Fail:Volantinodann.jpg

Selle lehekülje sisule puudub teiste keelte tugi.
Klõps ikoonil viib faili leheküljele Wikimedia Commonsis.
Allikas: Vikipeedia

Algfail(2652 × 1628 pikslit, faili suurus: 944 KB, MIME tüüp: image/jpeg)

Kirjeldus
English: Italian text of the propaganda leaflet written by Ugo Ojetti that Italian poet Gabriele d'Annunzio threw from his airplane during his flight above Vienna. The leaflet, scanned by Emiliano Burzagli, belongs to the private archive of the Burzaghi family, Italy.

Translation:

VIENNESE!
Get to know the Italians.
We fly to Vienna, we could drop tons of bombs. We only offer you a three-color greeting: the three colors of freedom.
We Italians do not wage war on children, on old people, on women. We wage war on your government, the enemy of national liberty, on your blind, stubborn, cruel government that can give you neither peace nor bread, and feeds you with hatred and illusions.

VIENNESE!
You must surely be intelligent. But why did you put on the Prussian uniform? By now you see the whole world is against you.
Do you want to continue the war? Then continue it. It is your suicide. What do you hope for? The decisive victory promised by the Prussian generals? Their decisive victory is like the bread of Ukraine: One dies waiting for it.

PEOPLE OF VIENNA, think about your situation. Wake up!

LONG LIVE LIBERTY!
LONG LIVE ITALY!

LONG LIVE THE [TRIPLE] ENTENTE!
Italiano: Testo italiano della traduzione tedesca del volantino, scritto da Ugo Ojetti, del "it:Volo su Vienna", compiuto da Gabriele D'Annunzio il 9 agosto 1918. Il volantino, scansito da Emiliano Burzagli, fa parte dell'Archivio privato della famiglia Burzagli.
Kuupäev
Allikas Private Archive of Burzagli Family.
Autor Ugo Ojetti
Luba
(Faili edasikasutus)
Public domain

See teos kuulub avalikku omandisse päritoluriigis ja teistes riikides, kus autoriõigus kehtib 70 aastat pärast autori surma või vähem.


Pead samuti lisama Ühendriikide avaliku omandi malli näitamaks, miks see teos on Ameerika Ühendriikides avalikus omandis. Arvesta sellega, et mõnes riigis kehtib autoriõigus kauem kui 70 aastat: Mehhikos 100 aastat, Jamaical 95 aastat, Colombias 80 aastat ning Guatemalas ja Samoas 75 aastat. See pilt ei pruugi olla avalikus omandis neis riikides, mis lisaks ei kohalda lühema tähtaja reeglit. Autoriõigus võib kehtida kauem, kui autor on prantslane, kes suri Teises maailmasõjas Prantsusmaa eest võideldes (lisateave), või venelane, kes teenis Teises maailmasõjas idarindel (nimetatakse Venemaal Suureks Isamaasõjaks) või kes Nõukogude repressioonide ohvrina on postuumselt rehabiliteeritud (lisateave).

Public domain
See fail on Ühendriikides avalikus omandis, sest see avaldati (või registreeriti USA autoriõiguse ametis) enne 1. jaanuari 1929.

Selleks et avaliku omandi teost saaks Commonsis hoida, peab selle autoriõiguse kehtivus olema lõppenud nii Ühendriikides kui ka päritoluriigis. Kui see ole Ühendriikide teos, siis peab selle juures olema ka autoriõiguse märgis, mis nätab, milline on teose autoriõiguslik staatus päritoluriigis.PD-USÜhendriikides avalikus omandis//commons.wikimedia.org/wiki/File:Volantinodann.jpg

Pealdised

Lisa üherealine seletus sellest, mida fail esitab
Italian propaganda leaflet dropped on Vienna in 1918

Selles failis kujutatud üksused

kujutab

Faili ajalugu

Klõpsa kuupäeva ja kellaaega, et näha sel ajahetkel kasutusel olnud failiversiooni.

Kuupäev/kellaaegPisipiltMõõtmedKasutajaKommentaar
viimane20. oktoober 2008, kell 20:36Pisipilt versioonist seisuga 20. oktoober 2008, kell 20:362652 × 1628 (944 KB)Burzagli{{Information |Description=Gabrilele d'Annunzio leaflet |Source=Private Archive of Burzagli Family |Date=1926 |Author=Emiliano Burzagli |Permission=GNU Free Documentation License |other_versions= }} {{GFDL}} Category:Ernesto Burzagli

Seda faili kasutab järgmine lehekülg:

Globaalne failikasutus

Järgmised muud vikid kasutavad seda faili:

Metaandmed