Kasutaja arutelu:Teel Pihlak

Selle lehekülje sisule puudub teiste keelte tugi.
Allikas: Vikipeedia

Tere tulemast Vikipeediasse, Teel Pihlak! --Epp 22. september 2014, kell 00:59 (EEST)[vasta]

Tere! Palun redigeeri selle pildi kirjelduslehekülge ja lisa vaba litsents (nt {{cc-by-sa-3.0}}), millega pildi tegija nõus on. Ühtlasi tuleks ära märkida, kes on autor, kes lubab pilti vabalt kasutada ning tuleks edastada aadressile permissions-etättwikimedia.org kiri, milles autor kinnitab, et lubab kasutada pilti nimetatud vaba litsentsi tingimustel. Pikne 29. september 2014, kell 13:18 (EEST)

Tere! Vabandust, aga ma pole hästi nendest litsentsidest aru saanud. Küll aga on mul selle foto avaldamiseks fotol oleva isiku - Thavet Atlase luba olemas. Küsimus on, et kuidas saaksin loa olemasolu tõestada? Kas tuleb küsida Thavet Atlaselt e-kirja vormis tõend, mille siis aadressile permissions-etättwikimedia.org edastan või tuleks Thavet Atlasel ise sellel aadressil kirjutada? Teel Pihlak 29. september 2014, kell 23.47 (EEST)

Tarvis on, et autoriõigust puudutava loa annaks pildi tegija, kes eeldatavasti on keegi teine kui pildil kujutatu. Sobib, kui edastad autori loa nimetatud aadressile. Loas peaks olema öeldud, et see käib selle konkreetse pildi kohta ja et pildi kasutamist lubatakse konkreetse vaba litsentsi tingimustel. Vikipeedias tavalisim litsents, mida valida, on ülalviidatud cc-by-sa-3.0. Pikne 30. september 2014, kell 12:49 (EEST)