Itaalia linnade loend

Allikas: Vikipeedia

Siin on loetletud Itaalia linnu.


# A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S Š Z Ž T U V W Õ Ä Ö Ü X Y

A[muuda | redigeeri lähteteksti]

Adria - Agrigento - Alassio - Albenga - Alberobello - Alghero - Alba - Alessandria - Ancona - Andora - Andria - Aosta - Aprilia - Arco - Arezzo - Arona - Ascoli Piceno - Assisi - Asti - Avigliana - Aquileia

B[muuda | redigeeri lähteteksti]

Bacoli - Bassano del Grappa - Baveno - Belgioioso - Benevento - Bergamo - Bari - Bologna - Bolzano - Borgosatollo - Brescia - Brindisi - Busto Arsizio - Bronte

C[muuda | redigeeri lähteteksti]

Cagliari - Casale Monferrato‎‎ - Campli - Campopasso - Capua - Carrara - Caserta - Casorezzo - Cassino - Castenedolo - Catania - Cavalese - Celano - Ceriale - Cerveteri - Cesana - Chieri - Chiavari - Chieti - Chiusi - Como - Corniglia - Correggio - Costona - Cremona - Crespi d' Adda - Cuggion - Cuneo

D[muuda | redigeeri lähteteksti]

Deruta - Domodossola

E[muuda | redigeeri lähteteksti]

Enna - Este

F[muuda | redigeeri lähteteksti]

Ferrara - Fermo - Finale Ligure - Firenze - Fossacesia - Foggia - Foligno - Forlì - Forte dei Marmi - Frosinone

G[muuda | redigeeri lähteteksti]

Genova - Gorizia - Gubbio

I[muuda | redigeeri lähteteksti]

Imperia - Ivrea

L[muuda | redigeeri lähteteksti]

L'Aquila - Larino - Laspezia - Latina - Lecce - Lecco - Lissone -Livorno - Lucca - Lusia

M[muuda | redigeeri lähteteksti]

Macerata - Manarola - Manoppello - Mantova - Mantua - Massa - Matera - Mediolanum - Messina - Milano - Modena - Monza - Montagnana - Montefalco - Monterosso al Mare

N[muuda | redigeeri lähteteksti]

Napoli - Narni - Norcia - Novara - Novi-Ligure - Numana - Nuoro

O[muuda | redigeeri lähteteksti]

Olbia - Oristano - Orvieto - Ostia - Ozieri

P[muuda | redigeeri lähteteksti]

Padova - Palermo - Palmi - Parma - Pavia - Perugia - Pesaro - Pescara - Piacenza - Pianella - Piazza Armerina - Pienza - Pietrasanta - Pisa - Pistoia - Pompei - Ponte Buggianese - Portofino - Potenza - Prato

R[muuda | redigeeri lähteteksti]

Ragusa - Rapallo - Ravenna - Reggio Emilia - Rieti - Rimini - Rooma - Rovigo

S[muuda | redigeeri lähteteksti]

Saluzzo - San Demetrio Corone - San Gimignano - Sanremo - San Vincenzo - Sassari - Savona - Scanno - Sestri Levante - Seregno - Siena - Sirmione - Sirolo - Spoleto - Susa - Sorrento - Siracusa - Stresa

T[muuda | redigeeri lähteteksti]

Taormina - Taranto - Tarquinia - Tarvisio - Tempio Pausania - Teramo- Termoli - Terni - Tivoli - Todi - Torino - Torre Annunziata - Torriglia - Tradante - Trent - Trento - Treviso - Trieste

U[muuda | redigeeri lähteteksti]

Udine - Urbino

V[muuda | redigeeri lähteteksti]

Varallo - Varese - Venezia - Ventimiglia - Vercelli - Verona - Vernazza - Viareggio - Vicenza - Vigevano - Vimercate - Vipiteno - Viterbo