Muusikainstrumentide loend

Allikas: Vikipeedia

Muusikainstrumentide alfabeetiline loend . Muusikainstrumentide süstemaatiline loend
Keelpillid Puhkpillid Klahvpillid Löökpillid

Siin on alfabeetiliselt loetletud muusikainstrumente. Süstemaatiliselt on neid loetletud Muusikainstrumentide süstemaatilises loendis.



A[muuda | redigeeri lähteteksti]

aburukuwa - akordion - akustiline kitarr - alpisarv - alt - altflööt - altklarnet - altsaksofon - altviiul - aulos

B[muuda | redigeeri lähteteksti]

bajaan - balalaika - bandoonium - bandžo - bariton - baritonsaksofon - bassettklarnet - bassflööt - basskitarr - bassklarnet - bass-saksofon - basstromboon - basstrumm - blull - bodhrán - bongo - boobam - bugle - buzuki

C[muuda | redigeeri lähteteksti]

cimbasso - Chamberlin - clavinet - clavivox

D[muuda | redigeeri lähteteksti]

didžeriduu - digitaalklaver - dombra - domra - dultsimer - džembe

E[muuda | redigeeri lähteteksti]

eesti lõõtspill - elektrikitarr - elektriorel - elektriviiul - erhu - eufoonium

F[muuda | redigeeri lähteteksti]

fagott - fanfaar - Fender Rhodes - fiidel -flööt - flüügelhorn

G[muuda | redigeeri lähteteksti]

gong - gusli

H[muuda | redigeeri lähteteksti]

haamerklaver - hammondi orel - Hardangeri viiul - harf - harmoonium - havai kitarr - hekelfon - hi-hat - hiiu kannel

I[muuda | redigeeri lähteteksti]

inglissarv - ingoma

J[muuda | redigeeri lähteteksti]

jauram

K[muuda | redigeeri lähteteksti]

kammipill - kangling - kannelkanuun - karmoška - kastanjetid - kellamäng - kinnor - kitara - kitarr - klaasharmoonika - klahvakordion - klarnet - klassikaline kitarr - klaver - klavessiin - klavikord - kolmekeelne vioola - kontrabass - kontrabassklarnet - kontrafagott - kontsertiina - kontsertiino - kornet - koto - kromaatiline kannel - krotala - krummhorn - ksülofon - kuljused - kõlapulgad - käsikellad - käsitrumm

L[muuda | redigeeri lähteteksti]

lauto - lehmakell - lõõtspill - lüüra

M[muuda | redigeeri lähteteksti]

mandoliin - mandoola - marakas - marimba ehk marimbafon - mellotron - melofon - metallofon- mere trompet - metsasarv - Moodswinger - Moonlander - moogi süntesaator

N[muuda | redigeeri lähteteksti]

nuppakordion - nyckelharpa

O[muuda | redigeeri lähteteksti]

oboe - oboe d'amore - octobass - ofikleid - okariin - oktaavmandoliin - Ondes Martenot - orel - orkestrikellad

P[muuda | redigeeri lähteteksti]

paaniflööt - pajupill - parkapzuk - parmupill - pasun - pikoloflööt - pku - plokkflööt - pommer - portatiivorel - positiivorel - psalteerium - põikflööt - põispill - põsepill

R[muuda | redigeeri lähteteksti]

rahvakannel - rataslüüra - rebekk

S[muuda | redigeeri lähteteksti]

saas - sackbut - saksofon - sarangi - savipiilu - serpent - setu kannel - simbel - sitar - sopransaksofon - spinett - susafon - suupill - suur trumm - sämpler - süntesaator - süürinks - Synclavier

Š[muuda | redigeeri lähteteksti]

šalmei - šofar - švi

T[muuda | redigeeri lähteteksti]

tabla - taldrikud - tambora - tamburiin - tamtamm - tenori-on - tenorsaksofon - teremin - tiibklaver - timpan - tom-tom - torukellad - torupill - triangel - tromboon - trompet - trummikomplekt - trummimasin - tsitter - tšelesta - tšello - tubafon - tuuba - tuulekannel - txalaparta

U[muuda | redigeeri lähteteksti]

uud - ukulele

V[muuda | redigeeri lähteteksti]

valiha - vibrafon - vihuela - viiul - vilepill - vioola - viola d'amore - viola da gamba - violoon - virginaal - vuvuzela - väikekannel - väike trumm

W[muuda | redigeeri lähteteksti]

wagneri tuuba

Õ[muuda | redigeeri lähteteksti]

Ä[muuda | redigeeri lähteteksti]

Ö[muuda | redigeeri lähteteksti]

Ü[muuda | redigeeri lähteteksti]

X[muuda | redigeeri lähteteksti]

Y[muuda | redigeeri lähteteksti]

Välislingid[muuda | redigeeri lähteteksti]