Morbihani departemangu haldusüksuste loend

Allikas: Vikipeedia

Morbihani departemangu haldusüksuste loend toob ära kõik departemangu haldusüksused (alldepartemangud, kantonid ja vallad). Lisaks on toodud ka INSEE kood. Vallad Lorient ja Vannes on jagatud mitme kantoni vahel. Igasse kantonisse mille vahel on vald jagatud kuulub ka kindel territoriaalne osa vallast.


Lorient[muuda | redigeeri lähteteksti]

Auray' kanton

  1. Auray 56 007
  2. Bono 56 262
  3. Crach 56 046
  4. Locmariaquer 56 116
  5. Plougoumelen 56 167
  6. Plumergat 56 175
  7. Pluneret 56 176
  8. Sainte-Anne-d'Auray 56 263
  9. Saint-Philibert 56 233

Belzi kanton

  1. Belz 56 013
  2. Erdeven 56 054
  3. Étel 56 055
  4. Locoal-Mendon 56 119
  5. Ploemel 56 161

Groix' kanton

  1. Groix 56 069

Hennebonti kanton

  1. Brandérion 56 021
  2. Hennebont 56 083
  3. Inzinzac-Lochrist 56 090
  4. Languidic 56 101

Lanester' kanton

  1. Lanester 56 098

Lorient-Kesk kanton

  1. Lorient 56 121

Lorient-Lõuna kanton

  1. Lorient 56 121

Lorient-Põhja kanton

  1. Lorient 56 121

Belle-Île'i kanton

  1. Bangor 56 009
  2. Locmaria 56 114
  3. Le Palais 56 152
  4. Sauzon 56 241

Ploemeuri kanton

  1. Larmor-Plage 56 107
  2. Ploemeur 56 162

Plouay' kanton

  1. Bubry 56 026
  2. Calan 56 029
  3. Inguiniel 56 089
  4. Lanvaudan 56 104
  5. Plouay 56 166
  6. Quistinic 56 188

Pluvigner' kanton

  1. Brech 56 023
  2. Camors 56 031
  3. Landaul 56 096
  4. Landévant 56 097
  5. Pluvigner 56 177

Pont-Scorffi kanton

  1. Caudan 56 036
  2. Cléguer 56 040
  3. Gestel 56 063
  4. Guidel 56 078
  5. Pont-Scorff 56 179
  6. Quéven 56 185

Port-Louis' kanton

  1. Gâvres 56 062
  2. Kervignac 56 094
  3. Locmiquélic 56 118
  4. Merlevenez 56 130
  5. Nostang 56 148
  6. Plouhinec 56 169
  7. Port-Louis 56 181
  8. Riantec 56 193
  9. Sainte-Hélène 56 220

Quiberoni kanton

  1. Carnac 56 034
  2. Hœdic 56 085
  3. Île-d'Houat 56 086
  4. Plouharnel 56 168
  5. Quiberon 56 186
  6. Saint-Pierre-Quiberon 56 234
  7. La Trinité-sur-Mer 56 258

Pontivy[muuda | redigeeri lähteteksti]

Baudi kanton

  1. Baud 56 010
  2. Bieuzy 56 016
  3. Guénin 56 074
  4. Melrand 56 128
  5. Pluméliau 56 173
  6. Saint-Barthélemy 56 207

Cléguérec'i kanton

  1. Cléguérec 56 041
  2. Kergrist 56 093
  3. Malguénac 56 125
  4. Neulliac 56 146
  5. Saint-Aignan 56 203
  6. Sainte-Brigitte 56 209
  7. Séglien 56 242
  8. Silfiac 56 245

Le Faouëti kanton

  1. Berné 56 014
  2. Le Faouët 56 057
  3. Guiscriff 56 081
  4. Lanvénégen 56 105
  5. Meslan 56 131
  6. Priziac 56 182

Gourini kanton

  1. Gourin 56 066
  2. Langonnet 56 100
  3. Plouray 56 170
  4. Roudouallec 56 199
  5. Le Saint 56 201

Guémené-sur-Scorffi kanton

  1. Le Croisty 56 048
  2. Guémené-sur-Scorff 56 073
  3. Kernascléden 56 264
  4. Langoëlan 56 099
  5. Lignol 56 110
  6. Locmalo 56 113
  7. Persquen 56 156
  8. Ploërdut 56 163
  9. Saint-Caradec-Trégomel 56 210
  10. Saint-Tugdual 56 238

Josselini kanton

  1. La Croix-Helléan 56 050
  2. Cruguel 56 051
  3. Les Forges 56 059
  4. La Grée-Saint-Laurent 56 068
  5. Guégon 56 070
  6. Guillac 56 079
  7. Helléan 56 082
  8. Josselin 56 091
  9. Lanouée 56 102
  10. Quily 56 187
  11. Saint-Servant 56 236

Locminé kanton

  1. La Chapelle-Neuve 56 039
  2. Locminé 56 117
  3. Moréac 56 140
  4. Moustoir-Ac 56 141
  5. Moustoir-Remungol 56 142
  6. Naizin 56 144
  7. Plumelin 56 174
  8. Remungol 56 192

Pontivy kanton

  1. Croixanvec 56 049
  2. Gueltas 56 072
  3. Guern 56 076
  4. Kerfourn 56 092
  5. Noyal-Pontivy 56 151
  6. Pontivy 56 178
  7. Saint-Gérand 56 213
  8. Saint-Gonnery 56 215
  9. Saint-Thuriau 56 237
  10. Le Sourn 56 246

Rohani kanton

  1. Bréhan 56 024
  2. Crédin 56 047
  3. Lantillac 56 103
  4. Pleugriffet 56 160
  5. Radenac 56 189
  6. Réguiny 56 190
  7. Rohan 56 198

Saint-Jean-Brévelay' kanton

  1. Bignan 56 017
  2. Billio 56 019
  3. Buléon 56 027
  4. Guéhenno 56 071
  5. Plumelec 56 172
  6. Saint-Allouestre 56 204
  7. Saint-Jean-Brévelay 56 222

Vannes[muuda | redigeeri lähteteksti]

Allaire'i kanton

  1. Allaire 56 001
  2. Béganne 56 011
  3. Peillac 56 154
  4. Rieux 56 194
  5. Saint-Gorgon 56 216
  6. Saint-Jacut-les-Pins 56 221
  7. Saint-Jean-la-Poterie 56 223
  8. Saint-Perreux 56 232
  9. Saint-Vincent-sur-Oust 56 239

Elveni kanton

  1. Elven 56 053
  2. Monterblanc 56 137
  3. Saint-Nolff 56 231
  4. Sulniac 56 247
  5. Trédion 56 254
  6. Treffléan 56 255
  7. La Vraie-Croix 56 261

La Gacilly kanton

  1. Carentoir 56 033
  2. La Chapelle-Gaceline 56 038
  3. Cournon 56 044
  4. Les Fougerêts 56 060
  5. La Gacilly 56 061
  6. Glénac 56 064
  7. Quelneuc 56 183
  8. Saint-Martin-sur-Oust 56 229
  9. Tréal 56 253

Grand-Champi kanton

  1. Brandivy 56 022
  2. Colpo 56 042
  3. Grand-Champ 56 067
  4. Locmaria-Grand-Champ 56 115
  5. Locqueltas 56 120
  6. Meucon 56 132
  7. Plaudren 56 157
  8. Plescop 56 158

Guer' kanton

  1. Augan 56 006
  2. Beignon 56 012
  3. Guer 56 075
  4. Monteneuf 56 136
  5. Porcaro 56 180
  6. Réminiac 56 191
  7. Saint-Malo-de-Beignon 56 226

Malestroit' kanton

  1. Bohal 56 020
  2. Caro 56 035
  3. La Chapelle-Caro 56 037
  4. Lizio 56 112
  5. Malestroit 56 124
  6. Missiriac 56 133
  7. Monterrein 56 138
  8. Le Roc-Saint-André 56 197
  9. Ruffiac 56 200
  10. Saint-Abraham 56 202
  11. Saint-Guyomard 56 219
  12. Saint-Marcel 56 228
  13. Saint-Nicolas-du-Tertre 56 230
  14. Sérent 56 244

Mauroni kanton

  1. Brignac 56 025
  2. Concoret 56 043
  3. Mauron 56 127
  4. Néant-sur-Yvel 56 145
  5. Saint-Brieuc-de-Mauron 56 208
  6. Saint-Léry 56 225
  7. Tréhorenteuc 56 256

Muzillac'i kanton

  1. Ambon 56 002
  2. Arzal 56 004
  3. Billiers 56 018
  4. Damgan 56 052
  5. Le Guerno 56 077
  6. Muzillac 56 143
  7. Noyal-Muzillac 56 149

Ploërmeli kanton

  1. Campénéac 56 032
  2. Gourhel 56 065
  3. Loyat 56 122
  4. Montertelot 56 139
  5. Ploërmel 56 165
  6. Taupont 56 249

Questembert'i kanton

  1. Berric 56 015
  2. Le Cours 56 045
  3. Larré 56 108
  4. Lauzach 56 109
  5. Molac 56 135
  6. Péaule 56 153
  7. Pleucadeuc 56 159
  8. Questembert 56 184

La Roche-Bernard'i kanton

  1. Camoël 56 030
  2. Férel 56 058
  3. Marzan 56 126
  4. Nivillac 56 147
  5. Pénestin 56 155
  6. La Roche-Bernard 56 195
  7. Saint-Dolay 56 212
  8. Théhillac 56 250

Rochefort-en-Terre'i kanton

  1. Caden 56 028
  2. Limerzel 56 111
  3. Malansac 56 123
  4. Pluherlin 56 171
  5. Rochefort-en-Terre 56 196
  6. Saint-Congard 56 211
  7. Saint-Gravé 56 218
  8. Saint-Laurent-sur-Oust 56 224

Sarzeau' kanton

  1. Arzon 56 005
  2. Saint-Armel 56 205
  3. Saint-Gildas-de-Rhuys 56 214
  4. Sarzeau 56 240
  5. Le Tour-du-Parc 56 252

La Trinité-Porhoëti kanton

  1. Évriguet 56 056
  2. Guilliers 56 080
  3. Ménéac 56 129
  4. Mohon 56 134
  5. Saint-Malo-des-Trois-Fontaines 56 227
  6. La Trinité-Porhoët 56 257

Vannes-Ida kanton

  1. Le Hézo 56 084
  2. Noyalo 56 150
  3. Saint-Avé 56 206
  4. Séné 56 243
  5. Surzur 56 248
  6. Theix 56 251
  7. La Trinité-Surzur 56 259
  8. Vannes 56 260

Vannes-Lääne kanton

  1. Arradon 56 003
  2. Baden 56 008
  3. Île-aux-Moines 56 087
  4. Île-d'Arz 56 088
  5. Larmor-Baden 56 106
  6. Ploeren 56 164
  7. Vannes 56 260

Vannes-Kesk kanton

  1. Vannes 56 260