Eesti kunstnike loend

Allikas: Vikipeedia

Siin on loetletud Eestist pärit, Eestis elanud, Eesti kodakondsusega ja eesti rahvusest kunstnikke. Keraamikud on loetletud ka Eesti keraamikute loendis. Disainerid on loetletud ka Eesti disainerite loendis.

Artiklitele Eesti ja eesti kunstnike kohta lisatakse kategooria Eesti kunstnikud.


# A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S Š Z Ž T U V W Õ Ä Ö Ü X Y

A[muuda | redigeeri lähteteksti]

Mari AakreAnne AareReio AareLiis AarneHeinrich AasamaaKäty AasmäeEdgar AavikPriidu AavikVirve AbenNatalja AbramovaChristian Ackermann vanemAmandus AdamsonIda Emilie AdamsonJaak AdamsonMari AdamsonAdamson-EricIngrid AgurEduard AhasEllinor AikiArnold AkbergHans von AkenJohann AkenErik AlaloogaAino AlamaaArnold AlasValdek AlberViktor AleksejevEnn AllikEnno AllikIngrid AllikPaul AllikPeeter AllikTiiu AllikveeRaimund AllingEfraim AllsaluVano AllsaluToomas AltnurmeTiina AlverEne AmmerKatrin AmosAndersAet Andresma-TammLinda AndresteSiim-Tanel AnnusVladimir AnšonIda Anton-AguMalle AtsonKarin Elle ArenPeet ArenLinda ArikeJoachim ArmbrustLea ArmväärtArno ArrakErich ArrakHenno ArrakJüri ArrakMelanie ArrakUrve ArrakJaak ArroSofi AršasRael ArtelInga AruTiiu AruVello AsiAda AspeEpp AsperAnn AudovaArvo AunAnton AunmaVirve AunreReet Aus

B[muuda | redigeeri lähteteksti]

Aino BachIgor BalašovIrina BalevaMatz BalkNikolai von BaranoffFranz von BazanGert BavendampHans BeckerAnžela BeljakovaBert BennickerJohann Rudolph BerendhoffHeinrich von BergenNikolai James BergholzEndel BergmannPiret BergmannWerner BirkenfeldtPilvi Blankin-SalminBlumLilja BlumenfeldEdmond Arnold BlumenfeldtGregor Alexander Heinrich von BochmannGeorg BogatkinLudwig BohnstedtMagda BormeisterMarju BormeisterMärt BormeisterMärt Bormeister nooremAndreas BornemannJohann BrauerÜlle BraunErna von BrinckmannIrina BržeskaCarl Friedrich Christian BuddeusTatjana BuhhenskajaKarl Burman nooremKarl Burman vanemKristi BurmanPaul BurmanGottfried Böhme

C[muuda | redigeeri lähteteksti]

Jan van der CapelleMerike ChristensenMichael Ludwig ClausEngelhard Corjus

D[muuda | redigeeri lähteteksti]

Jakob DamErna Josephine von DeetersTamara DitmanNelly DrellJuri DubovJüri DubovFranz Burchard DörbeckArved Erich DörwaldEugen Gustav Dücker

E[muuda | redigeeri lähteteksti]

Anthony EckmeyerHerald EelmaKaarel EelmaSirje EelmaÕnne EelmaKertu EhalaMihkel EhalaOle EhelaidKaisa EicheTiia EikholmMai EinerEduard EinmannJohannes EinsildJaan ElkenLiidia ElkenAleksander EllerValli EllerVoldemar EllerHerlet ElvistoÜlo EmmusAivar Dominiq EnnetLeopold EnnosaarLeesi ErmEike EplikMarje ErnitsAlbert EskelJuta EskelOsvald EslonNigul EspeKadi EstlandMerike EstnaMade EvaloTönnies Evers nooremErki EvestusJohann Gottfried ExnerAinikki Eiskop

F[muuda | redigeeri lähteteksti]

Ene FalkenbergDénes FarkasVadim FomitševMargarethe Fuks

G[muuda | redigeeri lähteteksti]

Johannes Leopold GahlnbäckHelle GansTaevo GansEduard Karl Franz von GebhardtTheodor GehlhaarBerent GeistmanJulius GentalenAleksander Otto GernAnna GerretzGerd GherckeLambert GlandorfGoriJohann Michael GraffJohannes GreenbergTõnis GrenzsteinAleksander GrinevAugust GrünbergJaan GrünbergMaile GrünbergElsa GrünverkNikolai GuliAlbert GulkElisabeth GurjevaToomas Rudolf GutmannFaina Gutmann-Kuma

H[muuda | redigeeri lähteteksti]

Ulvi HaagensenEerik HaamerVoldemar HaasMargus HaavamägiRoman HaavamägiLygia HabichtHedda HackerAugust Matthias HagenJulie Wilhelmine Hagen-SchwarzErika HaggiEnno HallekEve HallenbergEhalill HallisteHerman HallisteErnst HallopHans de melerAime HansenAlbert HansenEllen HansenHermann Eduard HartmannMarquard HasseJean Francois Xavier HattenbergerEduard HauJohannes HauWoldemar HauLehti HeapostLuule HeapostHenning van der HeideRuth HeidokHerman HeinlaTobias Heintze vanemLüdert HeissmanMaie HelmAlbrecht von HembsenEha HenningHelmi HermanKarl-August HermanIir HermeliinJohannes Georg HeroldtHugo HiibusKarl August Hermann HindreyAnu HintGustav Adolf HippiusAlfred HirvHelgi HirvIndrek HirvJohannes HirvFriedrich Voldemar HistZinovi HmelnitskiAlfred HoffmannDolores HoffmannOskar Georg Adolf HoffmannAlo HoidreHilja HollasEdith HolmEnno HolmFranz HoppenstättPaul HormaVello HubelRuth HuimerindMare HuntEndel HärmLilian HärmLouis HöflingerRiho HüttHynrik byldensnyder

I[muuda | redigeeri lähteteksti]

Otto Friedrich IgnatiusAleksander IgoninLeida IllendJarõna IloLeida IloVoldemar IlusAapo IlvesIndrek IlvesKadri IlvesPiret IlvesAleksander IpsbergRaivo IrdAnni IrsLagle IsraelSergei IsupovAnu IvaskUdo IvaskUdo-Nestor IvaskÜlle Ivask-Voosalu

J[muuda | redigeeri lähteteksti]

Silva JaanbergElmar JaanimägiHillar JaanusJacob snitkerKirsti JahiloLilli JahiloGéza JakóIlona JakóEduard Magnus JakobsonVaike JakobsooAleksander JakovlevKaspar JancisValve JanovAugust JansenAmanda JasmiinAleksei JastrebovAndrei JegorovJüri JegorovGennadi JeltsovJaan JensenKarl Alfred JentsonVjatšeslav JeršovJoachim meler, snitkerAnnelie JoandiAndrus JohaniJohanken snitkerEnn JohannesElsie JohansonAndrus JoonasVanda JuhansooMaie JuhkamOsvald JungbergMaila Juns-VeldreAnts JuskeAnu JuurakLoit JõekaldaVirge JõekaldaAnn JõersHelga JõerüütErnst JõesaarValter JõesteSilvia JõgeverEha-Pilvi JõgiLydia JõõtsEeva-Aet JänesPille JänesZoja JärgVillu JärmutMai Järmut-WinnalEduard JärvElo-Reet JärvMonika JärvekülgMai Reet Järve-VommRaivo JärviKülliki JärvilaAldo JärvsooKadri JäätmaLeida JürgenHans JürgensEero JürgensonLeo JürissonAime JürjoIrene JürnaReet JürnaTiit Jürna

K[muuda | redigeeri lähteteksti]

Jüri KaarmaMari KaarmaMelanie KaarmaVoldemar KaarmaAleksander KaasikElna KaasikIvar KaasikKristiina KaasikTiiu KadakKiira-Marianne KadarikMargus KadarikKelli KagovereAnatoli KaigorodovKrista KajanduKaie KalKristin KalameesSilvi KaldaKalli KaldeInga KalistruKai KaljoRichard KaljoStella KalkunMariann KallasOlimar KallasOskar KallisBogdan Gottlieb Friedrich KallyAnu KalmHelmi KalmKarin Kalman-ErmArnold KalmusMarie KalmusToomas KalveAndreas KamPaul KammHilda KamronEsta KamsenMari KanasaarJuhan KangilaskiOtt KangilaskiKirke KangroTauno KangroVoldemar Kangro-PoolHans KankloweAarne KannVoldemar KannAino KapstaRene KariEdith KarlsonHille KarmMati KarminViktor KarrusMari KartauLeontine Karu-LindJüri KaseFlo KasearuJass KaselaanAndrus KasemaaMarkus KasemaaSaskia KasemaaErki KasemetsAlfred KaskEugen KaskEve KaskFerdinand Adolf KaskJüri KaskKaido KaskMargot KaskJüri KassErich KattenbergHelen KauksiAnne KeekIda KeerdoViivi-Ann KeerdoAvo KeerendLiina KeevallikToomas KelderElmar KellRaivo KelomeesMare KelpmanRein KelpmanHeli Kelt-SaarnakTõnis KenkmaaJüri KeremMarje KeremPiret KeremJüri KermikRiina KermikMaret KernumeesRaoul KernumeesAida KersnaHeino KersnaKaija KesaAndo KeskkülaKaja KeslerAlbert KesnerSirje KevaKristiina KibeKaia KiikVirve KiilEve KiilerAugust KilgasMiljard KilkIlmar KimmGeorg Ludwig Herman KindHans KindlerMariliin KindsikoAndres KingisseppElfriede-Margarethe Kingo-EspenbergEdda KinguErnst KirsSalme KirsimäeArtur KirsipuTiiu KirsipuuElmar KitsKaja Kits-KarmLinda Kits-MägiEsti KittusAlfred KiviSigne KiviVello KiviHeino KivihallPille KivihallAili KiviojaRiina KivirüütRichard KivitHallan KivisaarKiwaHalja KlaarConcordia KlarAugust Philipp KlaraLeida KlausJulius Sergius von KleverKairi KliimandJaan KlõšeikoAlexander Julius KlünderMatz KnopErnö KochAleksander KoemetsLiis KogerEve KohaRaoul KoikEpp Maria KokamägiLuulik KokamägiEllen KolkErnst KollomPaul KondasHeiki KongiAlfred KongoGert KoningkAndres KoortEnn KoortJaan KoortFriedrich KoppelJohanna KoppelKai KoppelLiive KoppelAndrei KormašovJaana KormašovNikolai KormašovOrest KormašovPaul KormašovLuule KormašovaRaivo KorstnikHeinrich Johann KosakowskyKatrin KoskaruAlma Mathilde KoskelAino Kosk-SchmidtMark Kalev KostabiHans KotkeJohann Wilhelm KrauseKreg A-KristringErna KreischmannRudolf KriisaSirje KriisaErik KrijeAleksander Richard Voldemar KrimsPeeter KrosmannGeorg KrugOtto KrustenÕie KrustenIlmar KruusamäeAgur KruusingLudvig KruusmaaImbi KruuvWoldemar Friedrich KrügerEpp KubuInge KudisiimMaret KukeMelanie KukkViive KuksIlme KuldRiho KuldLeili KuldkeppAleksander KulkoffHelle KullNikolai KullHilja KullesToivo KullesAndreas KulpesuHelene KumaNikolai KummitsLaine Kunnberg-BortnikovRein KuresooKaarel KurismaaMari KurismaaElisabet KurreEde KurrelAivar KurvitsRaoul KurvitzEduard KutsarAime KuulbuschEdgar Johan KuusikHans KuusikKai KuusingAndres KuuskSirje KuuskmannPeeter KuutmaHarri KõivaMeeli KõivaEndel KõksAndrus KõresaarHelga KõrgeToomas KõrvitsÜlle KõutsMari KäbinTiina KäeselIrja KändlerHenno KäoUno KärbisEnn KärmasIvika KärmikKaja KärnerSiim KärnerJohann KölerKölni meisterIve-Maria Köögard-RuusEndel KübarseppGerhard Franz von KügelgenFerdinand von KügelgenKonstantin von KügelgenSally von KügelgenWilhelm Georg Alexander von KügelgenErnst Gustav KühnertMari-Liis KülaNeeme KülmElla KülvAugust KünnapuAllex KüttMati KüttÕie KüttUrve KüttnerLembit KüütsJan Kytz

L[muuda | redigeeri lähteteksti]

Ilmar LaabanAhto LaadogaJaanus LaagriküllTarrvi LaamannKirsti LaanemaaTõnis LaanemaaMärt LaarmanIvi LaasLydia LaasLia LaasbergDiana LaevRiho LahiAnita LaigoArkadio LaigoTõnu LaiguAnts LaikmaaMarco LaimreSilja LampKrista LaosLeonhard LapinHeldur LareteiAnders LarssonTiiu-Maret LassArnold LaugusTõnu LaukMaia LaulRein LaurTiiu LaurPeeter LauritsIlmi Laur-PaistMihhail LebedevAbel LeeKristel LeedjärvIlse LeetaruAino LehisEnno LehisPille LehisFriedrich LehtJeguda LeibaKatrin LeisMalle LeisSilvia LeituAlfred LeiusJuta LemberValli Lember-BogatkinaLeo LeolaMati LeonArmand LepikHugo LepikRudolf LepikIlse LepiksonRaimond LepisteEsko LeppElmar LeppikMati LeppikErich LepsPauline Elfriede Leps-EstamRudolf LepvaltsLy LestbergElga LeškinLiivia LeškinViktor LeškinGalina LeškinaSilvia LiibergKaarel LiimandElo LiivFerdinand LiivVello LiivSilvi LiivaNette LiivakPaul LiivakLola LiivatAdo LillIvo LillEvelin LillEva LimbergImbi LindElise LindsaarTaivo LinnaEpp LinnaksLilian LinnaksPeeter LinnapIlmar LinnatPeeter LinzbachErnst Friedrich von LiphartLea-Tuti LivšitsSaima LoikValerian LoikArtur LokkEve LokkSigne LompErnst Wilhelm LondicerHeiki LoomanBerent LorentzPaul LuhteinKai LuigaEve LuikJaan LuikKaie LuikBoris LukatsMaie LukatsHerbert-Joachim Lukk Regina LukkRegina Lukk-ToompereMeelis LuksAnn LumisteKarin LutsEne-Mai LuurLembit LõhmusTiina LõhmusAndres LõoNeeme LüdimoisElla Lüüs

M[muuda | redigeeri lähteteksti]

Luule MaarRuuda MaarandTõnu MaarandEduard MaaserMaasike MaasikMirjam MaasikasKarl Ludwig MaibachEndel MaisaarMaximilian MaksollyIlmar MalinInge MalinJaan MalinGuido MambergElfriide MaranOlav MaranHelga MaranikAadu MardiKeesi MardisaluEevi MardnaEpp MargusteGeorgi MarkelovReda MarksÜlle MarksKarl Leopold MarleyJüri MarranKrista MatsuFritz MattMattis snitkerJutta MatveiEveline Adelheid von MaydellFriedrich Ludwig von MaydellRaul MeelKristine MeiLydia MeiNatalie MeiLeonardo MeigasLylian MeisterÜlle MeisterVoldemar MellikHerkki-Erich MerilaAarne MesikäppHillar MetsMall MetsRein MetsTiia MetsAndreas MichaelsonMichel snitkerAino MigulKonstantin MihhailovArtur MihkelsooAarne MiikmaaReet MiitelOlev MikiverMaanus MikkelHilda MikkelsaarLepo MikkoMare MikofMaie Mikof-LiivikAleksander MildebergJüri MildebergPiret MildebergJaan MiljanNicolaes MillichHugo MittMarge MonkoEléonore de MontesquiouReet MoorPeet MooratsAndreas MorMaiu MoosesGustav MootseMaire Morgen-HäälRauno Thomas MossPeeter MudistHando MugastoJuhan MuksAnts MurakinTanja MuravskajaOskar MurdmaaMaarit MurkaUrmas MuruMarju MutsuLeili MuugaAarne MõttusLiili MõtusteMärt MõtusteEino MäeltUlvi MäesaluMarko MäetammAnni MägerBerta MägerKonrad Vilhelm MägiMai MägiTaso MäharKadri MälkLiidia MälksooMerike MänniOlav MänniMaire MännikEduard MässoElla MätikAnts MölderArseni MölderHelene MölderKrista MölderSigne MölderVoldemar MölderMirjam Mölder-MikfeltHans MöldermannAleksander MöldrooOtto Friedrich Theodor von MöllerReinhold von MöllerRudolf Julius von zur MühlenAleksander MülberHeino MüllerMeiu MüntTiiu MürkEvelyn Müürsepp

N[muuda | redigeeri lähteteksti]

Winandt NackKalju NagelLemming NagelJohann NahaAve NahkurNavitrollaIlme-Anu NeemrePille NeeveCarl Timoleon von NeffNaima NeidreNervaEevi NervaStanislav NetšvolodovJohann Dietrich NeuhausenJuho NikkarinenIvo NikkoloLydia Nirk-SoosaarViive NoorAleksander NormakKristina NormanMonica del NorteBernt NotkeMall NukkeSiiri-Merike NummertKaire NurkAin NurmelaHarry NurmetMadis NurmsHenriete NuusbergIngrid NõgesJuhan NõmmikRoman Nyman

O[muuda | redigeeri lähteteksti]

Jaan OadErik ObermannValdur OhakasIlmar OjaloPilvi OjamaaJüri OjaverTerje OjaverEvald OkasJüri OkasAnke OksAnne OksKai-Mai OlbriEduard OleEva OleKaido OleAet OllisaarKaire OltMihkel OltMaret OlvetHenrik Olvi - Uno OngEino OotsingMart OrgUrmas-Jüri OrgusaarLinda OrmessonVillem OrmissonLudvig OskarSusanna OtemaBoris Ottenberg

P[muuda | redigeeri lähteteksti]

Anu PaalDagmar-Viive PaalamäeJaan PaavleJuhan PaberitTõnis PaberitAulo PadarTiiu PaiAvo PaistikPriit PajosOtto PajuMiralda PajumaaVeevi PajupuuRein PakkClemens PaleRichard PallasTiiu Pallo-VaikHille PalmJüri PalmLembit PalmEndel PalmisteLeida PaluVello PaluojaLembit PalutederAdam PampePriit PangseppRudolf PangseppAnne-Reet ParisEdith ParisRudolf Johannes ParisVäino ParisAnne ParmastoEne ParsKaie PartsArent PasserMinni PatuneIllimar PaulLouis PavelErika PedakUrmas PedanikEde PeeboAndrus PeegelAleksander PeekAgu PeernaErich PehapKarl PehmeVoldemar PeilKatrin PerePeeter PereAugust Georg Wilhelm PezoldLeopold von PezoldLorenz-Heinrich PetersenAgu PihelgaHelge PihelgaLiina PihlakVella PihlakEvald PihoJuss PihoEllinor PiipuuJuta PiirlaidTiina PiisangEne PikkAlar PikkorainenAleksander PilarAgu PiltVarmo PirkTiiu PirskoAxel PlathMaimu PleesRihet-Urmas PloomipuuImbi PloompuuEduard PolandHelmut PolbergLiane PolbergEllen PolliHeitti PolliKaljo PolliGaribaldi PommerHans PopsValter PormeisterMaria PosledovaMarju PottisepHerbert Felix PreesSaima PriksAleksander PrometSirje ProtsinLeonhard-Florentin PruulHeldur PruuliRait PräätsHarri PudersellUrmas PuhkanTuuli PuhvelMart PukitsAapo PukkKersti PukkAugust PulstAnu PurreArville Puström-UusVello PuujalgEeva PuustakJutta PuustakKaisa PuustakAnu PõderHelle PõldAino PõldraEnn PõldroosKaljo PõlluMade PõlluaasAnna PõllusaarArvo PärensonMatti PärkJaan PärnPriit PärnMilvi PärnamägiKarl PärsimägiLeila PärtelpoegMari PärtelpoegVoldemar PätsVida Pääbo-JuseTiit PääsukeVaike PääsukeJuhan PüttseppKustav-Agu Püüman

R[muuda | redigeeri lähteteksti]

Haivi RaadikÜlle RaadikRein RaamatNora RabaAnthony RabeJohann Valentin RabeQirinus RabeEha RaendRiina RaheltšikMare RaidmaToivo RaidmetsSvea RaidnaMark RaidpereRaul RajanguÜlle RajasaluFelix RandelSaima Randjärv-BerlokkoGunta RandlaRobert RannastVoldemar RannusBalthasar RaschkyEvi RassHaidi RatasKersti RattusMark RaidpereAnu RaudGustav RaudKristjan RaudPaul RaudPiret RaudAnnela Raud SelgeIivi RaudseppJuhan RaudseppLoomet RaudseppÕie RaudseppPäären RaudveeSilvia RaudveeHelve RaunLudvig RaunMaie-Ann RaunAne RaunamOskar RaunamSalme RaunamUrmo RausMati RautsoElmar RebaneElgi ReemetsPaul ReeveerFriedrich-Valdemar ReigoHelga ReimoAdele ReindorffGünther ReindorffKristina ReinellerTiina ReinsaluAlvar ReisnerTiiu ReissarSirje-Mall ReitavEha ReitelKalju ReitelVoldemar ReiterJane RemmJoosep RemmeEldor RenterMaria ReppoReynkenSalme Rosalie RiigTõnu RiitAulin RimmHermen RodeGeorg RogožkinLeo RohlinEsther RoodeHenn-Olavi RoodeLiina RoometHenn RooneemEnn RoosReet RoosLembit RoosaIgor RoosaarAugust RoosilehtTarmo RoosimölderMaks RoosmaMärt RoosmaMari RoosvaltUno RoosvaltNikolai RootFideelia-Signe RootsLinda RosinRait RosinAxel Bernhard RossmanLembe RubenPiia RuberPeeter RudašSirje RungeFriedrich Nikolai RussowHando RuusArtur RuuserAlbert-Jaan RuutsooAndrus RõukIlme RätsepIrina RätsepMari RääkEduard Rüga

S[muuda | redigeeri lähteteksti]

Kamille SaabreTõnis SaadojaSven SaagJohannes SaalAino SaanMartin SaarAstrid SaareMare SaareRaimo SaareEndel SaarepuuRudolf SaaringTiina SaarmannJoann Voldemar SaarniitLembit SaartsRichard SagritsEvald SagurRudolf SajorIvar SakkMartin SaksReti SaksAlfred SaldreRobert Johann SalemannAleksander SalminTatjana SalmreEduard SaluBritt SamosonHeino SampuUlla-Britta SampuAnne SanderGeorg SanderKrista SanderMart SanderFerdinand SannameesCarl SarapHenn SarapLembit SarapuuVeera SarapuuMalle SasiAlexander Georg SchlaterGeorg Friedrich SchlaterErnst Hermann SchlichtingErik SchmidtIvi-Els SchneiderKarl Friedrich SchnellHermann Friedrich von SchrenckFranz Schrutek von Monte SelvaAugust Friedrich SchuchJuri SedõhhMaie-Hele SegerkrantzValev SeinEve SelisaarEne-Liis SemperKarl August SenffSven SenkaPaul SeppRudolf SeppÜlo SeppAhti SeppetHerko-Rasmus ServetLiina SiibAune SiimLudmilla SiimRein SiimKarin Siim-JuseOlev SiinmaaJaan Siirak • Merle Sild • Lauri SillakAivar SimsonArnold SimsonKrista SimsonMari SimulsonLaine SiniveeViktor SinjukajevLilia SinkPeeter-Adolf SinkArvi SiplaneKülli-Kerttu SiplaneClawes van der SittowMichel SittowArdo SivadiMirja-Mari SmidtTõnu SmidtValeri SmirnovVello SoaAnu SoansJaak SoansKatrin SoansOlev SoansVitali SobolevVelda SoidlaOksana SolovjovaAnne SonneTaimi SooTõnu SooMartin SookaelLeida SoomIlme SoonseinÜlo SoosterMare Soovik-LobjakasPiia SorkTheodor Albert SprengelOtto Magnus von StackelbergVladimir StaniševskiVladislav Staniševski - Elsa StarčenkoAnton StarkopfHannes StarkopfWilhelm Siegfried StavenhagenAlise Stein-AnveltJohannes StenratFriedrich Sigismund SternSándor Martin SternEugen SterpuViive SterpuHugo SturmOlev SubbiJuuli SuitsVaida SuitsKillu SukmitElla SummatavetMait SummatavetMaksim SurinNaima SuudeAleksander SuumanImat SuumannHenning SwederLinda SõberBruno SõmerSaima SõmerAnts SädeOskar SädekMeeri SäreRichard SöötKonstantin SüvaloSymon snitker, tafelmaker

Š[muuda | redigeeri lähteteksti]

Boris ŠestakovJuri ŠestakovJüri Illimar ŠestakovHeli ŠestakovaKaie ŠestakovaNatalie ŠišajevaSiima Škop

Z[muuda | redigeeri lähteteksti]

Klara ZeidlerMagnus ZellerSalomon ZeltrechtEduard ZentšikHeikki Zoova

T[muuda | redigeeri lähteteksti]

Aune TaamalMartin TaevereMarget TafelIvi Tafel-MaasikamäeVladimir TaigerMalle TaimreAndres TaliErich TaliKaire TaliHerman TalvikEllen TammHando TammHerbert TammVello TammVäino TammTea TammelaanOtto TammeraidTiina TammetaluKülli TammikRein TammikErika TammpereJaan TammsaarAnne TamverkAirike Taniloo-BogatkinEndel TanilooWoldemar TankEster TartlanLinda TartlandEduard TaskaAleksander TassaHeljo TassaElve TautsRoman TavastAnnika TederKristjan TederÜlo TederGita TeearuAve TeeäärEva TeemantEnn TegovaMaiju TehverÜlo TelgmaaTiiu TepandiOlga TerriHarry TertsiusMilvi ThalheimElert ThieleAlbert ThomsonEvi TihemetsErnst TiidoMariina TiidorErika TiislerRomulus TiitusElle TikerpäeKaie TilkEduard TimbermannOsvald TimmasRoman TimotheusAurora TippeElin ToberLembit TolliTuulikki TolliVive TolliAndres ToltsBalder TomasbergVoldemar TomassovBruno TombergMall TombergRiina TombergKrista ToolMarili ToomePeet ToomeJaan ToomikAnne TootmaaVillu TootsVille TopsMilvi TorimKersti TormisIlmar TornSalome TreiRuth TreimutRoman TreumanHans TreumannNikolai TriikHans TsirkMilvi TšesnokovVilma TugiKatrin TukmannRuth TulvingViktor TurpHannele TuruVälko TuulJaan TuulingAleksander TuurandEndla TuutmaKüllike TuvikeneAino TõnissonVäino TõnissonAllan TõnissooIvar TõnuristRita TänavEduard Tüür

U[muuda | redigeeri lähteteksti]

Uno UiboJohannes UigaSigrid UigaMaria-Kristiina UlasPeeter UlasAdele Ulm-AugustasErnst Markus UlprechtUdo UmbergMaarja UnduskJohann Carl Emanuel von Ungern-SternbergAime UntLiina UntRiho UntVilve UntBritt UrblaPeeter UrtsonTeodor UssisooVirve UudreHelge UuetoaAleksander UuritsSirje UusbekBeatrice Daisy UusmaaAnu-Leenu UustaluErik-Arne UustaluNaima UustaluRichard Uutmaa

V[muuda | redigeeri lähteteksti]

Kai VaarandiAdo VabbeLydia Johanna Elisabeth Wademan-JansEmmi VahelaidErik VaherIngi VaherIvo VaherMiramii Maarja VaherPriit VaherRoman VaherHelle-Reet VahersaluKuulo VahterJaan VahtraSirja-Liisa VahtraAlbert VahtramäeJuta VahtramäeSilver VahtreArgo VaiklaKatrin VaiklaElina VainikEugen VainoUrmas VainoKersti VaksTiiu ValdmaEevi ValdovFelix ValdvereHeinz ValkMall ValkEndel Valk-FalkLüüdia Vallimäe-MarkEdgar ValterEne ValterLea ValterEdmund S. ValtmanHelmut ValtmanHeljo VanamõisKarl VanaveskiRiina VanhanenMaimu VannasMaarja Vannas-RaidKalev VapperAleksander VardiOivi VareRaivo VareValentin VareAin VaresJaan VaresEveli VarikMatti VarikUrve VarikAnnes VarjunValli VarjunJaana VarkkiTaavi VarmAndres VarustinAarne VasarRichard Martin VasardSilvia VasmuthBenjamin VassermanLev VassiljevJaak VausAgathe VeeberFerdinand VeeberKuno Bernhard VeeberRenaldo VeeberMaija VeelmaTanel VeenreMati VeermetsIvar VeermäeSaima VeidenbergTõnu VeimerEdgar VelbriTeno VelbriOskar VeldemannTea VellerindAsta VenderEinar VeneLinda VernikPiret VeskiEve VetemaaHelle VidevikArno VihalemmArnold Peeter VihvelinAnts ViidaleppHelve ViidaleppEdgar ViiesUrmas ViikAleksei ViilupHelga ViilupTiina ViirelaidHeldur ViiresErna ViitolTiiu VijarTiia-Lena VildeMart ViljusFranz Karl Theodor von VilleboisRaili VinnVello VinnValeri VinogradovAili VintMaara VintMare VintToomas VintTõnis VintKrista VirkusTõnu VirveHendrik VitsurVilja VolensEnn VolmereAnts Erik VommAugust VommUdo VoolEne VooreEsta VossJohan VowsackJohannes VõerahansuReimo Võsa-TangsooEveri VähiEkke VäliLeida VäliValdemar VäliSilvi VäljalViive Väljaots

W[muuda | redigeeri lähteteksti]

Lydia Johanna Elisabeth Wademan-JansCarl Sigismund WaltherLilly WaltherTamara WaskoffJohann Heinrich WedekindFriedrich WeissAugust Ludwig WeizenbergChristian Gottlieb WeltéGeorg WestenbergConstance Elisabeth von Wetter-RosenthalEduard WiiraltIlon WiklandKarl Alexander von WinklerAndrew George WinterJoachim WinterKarl WohlfahrtRichard Constantin Aleksander WunderlichHans Wyborch

Õ[muuda | redigeeri lähteteksti]

Aate-Heli ÕunInara ÕunMats ÕunÜlo ÕunErvin ÕunapuuMatti ÕunapuuPiret Õunapuu

Ü[muuda | redigeeri lähteteksti]

Tiiu ÜbiAina ÜksineMarje ÜksineMeedi ÜmarHilda Üprus

Y[muuda | redigeeri lähteteksti]

Aleksander Yaska


Kirjandus[muuda | redigeeri lähteteksti]

Vaata ka[muuda | redigeeri lähteteksti]