Murdmaasuusatajate loend

Allikas: Vikipeedia

Siin on loetletud murdmaasuusatajaid.


# A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S Š Z Ž T U V W Õ Ä Ö Ü X Y

A[muuda | redigeeri lähteteksti]

Meelis Aasmäe • Erna Abel - Jerry Ahrlin • Olavi Alakulppi • Toimi Alatalo • Marco Albarello • Mall Alev - Thomas Alsgaard • Ivan Alõpov • Lina Andersson • Tobias Angerer • Nikolai Anikin • Anders Aukland • Berit Aunli

B[muuda | redigeeri lähteteksti]

Ivan Babikov • Martin Bajčičak • Natalja Baranova • Ivan Batory • Lukáš Bauer • Viola Bauer • Stefania Belmondo • Lars Berger • Espen Harald Bjerke • Tore Bjonviken • Marit Bjørgen • Klavdija Bojarskihh • Mihhail Botvinov • Eirik Brandsdal • Jörgen Brink • Celine Brun-Lie

C[muuda | redigeeri lähteteksti]

Giorgio Di Centa • Manuela Di Centa • Roland Clara • Dario Cologna • Antonella Confortola • Chandra Crawford

D[muuda | redigeeri lähteteksti]

John Kristian Dahl • Bjørn Dæhlie • Jevgeni Dementjev • Vitali Denissov • Maurilio De Zolt • Mihhail Devjatjarov • Giorgio Di Centa • Manuela Di Centa • Trude Dybendahl • [Niklas Dyrhaug []]

E[muuda | redigeeri lähteteksti]

Gjermund Eggen • Petter Eliassen • Kein Einaste • Per Elofsson • Frode Estil

F[muuda | redigeeri lähteteksti]

Hanna Falk • Silvio Fauner • Jens Filbrich • Arianna Follis • Magdalena Forsberg • Loris Frasnelli • Mathias Fredriksson • Thobias Fredriksson • Kris Freeman

G[muuda | redigeeri lähteteksti]

Jean Marc Gaillard • John Anders Gaustad • Nina Gavriljuk • Tord Asle Gjerdalen • Ella Gjømle • Anders Gløersen • Pål Golberg  • George Grey • Toini Gustafsson • Miriam Gössner

H[muuda | redigeeri lähteteksti]

Anna Haag • Ronny Hafsås • Veikko Hakulinen • Sandra Hansson • Alex Harvey • Markus Hasler • Irina Hazova • Ola Vigen Hattestad • Thorleif Haug • Matti Heikkinen • Marcus Hellner • Manuela Henkel • Tor Arne Hetland • Mirja Hietamies-Eteläpää • Odd-Bjørn Hjelmeset • Christian Hoffmann • Tore Ruud Hofstad

I[muuda | redigeeri lähteteksti]

Hiroyuki Imai • Magnus Ingesson • Jari Isometsä • Mihhail Ivanov • Trond Iversen

J[muuda | redigeeri lähteteksti]

Astrid Uhrenholdt Jacobsen • Anne Jahren • Erkki Jallai • Sami Jauhojärvi • Ljubov Jegorova • Sixten Jernberg • Erling Jevne • Therese Johaug • Emil Jönsson

K[muuda | redigeeri lähteteksti]

Vello Kaaristo • Charlotte Kalla • Nils Karlsson - Elmo Kassin • Teemu Kattilakoski • Devon Kershaw • Arturo Kinch • Harri Kirvesniemi • Marja-Liisa Kirvesniemi • Johan Kjølstad • Kaspar Kokk • Eero Kolehmainen - Pavel Koltšin • Alevtina Koltšina • Jevgeni Koševoi • Martin Koukal • Justyna Kowalczyk • Janusz Krężelok • Marthe Kristoffersen • Sergei Krjanin • Nikita Krjukov • Finn Hågen Krogh • Virpi Kuitunen • Galina Kulakova • Larissa Kurkina • Keijo Kurttila • Vladimir Kuzin • Pekka Kuvaja - Ljubov Kozõreva • Algo Kärp • Peeter Kümmel

L[muuda | redigeeri lähteteksti]

Karin Laine - Terje Langli • Martin Larsson • Mats Larsson • Peter Larsson • Riitta Liisa Lassila • Larissa Lazutina • Aleksandr Legkov • Björn Lind • Marianna Longa • Krista Lähteenmäki

M[muuda | redigeeri lähteteksti]

Jaak Mae • Jiri Magal • Fabio Maj • Christer Majbäck • Petra Majdič • Maurice Manificat • Tatjana Mannima • Hannu Manninen • Pirjo Manninen • Marjo Matikainen-Kallström • Natalja Matvejeva • Brian McKeever • Jevgenija Medvedeva-Arbuzova • Juha Mieto • Pål Gunnar Mikkelsplass • Seraina Mischol • Anita Moen • Torgny Mogren • Nikolai Morilov • Eero Mäntyranta - Johann Mühlegg • Mika Myllylä • Magne Myrmo

N[muuda | redigeeri lähteteksti]

Svetlana Nageikina • Priit Narusk • Kateřina Neumannová • Andrew Newell • Piret Niglas • Tapani Niku • Elin Nilsen • Kerttu Niskanen • Sergei Novikov • Petter Northug • Tomas Northug • Claudia Nystad

O[muuda | redigeeri lähteteksti]

Olli Ohtonen • Triin Ojaste • Raul Olle • Anna Olsson • Johan Olsson • Antonina Ordina • Simen Østensen

P[muuda | redigeeri lähteteksti]

Nikolai Pankratov • Gabriella Paruzzi • Curdin Perl • Christophe Perrillat • Teodor Peterson • Øystein Pettersen • Aleksei Petuhhov • Piret Pormeister • Pietro Piller Cottrer • Aleksei Poltoranin • Alena Procházková • Aleksei Prokurorov - Aita Pääsuke

R[muuda | redigeeri lähteteksti]

Kikkan Randall • Siiri Rantanen • Pavo Raudsepp • Aivar Rehemaa • Sara Renner • Daniel Rickardsson • Eldar Rønning • Sjur Røthe  • Vassili Rotšev juunior • Vassili Rotšev seenior • Raido Ränkel • Assar Rönnlund •

S[muuda | redigeeri lähteteksti]

Anti Saarepuu • Aino Kaisa Saarinen • Veli Saarinen • Evi Sachenbacher-Stehle • Satu Salonen • Fabio Santus • Cristian Saracco • Riikka Sarasoja • Andreas Schlütter • Beckie Scott • Pjotr Sedov • Siim Sellis • Aljona Sidko • Timo Simonlatser • Kaili Sirge • Sture Sivertsen • Bente Skari • Kristen Skjeldal • Vibeke Skofterud • Raissa Smetanina • Vladimir Smirnov • Guro Strøm Solli • René Sommerfeldt • Maj Helen Sorkmo • Milan Sperl • Alois Stadlober • Christian Stebler • Kristin Størmer Steira • Silja Suija • Martin Johnsrud Sundby • Kati Sundqvist • Gunde Svan • Jens Arne Svartedal • Anders Södergren

Š[muuda | redigeeri lähteteksti]

Valentõna Ševtšenko • Anatoli Šmigun • Katrin Šmigun • Kristina Šmigun-Vähi • Rutt Šmigun

Z[muuda | redigeeri lähteteksti]

Olga Zavjalova • Nikolai Zimjatov • Cristian Zorzi

T[muuda | redigeeri lähteteksti]

Kuisma Taipale • Helena Takalo • Ann Tamm - Karel Tammjärv • Axel Teichmann • Jaanus Teppan • Vahur Teppan • Tamara Tihhonova • Tim Tscharnke  • Nikolai Tšebotko • Ilja Tšernoussov • Julia Tšepalova

U[muuda | redigeeri lähteteksti]

Kaija Udras • Vegard Ulvang • Gerhard Urain

V[muuda | redigeeri lähteteksti]

Eeri Vahtra • Fulvio Valbusa • Sabina Valbusa • Giorgio Vanzetta • Kaisa Varis • Vjatšeslav Vedenin • Andrus Veerpalu • Vincent Vittoz • Maksim Võlegžanin • Jelena Välbe • Urmas Välbe - Len Väljas

W[muuda | redigeeri lähteteksti]

Thomas Wassberg • Heidi Weng

Ö[muuda | redigeeri lähteteksti]

Emelie Öhrstig