Fail:Endel Pärna hauakivi.jpg

Allikas: Vikipeedia

Algfail(3648 × 2736 pikslit, faili suurus: 2,17 MB, MIME tüüp: image/jpeg)

Lühikirjeldus[muuda | muuda lähteteksti]

Autoriõigused Sellel fotol on kujutatud Eestis asuvat ning üldsusele külastamiseks avatud kohas alaliselt asuvat arhitektuuriteost, kujutava kunsti teost, tarbekunstiteost või fotograafiateost.

Foto autor lubab fotot kasutada vastavalt siin lehel äratoodud vaba sisulitsentsi tingimustele.

Foto otsesel ärilisel kasutamisel tuleb luba küsida esialgse kunstiteose (ehk fotol kujutatu) autorilt. Täpsemalt vaata Eesti autoriõiguse seaduse § 20 ¹: Autori nõusolekuta ja autoritasu maksmiseta on lubatud üldsusele külastamiseks avatud kohtades alaliselt asuva arhitektuuriteose, kujutava kunsti teose, tarbekunstiteose ja fotograafiateose reprodutseerimine ükskõik millisel viisil peale mehaanilise kontaktkopeerimise ja selle teose kujutise üldsusele suunamine, välja arvatud juhul, kui selline teos moodustab kujutise põhimotiivi ja seda kavatsetakse kasutada otsesel ärilisel eesmärgil. Kui käesolevas lõikes sätestatud teosel on nimetatud autori nimi, tuleb see lisada kujutise üldsusele suunamisel.

Selle malli võib eemaldada, kui esialgse teose autori õigused on lõppenud. Et järjestada pilt autoriõiguse kehtivuse lõppemiseni jäänud aastate järgi, kasuta malli kujul {{KunstiteoseFoto|arhitekti/skulptori surma-aasta}}.

NB! Kui oled selle foto autor, siis lisaks sellele mallile lisa fotole kindlasti ka vaba sisu litsents, mille tingimustel avaldad enda kui fotograafi panuse.

Ära laadi seda faili Wikimedia Commonsisse ilma täiendava kontrollita!

See fail ei sobi Commonsisse laadimiseks. Selle võib Commonsisse laadida alles pärast kunstiteose autori autoriõiguste lõppemist. Vaata ka Wikimedia Commonsi nõudeid.


Do not copy this file to Wikimedia Commons.


Litsents[muuda | muuda lähteteksti]

Mina, selle teose autoriõiguste omanik, avaldan selle järgmiste litsentside all:
See fail kuulub jurisdiktsiooniga sidumata Creative Commonsi litsentsi "Autorile viitamine + jagamine samadel tingimustel 3.0" alla.
Creative Commonsi litsents
Creative Commons Attribution Creative Commons Share Alike

Tohid:
  • jagada – teost kopeerida, levitada ja edastada
  • kohandada – valmistada muudetud teoseid
Järgmistel tingimustel:
  • omistamine – Pead materjali sobival viisil autorile omistama, tooma ära litsentsi lingi ja märkima ära, kas on tehtud muudatusi. Sobib, kui teed seda mõistlikul viisil, kuid seejuures ei tohi jääda muljet, et litsentsiandja tõstab esile sind või seda, et sina materjali kasutad.
  • sarnaselt jagamine – Kui töötled, kujundad ümber või arendad materjali edasi, siis pead oma töö levitamiseks kasutama sama litsentsi, mille all on algupärand, või ühilduvat litsentsi.
CC BY-SA 3.0

Autorile viitamine + jagamine samadel tingimustel 3.0 https://creativecommons.org/licenses/by-sa/3.0/deed.et

Selle dokumendi kopeerimine, levitamine ja/või muutmine on lubatud GNU Vaba Dokumentatsiooni Litsentsi versioon 1.2 või mõne hilisema Free Software Foundationi poolt avaldatud versiooni kohaselt ilma invariantsete osade ning ilma esikaane- ja tagakaanetekstideta.
GFDL

GNU Vaba Dokumentatsiooni Litsents http://www.gnu.org/copyleft/fdl.html

Võid nende seast valida endale kasutamiseks sobiva litsentsi.

Faili ajalugu

Klõpsa kuupäeva ja kellaaega, et näha sel ajahetkel kasutusel olnud failiversiooni.

Kuupäev/kellaaegPisipiltMõõtmedKasutajaKommentaar
viimane16. september 2011, kell 02:49Pisipilt versioonist seisuga 16. september 2011, kell 02:493648 × 2736 (2,17 MB)Epp (arutelu | kaastöö){{KunstiteoseFoto}}

Seda faili kasutab järgmine lehekülg:

Metaandmed