Nokia toodete loend

Allikas: Vikipeedia

Nokia toodete loend loetleb Nokia tooteid. Üks olulisemaid arenguhüppeid Nokia tootearenduse vallas on sisenemine navigatsiooniseadmete turule. Alates 21. jaanuarist 2010 on OVI kaardid kõigile (ühilduvatele) Nokia telefonide kasutajatele tasuta allalaaditavad ja kasutatavad. Alates 2010. aasta märtsist toodetakse kõik Nokia telefonid sisseehitatud GPS-iga. OVI kaardid katavad ka Eesti territooriumi.

Mobiiltelefonid[muuda | redigeeri lähteteksti]

2xxx-seeria[muuda | redigeeri lähteteksti]

  • Nokia 2100
  • Nokia 2110
  • Nokia 2280
  • Nokia 2280
  • Nokia 2300
  • Nokia 2310
  • Nokia 2600
  • Nokia 2610
  • Nokia 2626
  • Nokia 2630
  • Nokia 2650
  • Nokia 2652
  • Nokia 2760

3xxx-seeria[muuda | redigeeri lähteteksti]

Nokia
3210
Nokia 3210.jpg Nokia
3310/3330
Nokia 3310.jpg
5xxx-seeria[muuda | redigeeri lähteteksti]
  • Nokia 5070
  • Nokia 5100
  • Nokia 5110 (DCS900)
  • Nokia 5130 (DCS1800)
  • Nokia 5140
  • Nokia 5140i
  • Nokia 5200
  • Nokia 5300 Xpress music
  • Nokia 5310 Xpress music
  • Nokia 5500
  • Nokia 5500 Sport
  • Nokia 5510
  • Nokia 5610 Xpress music
  • Nokia 5700 Xpress Music – nutitelefon
6xxx-seeria[muuda | redigeeri lähteteksti]
  • Nokia 6020
  • Nokia 6021
  • Nokia 6030
  • Nokia 6060
  • Nokia 6070
  • Nokia 6080
  • Nokia 6100
  • Nokia 6101
  • Nokia 6110
  • Nokia 6125
  • Nokia 6150
  • Nokia 6230

7xxx-seeria[muuda | redigeeri lähteteksti]

  • Nokia 7110
  • Nokia 7200
  • Nokia 7210
  • Nokia 7250 (2003)
  • Nokia 7250i
  • Nokia 7260
  • Nokia 7270
  • Nokia 7280
  • Nokia 7360
  • Nokia 7370
  • Nokia 7373
  • Nokia 7380
  • Nokia 7390
  • Nokia 7500 Prism
  • Nokia 7600
  • Nokia 7610
  • Nokia 7650 (II/2002)
  • Nokia 7900 Prism
  • Nokia 7710 (2004)

8xxx-seeria[muuda | redigeeri lähteteksti]

  • Nokia 8210
  • Nokia 8310
  • Nokia 8600
  • Nokia 8800
  • Nokia 8800 Sirocco
  • Nokia 8800 Sapphire Arte
  • Nokia 8800 Arte
  • Nokia 8910i

9xxx-seeria[muuda | redigeeri lähteteksti]

Nokia 9000 1996
Nokia 9110 1998
Nokia 9210 2000 Nokia 9210.jpg
Nokia 9210
Nokia 9210i Communicator 2001
Nokia 9300 I/2005
Nokia 9300i
Nokia 9500 Communicator

E-seeria[muuda | redigeeri lähteteksti]

N-seeria[muuda | redigeeri lähteteksti]

Nokia N91
Nokia N70 Nokia N70.jpg
Nokia N70
Nokia N70 Music Edition
Nokia N71
Nokia N72
Nokia N73
Nokia N73 Music Edition
Nokia N75
Nokia N76
Nokia N77
Nokia N78
Nokia N80 Internet Edition
Nokia N810
Nokia N81
Nokia N82 8GB
Nokia N82
Nokia N9
Nokia N90
Nokia N91
Nokia N91 8GB
Nokia N92
Nokia N93
Nokia N93i
Nokia N95
Nokia N95 8GB
Nokia N96

Mängutelefonid[muuda | redigeeri lähteteksti]

Järjestamata[muuda | redigeeri lähteteksti]