Natta!

Allikas: Vikipeedia

Natta! on kaubamärk, mida TIM w.e. kasutab lisaväärtusega mobiiliteenuste MVAS (Mobile Value Added Services) valdkonnas.

TIM w.e. on esindatud umbes 60 riigis, jõudes oma müügikanalite ja rohkem kui 200 mobiilioperaatoriga sõlmitud partnerluse kaudu kogu maailma ligi 2 miljardi mobiilikasutajani. TIM w.e. äritegevus põhineb teenindusmudelil, mille järgi pakub ettevõte kasutajatele laias valikus tooteid otse SMS-i, WAP-i ja MMS-i kaudu, milleks oleme sõlminud partnerlussuhted mitmete turustuskanalitega, sh meediaettevõtted, võrguoperaatorid, veebiportaalid, mobiiltelefonide tootjad ja müüjad.

Turustuskanalite kaupa rühmitatud teenused: Otsemüük: TIM w.e. kasutab oma mobiilipersonaliseerimise teenuste reklaamiks televisiooni, Internetti ja ajakirju. Neid kanaleid kasutatakse enamasti helinatoonide, mängude ja sõnumiteenuste reklaamimiseks liitumispõhise mudeli kaudu. See moodustab 82% TIM w.e. tegevusest. Telekommunikatsiooniettevõtted: kliendile orienteeritud sisu (helinatoonid, videotoonid, taustapildid, ekraanisäästjad jne) toodetakse mobiilioperaatoritele. Peaaegu 12% ettevõtte äritegevusest on suunatud telekomiturule. Meedia: kasvava valdkonnana hõlmavad meediateenused interaktiivset televisiooni ja moodustavad hetkel 6% TIM w.e. äritegevusest.

Välislingid[muuda | muuda lähteteksti]