Hérault' departemangu haldusüksuste loend

Allikas: Vikipeedia

Hérault' departemangu haldusüksuste loend toob ära kõik Prantsusmaa Hérault' departemangu haldusüksused (alldepartemangud, kantonid ja vallad). Lisaks on toodud ka INSEE kood. Montpellier' linna puhul on toodud ka kantonitesse kuuluvad linnaosad.

Béziers' alldepartemang[muuda | redigeeri lähteteksti]

Agde'i kanton

  1. Agde'i vald 34003
  2. Bessan 34031
  3. Marseillan 34150
  4. Vias 34332

Bédarieux' kanton

  1. Bédarieux 34028
  2. Camplong 34049
  3. Carlencas-et-Levas 34053
  4. Faugères 34096
  5. Graissessac 34117
  6. Pézènes-les-Mines 34200
  7. Le Pradal 34216
  8. Saint-Étienne-Estréchoux 34252
  9. La Tour-sur-Orb 34312

Béziers' 1. kanton

  1. Béziers 34032

Béziers' 2. kanton

  1. Bassan 34025
  2. Béziers 34032
  3. Boujan-sur-Libron 34037
  4. Cers 34073
  5. Lieuran-lès-Béziers 34079
  6. Portiragnes 34209
  7. Villeneuve-lès-Béziers 34336

Béziers' 3. kanton

  1. Béziers 34032
  2. Cazouls-lès-Béziers 34069
  3. Colombiers 34081
  4. Corneilhan 34084
  5. Lespignan 34135
  6. Lignan-sur-Orb 34140
  7. Maraussan 34148

Béziers' 4. kanton

  1. Béziers 34032
  2. Sauvian 34298
  3. Sérignan 34299
  4. Vendres 34324
  5. Valras-Plage 34329

Capestangi kanton

  1. Capestang 34052
  2. Creissan 34089
  3. Maureilhan 34155
  4. Montady 34161
  5. Montels 34167
  6. Nissan-lez-Enserune 34136
  7. Poilhes 34206
  8. Puisserguier 34225
  9. Quarante 34226

Florensaci kanton

  1. Castelnau-de-Guers 34056
  2. Florensac 34101
  3. Pinet 34203
  4. Pomérols 34207

Montagnaci kanton

  1. Adissan 34002
  2. Aumes 34017
  3. Cabrières 34045
  4. Cazouls-d'Hérault 34068
  5. Fontès 34103
  6. Lézignan-la-Cèbe 34136
  7. Lieuran-Cabrières 34138
  8. Montagnac 34162
  9. Nizas 34184
  10. Péret 34197
  11. Saint-Pons-de-Mauchiens 34285
  12. Usclas-d'Hérault 34315

Murviel-lès-Béziers' kanton

  1. Autignac 34018
  2. Cabrerolles 34044
  3. Caussiniojouls 34062
  4. Causses-et-Veyran 34061
  5. Laurens 34130
  6. Murviel-lès-Béziers 34178
  7. Pailhès 34191
  8. Puimisson 34223
  9. Saint-Geniès-de-Fontedit 34258
  10. Saint-Nazaire-de-Ladarez 34279
  11. Thézan-lès-Béziers 34310

Olargues'i kanton

  1. Berlou 34030
  2. Cambon-et-Salvergues 34046
  3. Colombières-sur-Orb 34080
  4. Ferrières-Poussarou 34100
  5. Mons-la-Trivalle 34160
  6. Olargues 34187
  7. Prémian 34219
  8. Roquebrun 34232
  9. Saint-Étienne-d'Albagnan 34250
  10. Saint-Julien-d'Olargues 34271
  11. Saint-Martin-de-l'Arçon 34273
  12. Saint-Vincent-d'Olargues 34291
  13. Vieussan 34334

Olonzaci kanton

  1. Aigne 34006
  2. Azillanet 34020
  3. Beaufort 34026
  4. Cassagnoles 34054
  5. La Caunette 34059
  6. Cesseras 34075
  7. Félines-Minervois 34097
  8. Ferrals-les-Montagnes 34098
  9. La Livinière 34141
  10. Minerve 34158
  11. Olonzac 34189
  12. Oupia 34190
  13. Siran 34302

Pézenas' kanton

  1. Caux 34063
  2. Nézignan-l'Évêque 34182
  3. Pézenas 34199
  4. Saint-Thibéry 34289
  5. Tourbes 34311

Roujani kanton

  1. Fos 34104
  2. Fouzilhon 34104
  3. Gabian 34109
  4. Magalas 34147
  5. Margon 34149
  6. Montesquieu 34168
  7. Neffiès 34181
  8. Pouzolles 34214
  9. Roquessels 34234
  10. Roujan 34237
  11. Vailhan 34319

Saint-Chiniani kanton

  1. Agel 34004
  2. Aigues-Vives 34007
  3. Assignan 34015
  4. Babeau-Bouldoux 34021
  5. Cazedarnes 34065
  6. Cébazan 34070
  7. Cessenon-sur-Orb 34074
  8. Cruzy 34092
  9. Montouliers 34170
  10. Pierrerue 34201
  11. Prades-sur-Vernazobre 34218
  12. Saint-Chinian 34245
  13. Villespassans 34339

Saint-Gervais-sur-Mare'i kanton

  1. Les Aires 34008
  2. Castanet-le-Haut 34055
  3. Combes 34083
  4. Hérépian 34119
  5. Lamalou-les-Bains 34126
  6. Le Poujol-sur-Orb 34211
  7. Rosis 34235
  8. Saint-Gervais-sur-Mare 34260
  9. Saint-Geniès-de-Varensal 34257
  10. Taussac-la-Billière 34308
  11. Villemagne-l'Argentière 34335

Saint-Pons-de-Thomières'i kanton

  1. Boisset 34034
  2. Courniou 34086
  3. Pardailhan 34193
  4. Rieussec 34228
  5. Riols 34229
  6. Saint-Jean-de-Minervois 34269
  7. Saint-Pons-de-Thomières 34284
  8. Vélieux 34326
  9. Verreries-de-Moussans 34331

La Salvetat-sur-Agout' kanton

  1. Fraisse-sur-Agout 34107
  2. La Salvetat-sur-Agout 34294
  3. Le Soulié 34305

Serviani kanton

  1. Abeilhan 34001
  2. Alignan-du-Vent 34009
  3. Coulobres 34085
  4. Espondeilhan 34094
  5. Montblanc 34166
  6. Puissalicon 34224
  7. Servian 34300
  8. Valros 34325

Lodève'i alldepartemang[muuda | redigeeri lähteteksti]

Aniane'i kanton

  1. Aniane 34010
  2. Argelliers 34012
  3. La Boissière 34035
  4. Montarnaud 34163
  5. Puéchabon 34221
  6. Saint-Guilhem-le-Désert 34261
  7. Saint-Paul-et-Valmalle 34282

Le Caylari kanton

  1. Le Caylar 34064
  2. Le Cros 34091
  3. Pégairolles-de-l'Escalette 34196
  4. Les Rives 34230
  5. Saint-Félix-de-l'Héras 34253
  6. Saint-Maurice-Navacelles 34277
  7. Saint-Michel-d'Alajou 34278
  8. Sorbs 34303

Clermont-l'Hérault' kanton

  1. Aspiran 34013
  2. Brignac 34041
  3. Canet 34051
  4. Celles 34072
  5. Ceyras 34076
  6. Clermont-l'Hérault 34079
  7. Lacoste 34124
  8. Liausson 34137
  9. Mourèze 34175
  10. Nébian 34180
  11. Paulhan 34194
  12. Saint-Félix-de-Lodez 34254
  13. Salasc 34292
  14. Valmascle 34323
  15. Villeneuvette 34338

Ganges'i kanton

  1. Agonès 34005
  2. Brissac 34042
  3. Cazilhac 34067
  4. Ganges 34111
  5. Gorniès 34115
  6. Laroque 34128
  7. Montoulieu 34171
  8. Moulès-et-Baucels 34174
  9. Saint-Bauzille-de-Putois 34243

Gignaci kanton

  1. Arboras 34011
  2. Aumelas 34016
  3. Bélarga 34029
  4. Campagnan 34047
  5. Gignac 34114
  6. Jonquières 34122
  7. Lagamas 34125
  8. Montpeyroux 34173
  9. Plaissan 34204
  10. Popian 34208
  11. Le Pouget 34210
  12. Pouzols 34215
  13. Puilacher 34222
  14. Saint-André-de-Sangonis 34239
  15. Saint-Bauzille-de-la-Sylve 34241
  16. Saint-Guiraud 34262
  17. Saint-Jean-de-Fos 34267
  18. Saint-Pargoire 34281
  19. Saint-Saturnin-de-Lucian 34287
  20. Tressan 34313
  21. Vendémian 34328

Lodève'i kanton

  1. Le Bosc 34036
  2. Fozières 34106
  3. Lauroux 34132
  4. Lodève 34142
  5. Olmet-et-Villecun 34188
  6. Les Plans 34205
  7. Poujols 34212
  8. Le Puech 34220
  9. Saint-Jean-de-la-Blaquière 34268
  10. Saint-Étienne-de-Gourgas 34251
  11. Saint-Pierre-de-la-Fage 34283
  12. Saint-Privat 34286
  13. Soubès 34304
  14. Soumont 34306
  15. Usclas-du-Bosc 34316
  16. La Vacquerie-et-Saint-Martin-de-Castries 34317

Lunas' kanton

  1. Avène 34019
  2. Le Bousquet-d'Orb 34038
  3. Brenas 34040
  4. Ceilhes-et-Rocozels 34071
  5. Dio-et-Valquières 34093
  6. Joncels 34121
  7. Lavalette 34133
  8. Lunas 34144
  9. Mérifons 34156
  10. Octon 34186
  11. Romiguières 34231
  12. Roqueredonde 34233

Saint-Martin-de-Londres'i kanton

  1. Causse-de-la-Selle 34060
  2. Mas-de-Londres 34152
  3. Notre-Dame-de-Londres 34185
  4. Pégairolles-de-Buèges 34195
  5. Rouet 34236
  6. Saint-André-de-Buèges 34238
  7. Saint-Jean-de-Buèges 34264
  8. Saint-Martin-de-Londres 34274
  9. Viols-en-Laval 34342
  10. Viols-le-Fort 34343

Montpellier' alldepartemang[muuda | redigeeri lähteteksti]

Castelnau-le-Lez' kanton

  1. Castelnau-le-Lez 34057
  2. Le Crès 34090

Castries' kanton

  1. Assas014
  2. Baillargues 34022
  3. Beaulieu 34027
  4. Buzignargues 34043
  5. Castries 34058
  6. Galargues 34110
  7. Guzargues 34118
  8. Jacou 34120
  9. Montaud 34164
  10. Restinclières 34227
  11. Saint-Brès 34244
  12. Saint-Drézéry 34249
  13. Saint-Geniès-des-Mourgues 34256
  14. Saint-Hilaire-de-Beauvoir 34263
  15. Saint-Jean-de-Cornies 34265
  16. Sussargues 34307
  17. Teyran 34309
  18. Vendargues 34327

Claret' kanton

  1. Campagne 34048
  2. Claret 34078
  3. Ferrières-les-Verreries 34099
  4. Garrigues 34112
  5. Fontanès 34102
  6. Lauret 34131
  7. Sauteyrargues 34297
  8. Vacquières 34318
  9. Valflaunès 34322

Frontignani kanton

  1. Balaruc-les-Bains 34023
  2. Balaruc-le-Vieux 34024
  3. Frontignan 34108
  4. Mireval 34159
  5. Vic-la-Gardiole 34333
  6. Villeneuve-lès-Maguelone 34337

Lattes'i kanton

  1. Lattes 34129
  2. Palavas-les-Flots 34192
  3. Pérols 34198

Luneli kanton

  1. Boisseron 34033
  2. Lunel 34145
  3. Lunel-Viel 34146
  4. Marsillargues 34151
  5. Saint-Christol 34246
  6. Saint-Just 34272
  7. Saint-Nazaire-de-Pézan 34280
  8. Saint-Sériès 34288
  9. Saturargues 34294
  10. Saussines 34296
  11. Valergues 34321
  12. Vérargues 34330
  13. Villetelle 34340

Les Matelles'i kanton

  1. Cazevieille 34066
  2. Combaillaux 082
  3. Les Matelles 153
  4. Murles 177
  5. Prades-le-Lez 217
  6. Saint-Bauzille-de-Montmel 242
  7. Saint-Clément-de-Rivière 247
  8. Sainte-Croix-de-Quintillargues 248
  9. Saint-Jean-de-Cuculles 266
  10. Saint-Gély-du-Fesc 255
  11. Saint-Mathieu-de-Tréviers 276
  12. Saint-Vincent-de-Barbeyrargues 290
  13. Le Triadou 314
  14. Vailhauquès 320

Mauguio kanton

  1. Candillargues 34050
  2. La Grande-Motte 34344
  3. Lansargues 34127
  4. Mauguio 34154
  5. Mudaison 34176
  6. Saint-Aunès 34240

Mèze'i kanton

  1. Bouzigues 34039
  2. Gigean 34113
  3. Loupian 34143
  4. Mèze 34157
  5. Montbazin 34165
  6. Poussan 34213
  7. Villeveyrac 34341

Montpellier' 1. kanton

  1. Montpellier 34172 (osa linnast)

Linnaosad:

  • Écusson
  • Vanalinn
  • Comédie
  • Gares (Jaamad]
  • Clemenceau
  • Gambetta
  • Rondelet
  • Renouvier
  • Nouveau Saint Roch (Uus Saint Roch)

Montpellier' 2. kanton

  1. Clapiers 34077
  2. Montferrier-sur-Lez 34169
  3. Montpellier 34172 (osa linnast)

Linnaosad:

  • Boutonnet
  • Universités (Ülikoolid)
  • Plan des 4 Seigneurs (Nelja isanda tasandik)
  • Saint Charles
  • IUT
  • Triolet
  • Veyrassi
  • Vert-Bois

Montpellier' 3. kanton

  1. Montpellier 34172 (osa linnast)

Linnaosad :

  • Antigone
  • Parc à Ballons
  • Mermoz
  • Saint-Lazare
  • Les Beaux-Arts
  • Aiguelongue
  • Justice
  • Agropolis
  • Mas de Calenda

Montpellier' 4. kanton

  1. Montpellier 34172 (osa linnast)

Linnaosad:

  • Boulevard de Strasbourg
  • Gare
  • Les Aubes
  • Cité Saint-Roch
  • Consuls de Mer
  • Rives du Lez
  • La Pompignane
  • Richter
  • Millénaire
  • Port Marianne
  • Jardins de la Lironde
  • Grammont
  • Odysseum
  • Montaubérou
  • La Méjanelle

Montpellier' 5. kanton

  1. Montpellier 34172 (osa linnast)

Linnaosad:

  • Moularès
  • Près-d'Arènes
  • Saint-Martin
  • Cité Mion
  • La Rauze
  • Tournezy
  • Les Aiguerelles
  • La Restanque

Montpellier' 6. kanton

  1. Montpellier 34172 (osa linnast)

Linnaosad :

  • Croix-d'Argent
  • Lemasson
  • Tastavin
  • Saint-Cléophas
  • Mas Drevon
  • Garosud
  • Mas de Bagnères
  • La Marquerose
  • Les Sabines
  • Les Grisettes

Montpellier' 7. kanton

  1. Montpellier 34172 (osa linnast)

Linnaosad :

  • Hauts-d'Argency
  • Ovalie
  • Lepic
  • Figuerolles
  • Les Arceaux
  • Cité Astruc
  • Clémentville
  • Saint-Clément
  • Les Cévennes
  • Alco
  • Le Petit Bard
  • La Pergola

Montpellier' 8. kanton

  1. Lavérune 34134
  2. Saint-Jean-de-Védas 34270
  3. Montpellier 34172 (osa linnast)

Linnaosad:

  • Val-de-Croze (Croze'i org)
  • Bagatelle
  • Montpellier-Village (Montpellier' küla)
  • Les Bouisses
  • Figuerolles
  • Cité Gély
  • Font Carrade
  • Cité Paul Valéry
  • Pas du Loup (Hundi käik)
  • La Chamberte
  • Estanove
  • Ovalie

Montpellier' 9. kanton

  1. Montpellier 34172 (osa linnast)

Linnaosad: Mosson La Paillade Celleneuve Les Hauts de Massane (Massane kõrgendikud) Blayac-Pierres Vives Malbosc Le Grand Mail Les Tritons

Montpellier' 10. kanton

  1. Grabels 116
  2. Juvignac 123
  3. Montpellier 34172 (osa linnast)

Linnaosad:

  • Celleneuve
  • La Martelle
  • Bionne
  • Le Peyrou-Pitot
  • Carré du Roi-Faubourg Saint-Jaumes
  • Les Arceaux (Kaared)
  • Avenue d'Assas (Assas'i avenüü)
  • Père Soulas
  • Las Rebès
  • Hôpitaux (Haiglad)
  • Euromédecine (Euromeditsiin)
  • Zolad
  • Château d'O (O loss)
  • Saint-Priest
  • Malbosc

Pignani kanton

  1. Cournonsec 34087
  2. Cournonterral 34088
  3. Fabrègues 34095
  4. Murviel-lès-Montpellier 34179
  5. Pignan 34202
  6. Saint-Georges-d'Orques 34259
  7. Saussan 34295

Sète'i 1. kanton

  1. Sète 34301 (osa linnast)

Linnaosad:

  • Kesklinn
  • Vieux-Port (Vana Sadam)
  • Gare (Jaam)
  • Zone-Industrielle (Tööstusküla)
  • Les Eaux-Blanches (Valged veed)
  • Pointe Courte
  • La Corniche
  • Les Quatre-Ponts (Neli Silda)
  • Saint-Clair (lõunaosa)

Sète'i 2. kanton

  1. Sète 34301 (osa linnast)

Linnaosad:

  • Saint-Clair (põhjaosa)
  • Château-Vert (Roheline loss)
  • L'Ile de Thau (Thau saar)
  • Le Barrou
  • Les Métairies
  • Le Pont-Levis
  • Les Quilles
  • Le Saunier
  • Villeroy
  • Les Plages (Rannad)