambitsioonikas mees, kättemaksuhimuline. Tahab "Benavente" rantsho maid. Ta abiellub Julianaga , sest ta armastab teda ja tõotab olla hea isa tema pojale , keda Juliana ootab. Ta tunnustab ja annab oma nime Juliana pojale, kuid ei taha teda ja alandab teda ja võrdleb teda oma teise poja Manueliga.
Alberto Estrella Danilo Vargas Bordellipidaja, kes meelitab töötajaid sinna narkootikumidega. Ta on armunud Alejandrasse, kellelt teenib tema äri kõige rohkem ja kui Alejandra põgeneb, Danilo vannub ta ei puhka enne , kuni ta leiab. Ta on mees, kes näib olevat aus ärimees.
Arturo Peniche Héctor Robledo Advokaat, kes on ka hea ärimees. Cristina sõber
Nora Salinas Juliana Salmerón de Palacios Ilus ja pinnapealne naine. Ta parim sõber on Cristina, abielus Norbertiga, ootab teise mehe last. . Ta soovib, et tema laps Manuel abielluks Acaciaga.
Sabine Moussier Edelmira Pérez López / Perla Perla on prostituut, kes oli kallis Danilole, enne Alejandrat. Alati teeb mida Danilo käsib.
Mane de la Parra Ulises Torres Gallardo Noor optimistlik mees, kes armastab Acaciat. Esimene oma perekonnast ,kes julgeb Estebanile vastu astuda
Ignacio López Tarso Juan Carlos Maldonado Ta on Cristina isa , Elena abikaasa ja insener. Ta on omamoodi armastav mees. Juan Carlos saab hästi läbi Ulisesega neil on sarnased väärtused ja uskumused, ta on ka esimene kes toetab Acacial jätkata oma suhteid Ulisesega
Raquel Olmedo Rosa Molina
Silvia Mariscal Elena Reyes de Maldonado
Fabián Robles Braulio "El Rubio" Jimenéz
Osvaldo de León Germán Palacios Salmerón / Vivanco Salmerón
Brandon Peniche Manuel "Manolo" Palacios Salmerón
Toño Mauri Andrés Vivanco
Lupita Jones Carmen Gallardo Torres
Michelle Ramaglia Nuria Vázquez
Gimena Gómez Luisa Valero
Gonzalo Peña Arturo Torres Gallardo
Joshua Gutiérrez Guillermo "Memo" Gonzáles
Marcelo Córdoba Alonso Rivas
Maritza Olivares Olga