Kasutaja arutelu:Quibik

Selle lehekülje sisule puudub teiste keelte tugi.
Allikas: Vikipeedia

Tere tulemast Vikipeediasse, Quibik! --Tiuks 4. juuli 2009, kell 08:41 (UTC)


Vt. Kasutaja arutelu:WooteleF#Autoriõigustest.--WooteleF 21. mai 2010, kell 19:24 (EEST)[vasta]

Eesti asja ajamisest[muuda lähteteksti]

Juhtisite tähelepanu sellele, et Eesti asutuste-ettevõtete nimed inglise Wikipedias õiged oleksid. Avastasin sealt hiljuti mõttetu pealkirjaga artikli Saaremaa Laevakompanii. Kui artikli pealkiri oleks Saaremaa Shipping Company - selle nime all tuntakse seda firmat vähemasti Läänemere-riikides - oleks kohe võimalik aru saada, et tegu on laevafirmaga. Eestikeelne nimi võiks olla tekstis sulgudes. Kindlasti on ingliskeelses Wikipedias teisigi selliseid näiteid, kuigi ma pole neid spetsiaalselt otsinud. Paljudel asutustel ja ettevõtetel on rahvusvaheliseks tarbimiseks ingliskeelne nimetus, mis ei pruugi olla otsetõlge eestikeelsest, nt EAS=Enterprise Estonia. Sel juhul oleks Eesti tutvustamise mõttes kasulik need ingliskeelsed nimetused n.ö tarbimisse lasta. SSGreporter 6. juuli 2010, kell 01:39 (EEST)

Olen igati nõus ning olen ka ise parandanud asutuste inglisekeelset nimekuju, kus vaja. Tegin Saaremaa Laevakompanii artiklis soovitatud muudatused. --Quibik 6. juuli 2010, kell 17:13 (EEST)[vasta]
On kaunis korralik artikkel Veeteede Amet. Kas võtaksite kirjutada selle põhjal lühiartikli Estonian Maritime Administration inglise vikisse? Hiljaaegu hakkas silma näiteks Swedish Maritime Administration. Seda võiks vaja olla sellepärast, et Veeteede Ameti eestikeelne nimetus ei ole rahvusvahelise otsetõlge, ja seal juba on mõned punased lingid. SSGreporter 19. september 2010, kell 01:46 (EEST)
Kahjuks olen lähiajal kõik Vikipeediaga seonduva asetanud muude kohustuste kõrval pigem tahaplaanile. Seega ma parema meelega praegu ei võtaks pakutud artikli kirjutamist käsile. Ehk leiate mõne muu huvilise? --Quibik 19. september 2010, kell 14:42 (EEST)[vasta]
Ma ei tea praegu teisi, kes inglise vikis kirjutaksid, aga püüan uurida. SSGreporter 19. september 2010, kell 23:45 (EEST)

Palun vaata Vikipeedia arutelu:AWB. Adeliine 18. oktoober 2011, kell 14:18 (EEST)[vasta]