Messier' kataloogi objektide loend

Allikas: Vikipeedia

Siin on loetletud Messier' kataloogi objektid.

  1. M1, Krabi udukogu (udukogu)
  2. M2 (kerasparv)
  3. M3 (kerasparv)
  4. M4 (kerasparv)
  5. M5 (kerasparv)
  6. M6 (hajusparv)
  7. M7 (hajusparv)
  8. M8 (udukogu)
  9. M9 (kerasparv)
  10. M10 (kerasparv)
  11. M11 (hajusparv)
  12. M12 (kerasparv)
  13. M13 (kerasparv)
  14. M14 (kerasparv)
  15. M15 (kerasparv)
  16. M16 (udukogu)
  17. M17 (udukogu)
  18. M18 (hajusparv)
  19. M19 (kerasparv)
  20. M20 (udukogu)
  21. M21 (hajusparv)
  22. M22 (kerasparv)
  23. M23
  24. M24 (hajusparv)
  25. M25 (hajusparv)
  26. M26 (hajusparv)
  27. M27 (planetaarudu)
  28. M28 (kerasparv)
  29. M29 (hajusparv)
  30. M30 (kerasparv)
  31. M31, Andromeeda udukogu (galaktika)
  32. M32 (galaktika)
  33. M33, Kolmnurga galaktika (galaktika)
  34. M34 (hajusparv)
  35. M35 (hajusparv)
  36. M36 (hajusparv)
  37. M37 (hajusparv)
  38. M38 (hajusparv)
  39. M39 (hajusparv)
  40. M40 (tähesüsteem)
  41. M41 (hajusparv)
  42. M42, Orioni udukogu osa (udukogu)
  43. M43, Orioni udukogu osa (udukogu)
  44. M44 (hajusparv)
  45. M45, Plejaadid (hajusparv)
  46. M46 (hajusparv)
  47. M47 (hajusparv)
  48. M48 (hajusparv)
  49. M49 (galaktika)
  50. M50 (galaktika)
  51. M51 (galaktika)
  52. M52 (kerasparv)
  53. M53 (kerasparv)
  54. M54 (kerasparv)
  55. M55 (kerasparv)
  56. M56 (kerasparv)
  57. M57 (planetaarudu)
  58. M58 (galaktika)
  59. M59 (galaktika)
  60. M60 (galaktika)
  61. M61 (galaktika)
  62. M62 (kerasparv)
  63. M63 (galaktika)
  64. M64 (galaktika)
  65. M65 (galaktika)
  66. M66 (galaktika)
  67. M67 (hajsuparv)
  68. M68 (kerasparv)
  69. M69 (kerasparv)
  70. M70 (kerasparv)
  71. M71 (kerasparv)
  72. M72 (kerasparv)
  73. M73 (asterism)
  74. M74 (galaktika)
  75. M75 (kerasparv)
  76. M76 (planetaarudu)
  77. M77 (galaktika)
  78. M78 (udukogu)
  79. M79 (kerasparv)
  80. M80 (kerasparv)
  81. M81 (galaktika)
  82. M82 (galaktika)
  83. M83 (galaktika)
  84. M84 (galaktika)
  85. M85 (galaktika)
  86. M86 (galaktika)
  87. M87 (galaktika)
  88. M88 (galaktika)
  89. M89 (galaktika)
  90. M90 (galaktika)
  91. M91 (galaktika)
  92. M92 (kerasparv)
  93. M93 (hajusparv)
  94. M94 (galaktika)
  95. M95 (galaktika)
  96. M96 (galaktika)
  97. M97 (planetaarudu)
  98. M98 (galaktika)
  99. M99 (galaktika)
  100. M100 (galaktika)
  101. M101 (galaktika)
  102. M102
  103. M103 (hajusparv)
  104. M104 (galaktika)
  105. M105 (galaktika)
  106. M106 (galaktika)
  107. M107 (kerasparv)
  108. M108 (galaktika)
  109. M109 (galaktika)
  110. M110 (galaktika)

Välislingid[muuda | redigeeri lähteteksti]