Russ Parrish

Allikas: Vikipeedia
Russ Parish, 2012

Russ Parrish (sündinud 24. novembril 1970 Redwood Citys) on Ameerika kitarrist, tuntud ka lavanime all Satchel glam metal bändist Steel Panther.

Russ on ka oma bändi The Thornbirds juhtfiguur koos Darren Leaderiga, kes on samuti Steel Pantheri liige.

90. aastate alguses oli Russ koolitaja G.I.T.is (The Guitar Institute of Technology) Hollywoodi Muusikainstituudis. Russ mängis kitarri Jeff Pilsoni Dokkeni eelses bändis War&Peace ning avaldati üks CD, enne kui ta lahkus Rob Halfordi bändi Fight. 1995. aastal mängis Parrish kitarri Kevin Gilberti bändis, mis oli parasjagu ringreisil, et reklaamida Gilberti albumit Thud. Parrishit võib näha esinemas koos Gilbertiga CD/DVD kogumikul Welcome to Joytown Thud Live at the Troubadour, mis ilmus 2009. aastal, kus dokumentaalfilmis on bänd esinemas 1. juunil 1995. aastal kontserdil "The Troubadoris Los Angeleses".

1996. aastal mängis ta kitarri koos Sebastian Bachiga laulus "Rock Bottom" Ace Frehley mälestusalbumi Spacewalk (A Salute To Ace Frehley) jaoks. Alates ajast, kui ta liitus Steel Pantheriga, toetab teda kitarridega Kramer Guitars. Varem on ta mänginud Marshall JCM 2000 kitarri.